Curs de PR la Atelierele ILBAH

Atelierele ILBAH lanseaza la inceput de an cursul de PR cu Ines Turturica.

Curs PR autorizat Comunicare si Relatii Publice

De 3 ori in juriul premiilor Emmy, cele mai importante premii din industria tv, speaker si lector in cadrul celor mai importante targuri si festivaluri internationale de tv, Ines Turturica are peste 15 ani de experienta in PR si a ales sa faca parte din echipa Atelierele ILBAH ca trainer al cursului de PR. Fie ca este vorba de PR-ul de televiziune, PR-ul de brand, chirurgie estetica, scoli de actorie, celebrity PR  sau PR-ul de evenimente, noul trainer are si o vasta experienta in business, ca director de achizitii. A lucrat 13 ani in Pro TV, ca director de PR al postului Acasa TV, director de achizitii pentru acelasi post, consultant si strateg pentru CME, unde a coordonat echipe din mai multe tari din Centrul si Sud Estul Europei in implementarea si replicarea canalului Acasa TV.

Noul proiect Atelierele ILBAH vine in intampinarea cerintei de personal calificat in domeniul Comunicarii si Relatiilor Publice, fiind adaptat standardelor internationale. Cursul de PR are o durata de 2 luni, timp in care participantii vor avea diverse provocari reale fiind pusi in situatia de a coordona si elabora strategii de comunicare pentru diverse campanii. In cadrul cursului acestia vor avea parte de invitati celebrii din domeniul comunicarii si marketing-ului care vor impartasi din experienta lor si ii vor ajuta pe cursanti sa isi dezvolte abilitatiile de PR.

Teme abordate in cadrul cursului de PR: – De la comunicat, la rezultat – Campanii de PR in Romania – Planificarea Activitatii de PR – Strategii de marketing – Monitorizarea si evaluarea campaniilor – Comunicare organizationala si campanii integrate – Tipuri de PR – Social Media – Conferinte de presa si speech – Cartea de vizita a unui PR – Analiza Concurentei – Tehnici de negociere – Relatiile cu presa – si multe altele..

Cursul de PR se adreseaza atat profesionistilor cat si celor care isi doresc sa inceapa o cariera in domeniu.  La finalul cursului participantii vor sustine un examen in urma caruia pot obtine un certificat de Asistent Relatii Publice si Comunicare recunoscut la nivel international de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Pentru mai multe detalii accesati urmatorul link

comunicate de presa.ro

5 COMMENTS

  1. Eu am mai avut placerea s-o ascult pe Ines Turturica la un eveniment si va spun sincer ca se merita sa inveti PR de la ea! Daca as fi avut un program mai lejer, eram in primele randuri!!

  2. Am o prietena care a urmat cursurile lui Ines Turturica si mi le-a recomandat, voi începe în septembrie! 🙂

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.