Contesa libertina de Joanna Shupe-Colectia Iubiri de poveste

Contesa libertină de Joanna Shupe

Contesa libertina – Joanna Shupe

Titlul original: The Harlot Countess

Seria Wicked Deceptions/Minciuni periculoase

1. The Courtesan Duchess (2015)-Ducesa curtezană (Editura Litera-Colecția Iubiri de poveste)
2. The Harlot Countess (2015)-Contesa libertină (Editura Litera-Colecția Iubiri de poveste)
3. The Lady Hellion (2015)-Un viconte pentru o lady (Editura Litera-Colecția Iubiri de poveste)

DETALII CARTE

O poveste unde dragostea, pericolele, ura, bârfa, intrigile, lipsa de comunicare, neînţelegerile şi erotismul o fac să aibă un farmec aparte.

Lady Maggie Hawkins, o tânără plină de viaţă, abia aştepta să exploreze lumea şi să îşi trăiască fericirea. Primul pas în societate era important şi avea planuri mari. Dar viaţa ei este dată peste cap, atunci când se află în centrul unui scandal. Un ticălos îi distruge numele, viaţa, reputaţia ei este făcută praf. Este acuzată că în ajunul nunţii a sedus pe prietenul logodnicului ei. Datorită ticălosului acela nobil care a calomniat-o şi a lansat tot felul de poveşti este expulzată din societate. Este o paria. Toţi îi întorc spatele: prieteni, familie, societate (o soră rămâne lângă ea, deşi în secret). Este numită prostituata irlandeză.

Nimeni nu a încercat să afle adevărul, nu a ascultat şi varianta ei, a fost etichetată-nemernica prostituată irlandeză. Cel mai mult a durut-o respingerea familiei şi faptul că tatăl ei moare fără să cunoască adevărul, dar şi pierderea celui mai bun prieten, Simon Barrett, conte de Winchester. Bărbatul pe care îl iubea. I-a întors spatele şi a crezut poveştile altora. Inima ei a fost ruptă în două, iar respingerea lui Simon a lăsat-o goală pe dinăuntru.

Datorită acestui scandal şi a etichetei puse este nevoită să se căsătorească, mai bine zis forţată să intre într-o căsătorie lipsită de dragoste cu un bărbat bolnav şi bătrân, ce o ignoră.

Au trecut 10 ani şi Maggie se reîntoarce în Londra. Se prezintă ca văduvă, dar se foloseşte şi de numele stigmatizat-Prostituata irlandeză. O femeie modernă, cu o reputaţie dubioasă, libertină. Adevărul este că sub aceste falsuri, Maggie ascunde adevărata ei ocupaţie. De ceva vreme prin presa vremii circulau o serie de caricaturi politice, semnate de pictorul caricaturist Lemarc. Cel mai puternic luat în vizor în caricaturile lui Lemarc era Simon Barrett, conte de Winchester. Acesta este în plină ascensiune în Parlament, şi batjocura adusă la adresa lui nu face bine carierei de politician.

Maggie şi Simon se reîntâlnesc după 10 ani şi ceea ce urmează….veţi afla citind cartea.

Simon nu a încetat nicio clipă să o dorească pe Maggie. Avusese nenumărate femei, avea o amantă, dar niciuna nu i-a ostoit dorul de Maggie.

Oare inima este mai puternică decât sabia şi stiloul?

   Cartea Contesa libertină de Joanna Shupe, apare în colecţia „Iubiri de poveste”-Libertatea în data de 14.11.2015.

   Joanna Shupe a avut un debut fulminant cu seria Minciuni periculoase, impunându-se ca una dintre cele mai bune noi scriitoare de historical romance. Valoarea romanelor sale a fost confirmată prin acordarea premiului Golden Heart de către Asociația Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.

Colecţia Iubiri de poveste – listă cărţi – ordonate alfabetic- 2013-2018-2019

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

5 COMMENTS

  1. uauuuuu ce romantic iubiri de poveste……….sint toate impresionante,mai ales pt una ca mine …ma consider superrrrrr romantica :3

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.