Vă reamintim că împreună cu Editura ALL am lansat în urmă cu două săptămâni un concurs dedicat bloggerilor dornici să își îmbogățească biblioteca cu câteva titluri memorabile. Le mulțumim tuturor celor care ne-au scris cele mai frumoase motive pentru care le-ar plăcea să citească romanul „Anul în care te-am întâlnit”, de Cecelia Ahern. Alături de reprezentanții editurii, am ales 5 răspunsuri câștigătoare, iar fiecare blogger a primit deja câte un exemplar al cărții.
1. Andreea Chiuaru
https://blogpentrusuflet.ro/2015/10/09/smulgatorul-de-inimi/
2. Viziru Georgiana
http://rainy-days-and-books.blogspot.ro/
3. Baciu Roxana
http://thoughts-about-books.blogspot.ro/
4. Emma Coman
https://navigandprintresuflete.wordpress.com/
5. Dorina Danila
http://dorinadanila.com/
Ce presupune această etapă a concursului?
Cei 5 câștigători ai primei etape trebuie să posteze câte un articol pe blogurile personale în care să discute temele centrale ale romanului „Anul în care te-am întâlnit” și să prezinte în articol o fotografie originală cu cartea primită. Îi rugăm, de asemenea, să menționeze că textele fac parte din campania „Anul în care te-am întâlnit… pe tocuri” organizată de Literatura pe tocuri în colaborare cu Editura ALL.
Această etapă se va desfășura până pe 22 noiembrie inclusiv, cu o săptămână mai mult decât am anunțat inițial. Sperăm ca aceasta să fie o veste bună 🙂 Practic, din momentul în care au primit cartea, concurenții au la dispoziție aproximativ 20 de zile pentru a o citi și pentru a redacta articolul. Atenție, după ce ați publicat articolele pe blogurile personale, vă rugăm să postați link-urile în comentarii la acest articol pentru a fi luate în considerare.
premiul cel mare concurs bloggeriPână pe 1 decembrie, reprezentanții Editurii ALL și ai site-ului Literatura pe tocuri vor desemna cel mai inspirat articol pe tema dată.  Câștigătorul va primi un pachet cu cele mai iubite romane cu personaje feminine: „Suflete pereche”, de Cecelia Ahern, „Cum să te îndrăgostești”, de Cecelia Ahern, „Întâlnire cu viața”, de Cecelia Ahern – toate trei în ediții speciale, cartonate și  „Clocotul sângelui”, de  Irène Némirovsky, cea mai nouă apariție din colecția „Iubiri de altădată”.

Mult succes și inspirație tuturor participanților!

14 COMMENTS

  1. Editura ALL le mulțumește celor 5 participante pentru că au citit romanul Ceceliei și pentru că au răspuns atât de frumos provocării noastre. Întrucât toate articolele așteptate au apărut, dacă sunteți de acord trecem la etapa de jurizare 🙂

  2. Dragi cititoare,
    Începem mesajul cu o mărturisire: etapa de jurizare nu a fost deloc atât de simplă pe cât speram să fie :O Pentru toate finalistele concursului nostru a fost o reală bucurie să descopere povestea lui Jasmine, iar articolele care descriu această experiență de lectură sunt calde, sincere și frumos scrise. Andreea, Georgiana, Roxana, Emma și Dorina, vă mulțumim tuturor pentru participare!
    După dezbateri care au durat cât un an la grădină, am decis să îi oferim premiul cel mare Emmei, pentru articolul https://navigandprintresuflete.wordpress.com/2015/11/22/recenzie-anul-in-care-te-am-intalnit-cecelia-ahern/. Felicitări și lectură plăcută în continuare!

  3. Wow!!! Multumesc mult de tot, Editura All!!! Sunt extrem de fericita!!!! Multumesc,Roxana, si tie; ma bucur ca ti-a placut recenzia mea!! E cel mai fain sentiment atunci cand fac o recenzie si atrage pe cineva, imi place sa „imprastii” iubirea mea de lectura <3

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.