Un viconte pentru o lady - Joanna Shupe - Colectia Iubiri de poveste

Un viconte pentru o lady, de Joanna Shupe

Titlul original: The Lady Hellion

Seria Wicked Deceptions/Minciuni periculoase 

1. The Courtesan Duchess (2015)-Ducesa curtezană (Editura Litera-Colecția Iubiri de poveste)
2. The Harlot Countess (2015)-Contesa libertină (Editura Litera-Colecția Iubiri de poveste)
3. The Lady Hellion (2015)-Un viconte pentru o lady (Editura Litera-Colecția Iubiri de poveste)

Cotaţie Goodreads: 4.00

DETALII CARTE

Un viconte pentru o lady – Joanna Shupe

Lady Sophia Barnes şi-a propus o misiune nouă: Luptă pentru drepturile săracilor şi angajaţilor de la bordelul lui Madame Hartley. Va avea o viaţă dublă. Ziua este lady Sophia, noaptea se deghizează în bărbat şi cutreieră stăzile întunecate. Nu îi este teamă de criminalii ce îi vor tăia calea pentru că ştie să se folosească de arta înşelăciunii şi mai nou are şi o armă încărcată asupra sa. Numai că există o mică problemă, nu prea ştie să o folosească, din acest motiv are nevoie de instrucţiuni. O singură persoană o poate ajuta şi în care se poate încrede că nu-i va trăda secretul-vicontele Quint.

Bărbatul care cu ceva vreme în urmă îi rănise inima, dar ar putea oricând să i-o frângă pentru a doua oară. Dar de data aceasta nu-l va mai lăsa. Va fi numai ceva legat de un ajutor atât şi nimic mai mult.
Sophia este frumoasă, vivace, necăsătorită şi vrea să rămână aşa.

Cu Damien Beecham viconte de Quint, am făcut cunoştinţă sporadic în celelalte două volume, şi în „Contesa libertină” îl lăsăm rănit, după ce a fost împuşcat încercând să o ajute pe Lady Maggie Hawkins să scape din ghearele unui criminal şantajist. L-am lăsat grav bolnav. După o perioadă în care febra a lucrat asiduu, Quint se recuperează, dar devine un pustnic. Începe să iasă din casă din ce în ce mai puţin, îi este frică să nu devină o epavă umană, dar cel mai tare îi este frică de nebunie. A asistat la nebunia tatălui său şi crede că aceasta se va transmite. A asistat la distrugerea mamei lui de către tată şi nu crede că se va căsători vreodată.

Ultimul lucru de care are nevoie Damien Beecham, viconte de Quint, este să-i invadeze cineva spaţiul. Şi dacă persoana aceea este exasperanta lady Sophia, femeia pe care nu a încetat niciodată să o dorească este şi mai rău. Pentru Quint se va da o lupta interioară, încercând să îşi ţină ascunsă dorinţa şi sentimentele.
Femeia asta frumoasă şi pe care o doreşte cu disperare îi cere ceva periculos, face ceva periculos, dar este de acord să o ajute.
Când află de viaţa ei dublă…este terifiat, dar nu pentru el, ci pentru siguranţa ei. Lupta ei i se pare lipsită de speranţa şi este convins că va muri încercând să o protejeze. Dar nu dă înapoi nicio clipă.

Ce se întâmplă între cei doi şi la ce evenimente vom asista aflăm în cartea: „Un viconte pentru o lady” de Joanna Shupe ce apare în colecţia „Iubiri de poveste”- Libertatea în data de 30.01.2016.

Colecţia Iubiri de poveste – listă cărţi – ordonate alfabetic- 2013-2018-2019

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

21 COMMENTS

  1. Suna destul de bine aceasta descriere. Sa o iau, sa nu o iau? Oh, ce tot spun aici, bineinteles ca da! :))

  2. Sun fan al colectiei Iubiri de poveste. Va urmaresc de catva timp si m-ati ajutat mult sa stiu despre ce este vorba in urmatoarea carte. Va multumesc!

  3. nu am toata colectia Iubiri de poveste doar Carti Romantice
    ma tenteaza , am doar vreo 10 din acesta colectie
    Iasmy felicitari

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.