Concurs Vina de Camelia Cavadia!

Concurs: Vina de Camelia Cavadia!

Autoarea Camelia Cavadia vă oferă în acest concurs un exemplar cu autograf din cartea – Vina

„Greu este să fii bun”. Aşa suna verdictul unui filozof presocratic la care mă încruntam abitir pe la 20 de ani. Acum, la 60, după ce am învăţat de la aceiaşi înţelepţi că „toţi oamenii sunt răi”, dar că „nu trebuie să-i judeci”, nu mă mai grăbesc cu încruntarea. Doar zâmbesc puţin ofilit, în dulce resemnare.
Cu un astfel de zâmbet – trist, admirativ, îngăduitor şi compătimitor totodată – trebuie întâmpinat (şi fără îndoială iertat)
Concurs Vina de Camelia Cavadia!Tomas H., personajul axial din romanul Cameliei Cavadia. Destinat fericirii, dar eşuat lamentabil. Vinovat inocent şi egofil culpabil. Şi totuşi înseninat, dureros de triumfător în final, după ce altruismul învinge mizantropia, iar dăruirea de sine absolvă vinovăţia. În fond, ce ar fi vina fără ispăşire?
Un roman despre povara fericirii (chiar aşa!) şi chinul permanent al demonicului de a surpa – prin patologia patimii oarbe – iubirea curată, armonia conjugală, farmecul divin al copilăriei şi nobila condiţie de părinte.
Un debut surprinzător prin precizia arhitecturii narative şi siguranţa rotirii caruselului cu multe şi subtile relaţii psihologice. În plus, îmbucurător prin opţiunea preponderent morală, într-o vreme dominată de anarhie, relativism şi etică în răspăr. Dan C. Mihăilescu

Cerinţele concursului:

1. Răspundeţi la întrebarea: Căsătoria poate supravieţui în caz de adulter?
2. Like paginii de Facebook–Literatura pe tocuri
3. Like paginii de Facebook–Vina
3. Share (distribuire) publică la postarea de concurs pe pagina voastră personală. Vă rugăm să schimbaţi setările la profilul personal pentru a putea vizualiza dacă aţi îndeplinit primele condiţii şi aţi apreciat paginile menţionate. În cazul în care nu putem verifica, premiul va fi alocat altui câştigător.
4. Într-un comentariu pe site vă rugăm să precizați răspunsul la întrebare, menţionaţi numele pe care l-aţi folosit pentru a îndeplini condițiile de pe facebook, dar şi link-ul de distribuire.
5. Abonaţi-vă la newsletter-ul nostru

Participanţii care nu îndeplinesc cerinţele vor fi descalificaţi.

Câștigătorul va fi desemnat în urma unei extrageri la sorți prin programul random.org

Se poate înscrie oricine are domiciliul stabil în România.

Perioada de desfăşurare: 20-27.12.2015.

Vă rugăm să folosiţi adrese de e-mail valide şi să urmăriţi anunţarea câştigătorului, poate fi oricare dintre dvs. Câştigătorul să îşi verifice adresa de e-mail (validă), având la dispoziţie 5 zile să răspundă, dacă nu, premiul se reportează şi va fi alocat altui câştigător printr-o nouă extragere prin random.org. Adresa de livrare unde trebuie să ajungă coletul să fie una validă. În cazul în care coletul nu va fi ridicat de la poşta română, nu se mai retrimite.

ATENŢIE: ANUNTĂM CÂŞTIGĂTORUl O SINGURĂ DATĂ PRIN E-MAIL
Şi nu uitaţi, vă rugăm după ce ridicaţi premiul să ne anunţaţi.

Mulţumim pentru înţelegere!

Succes!

Cu drag,

Mili si Iasmy!

Review overview
5
Coman Iasmina (Elis Iasmy) - Fondator site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Facebook-Literatura pe tocuri

21 COMMENTS

  1. Fb like: Maria-Emanuela Coman
    Fb share: https://www.facebook.com/mariaemanuela.coman/posts/1264414830251730
    Raspuns: Poate sunt eu mai… (cumva, inca n-am cuvantul potrivit pentru a ma descrie….), dar din punctul meu de vedere, NU, nu ar rezista! Am avut o relatie de 2ani si ceva… ne-am certat un pic mai rau, am stat o luna sau doua despartiti (nu-mi mai amintesc exact) si in timpul acesta, el s-a reintors sau „ceva” la fosta… fara sa fie o relatie serioasa… ne-am impacat, desi stiam… am crezut ca pot sa trec peste… si un an de zile m-am chinuit sa mentin ceva ce nu mai era… Am iertat intre timp, dar n-am uitat nici macar pentru o clipa… si numai eu stiu ce si cate imi treceau prin gand… asa ca am pus punct definitiv. Poate o sa spuneti ca era doar o relatie… dar era o relatie pe care mi-o doream pentru toata viata… asa ca stiu ce pot si ce simt…. raspunsul meu e categoric NU

  2. Eu consider ca fiecare dintre noi este liber si poate face ceea ce vrea cu propria viata, si nimeni n-are dreptul sa i-o ingradeasca. Relatiile pe care le stabilim sunt de comun acord, insa nu inseamna inchisoare. Fiecare dintre cei doi decide sa intre in acea relatie. Daca intr-un anumit punct drumul nu mai pare sa fie comun, relatia se incheie si fiecare merge pe alt drum. Nu mi se pare normal sa inseli, ci sa spui cand s-a terminat. Exista insa cazuri in care poti avea o scapare, situatii in care nu iti doresti ca relatia sa se termine. Atunci consider ca atata timp cand nu se repeta, o greseala poate fi iertata. Bineinteles, depinde si de capacitatea partenerului/partenerei de a trece peste acea greseala.
    Fb: Typhoon Ciel
    Share: https://www.facebook.com/typhoon.ciel/posts/872498789530654

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.