Dansul umbrelor, de Julie GarwoodDansul umbrelor

Titlul original: Shadow Dance
Seria Buchanan-Renard- Volumul 6
Cotaţie Goodreads: 3.94

Detalii carte

Volumul 6 din seria Buchanan-Renard ne aduce în prim plan povestea dintre Jordan Buchanan şi agentul FBI-Noah Claybourne. Cele două personaje le-am întâlnit şi în celelalte volume ale seriei, dar în plan secundar.

Prinsă într-un joc al pasiunii şi al trădării îl iubeşte pe singurul om de care ar trebui să se teamă…

Nunta aceasta nu era o ceremonie obişnuită. Participau şapte domnişoare şi şapte cavaleri de onoare, trei plasatori care-i îndrumau pe nuntaşi la locurile lor, doi ministranţi, trei lectori şi atâta putere de foc în biserică, încât ar fi putut să arunce în aer jumătate din congregaţie.Toţi, în afara de doi cavaleri de onoare, erau înarmaţi. Era nunta lui Dylan Buchanan cu Kate MacKenna. Jordan fiind sora mirelui şi prietena miresei. O nuntă unde agenţii federali răsariseră ca ciupercile, având în vedere că fratele ei era unul dintre ei. Marele absent, cavalerul de onoare care trebuia să sosească, prietenul lui Dylan, Noah Cayborne.

Jordan era gata să renunţe să îl mai caute pe cel care trebuia să fie unul dintre cavalerii de onoare, când uşile exterioare ale bisericii se deschiseră şi Noah intră alergând şi legându-şi cravata în fugă.

Omul acesta nu scăpa nicio cazie să facă o impresie deosebită. Femeile îl iubeau şi Jordan trebuia să admită că era în stare să înţeleagă atracţia pe care o exercita. Înalt, atletic, galant, chipeş-un bărbat care stârnea fantezia femeilor. Părul blond nisipiu avea o uşoară nevoie de a fi tuns şi ochii albaştrii pătrunzători străluceau poznaş, când îţi adresa unul din rânjetele lui diavoleşti.
-Am întârziat? întrebă el.
-Nu, ai sosit la timp, răspunse Alec. În regulă, Jordan putem începe.
-Unde ai fost? întrebă exasperată
În loc să-i răspundă, Noah îi adresă un zâmbet rapid şi-l urmă pe Alec fratele mai mare în biserică. Jordan simţea nevoia să-şi ridice bratele în aer. A fost cu o femeie, hotărî ea. E incorigibil.”
Care va fi povestea şi cum cei doi vor ajunge la atracţie, dorinţa, pasiune (dacă cumva ea nu este deja instalată) vom vedea.
Pe lângă pasiune şi acel aer misterios întâlnim suspansul şi pe cineva care din umbră urmăreşte fiecare mişcare. Va acţiona când va veni momentul, dar până atunci…..
Cartea „Dansul umbrelor” de Julie Garwood, apare în Colecţia „Cărţi romantice” și poate fi achiziționată împreună cu revista Libertatea pentru femei în data de 10.04.2015.

Cartea a mai apărut şi la Editura Miron purtând titlul de Dansul umbrei.

Autor: Iasmy

9 COMMENTS

  1. Mulțumim pentru prezentare !

    Am cartea, a mai apărut la editura Miron sub titlul Dansul umbrei.

  2. Multumim. Imi amintesc ca asteptam cu nerabdare sa isi faca aparitia la ed.Miron.Povestea lui Noah ar fi trebuit sa fie cireasa de pe tort,dar nu a fost chiar asa super extra cum gandeam/doream . La cat de trasnit(si fustangiu) imi parea personajul Noah in primele 3 volume din seria Buchanan , as fi vrut sa vad o”lupta” – numai ca a picat destul de usor in nada intinsa de frumoasa Jordan locco_smiley_15 A fost o lectura placuta . Actiune politista, ceva cautari cu iz istoric si un sef (al lui Noah) pe post de petitoare 😛

  3. Multumesc pentru prezentare Iasmy! Imi place cum scrie autoarea, desi seria Buchanan-Renard nu m-a „prins” foarte tare!

  4. Si eu am citit cartea in varianta Miron. Aici am scris doar cateva detalii la carte. Este adevarat, la cum era prezentat Noah in celelate volume, ma asteptam la o carte cu mult mai multa actiune si mai captivanta. A fost si este o carte buna, dar nu exceleaza.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.