Baterie auto…ajutor!

Cam greu „nene Iancule” cu treaba asta cu bateriile auto, în special la mine. Sunt total paralelă cu mecanica auto sau cu ce se află în interiorul unei maşini. Am văzut o baterie cum arată, iarna când o căra fratele meu în casă să facă nu ştiu ce, şi aici se opreşte cunoaşterea mea în materie de piese auto.
Mie îmi place să mă urc în maşină în dreapta şoferului şi să mă plimb toată ziua dacă se poate, în rest, nu mă interesează. Dar, soţul meu este şofer, el conduce maşina noastră şi am să vă relatez acum o poveste trăită de noi.

Vreau să vă spun un secret! Nici soţul meu nu este mare meşter auto. Cunoaşte câteva piese: acumulatorii auto, ştergătoarele, ştiu că tot pune acolo o soluţie şi fâţâie ştergătoarele alea fie iarnă fie vară, cică să aibă parbrizul curat domle’, şi cred că mai ştie de recipientul pentru antigel, în rest „tabula rasa”, nu are idee, nu ştie cu se mănâncă toate cele. Conduce el precum Schumacher, dar la capitolul mecanică este repetent.

Îmi aduc aminte ca şi cum ar fi fost astăzi păţania cu bateria. Era luna decembrie, nu aveam zăpadă, dar era ger. Ne hotărâsem să mergem la ţară să ne vedem neamurile şi să ducem şi ce mai strânsesem de prin debarale. Că aşa este omul: adună, şi la un moment dat constată că nu îi mai trebuie. Şi ce faci cu cele adunate? Dacă ai rude la ţară, fuguţa să le duci acolo, pentru că se găseşte o întrebuinţare. Aşa şi noi, ne-am burduşit maşina cu ce adunasem, bagajele făcute pentru trei zile-Noi când plecăm la ţară parcă plecăm în Cambodgia nicidecum la 300 de km de Bucureşti. Şi hai la drum! Ne aşezăm frumuşel pe scaune, dăm drumul la muzică, că ăsta este primul lucru care îl facem, ne punem centura şi: Avanti! Prima cheie: Brrrr! A doua cheie: Brrr! A treia deja era anemică. Ce să fie, ce să fie? O să fie nebunie, avem nevoie de baterie!
În astfel de situaţii ai câteva variante ajutătoare: Sună un prieten, dar trebuie să-l nimereşti pe ăla care se pricepe, altfel te bagă altul şi mai mult în ceaţă.

Apelează la un vecin, dar asta dacă pleci prin împrejurimi, iar noi cum plecam la drum lung nici nu se punea problema, sau cheamă intervenţiile să te ducă la service, ceea ce este o adevărată aventură, mai plecăm noi la ţară peste două săptămâni. Şi noi vroiam în vinerea aia, domle’: Ştiţi cum este: nu azi, nu mâine, vreau ieri. Sau o altă varianta: să cumpărăm o baterie de la un magazin şi să mergem cu ea să o monteze cineva. Treaba încurcată, timp pierdut. Vine Crăciunul peste noi!

Şi iată-ne pe noi cum începem vânătoarea pe internet în căutarea unui magazin de baterii. Navigând pe valurile Google, am dat peste un magazin de baterii care ne-a atras atenţia: Bateriiauto.net! Ceea ce am aflat părea interesant şi pentru nevoile noastre: Baterii auto cu montaj la domiciliu, exact de ceea ce aveam nevoie. Aveau şi baterii ieftine, baterii de la diverse firme: Baterii auto Bosch, Varta, Rombat, Banner.

Am sunat şi imediat un specialist al firmei ne-a dat foarte multe amănunte: în primul rând ne-a oferit informaţii pentru că noi nu ştiam ce tip de baterie se potriveşte la maşina noastră, livrarea este gratuită în Bucureşti şi 39 de lei oriunde în ţară, garanţia se face pe loc, acolo unde te afli, o garanţie de 2 ani. Nu mai BATERIE AUTO VARTAstai să te plimbi de la Ana la Kaiafa. Plata o poţi face prin transfer bancar, numerar la livrare sau prin card direct pe site. Ne-a fost de mare ajutor, ne-a răspuns la toate întrebările şi parcă ne-am simţit uşuraţi atunci când cineva descurcă iţele. În urma recomandării am comandat o baterie Varta (o baterie universală pentru autovehicule moderne din toate clasele), şi într-un timp relativ scurt cei de la Bateriiauto.net au apărut la locul faptei. Montarea a fost realizată de specialişti, iar noi am fost uşuraţi că totul s-a terminat cu bine, fără prea multă alergătură. Este bine domle’ că există cineva de genul acesta cu montaj la domiciliu.
În câteva ore aveam şi baterie nouă şi ne-am continuat şi drumul către rudele de la ţară, altfel cântam: O brad frumos! Sau Moş Crăciun cu plete dalbe!

Voi aveţi o astfel de păţanie?
Vreţi să scăpaţi de alergătură: apelaţi la specialiştii de la Bateriiauto.net. Vrei o baterie bună? Apelează tot la ei şi vei fi mulţumit! TEL: 0744.482.782

BATERIIAUTO.NET
Ajutor! S.O.S! Gata! Avanti! Să vină Crăciunul!!!!!!

Text scris pentru proba 17 SuperBlog 2015.

Sursă foto banner: Masini.ro

7 COMMENTS

  1. Imi place sa calatoresc, dar din fericire nu ma ocup de intretinerea masinii. Norocul meu ca exista astfel de specialisti care stiu cum sa ne scoata din impas. Chiar nu stiam de firma aceasta, dar se pare ca urmarindu-va pe voi, mereu descoper lucruri noi.
    Iasmy, din experiente neplacute invatam sa fim precauti

  2. super tare!multumesc de informatie!la Dacia noastra romaneasca ma pricepeam la orice frate,dar la acestea straine nu,asa ca este bine de stiut unde sa apelezi!
    Apropo,Varta-este un tip de baterie foarte buna! 🙂

  3. Este bine de stiut, unde sa apelam la nevoie. 🙂 Am patit-o si eu cu bateria, si am avut de alergat.

  4. Super. Chiar nu stiam ca exista si un astfel de serviciu la domiciliu. Belea. Ce bine ca am dat click pe articol sa-l citesc. Mi-am salvat linkul la favorite. Bateria de pe masina mea este cea originala. Are 8 ani. 😀 Am fost o norocoasa. Dar cred ca va veni vremea sa o schimb in viitorul apropiat. Sunt totusi 8 ani. 🙂 Mersi de recomandare. Foarte tare!

  5. Bateria de la masina noastra este moarta de mult, sotul foloseste masina de servici,!Este bine de stiut ca poti rezolva usor aceasta problema ! Multumim, Iasmy!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.