Descântec pentru dragoste de Mary Jo Putney

Titlul original: The Marriage Spell
Seria: Stone Saints 1.The Marriage Spell (2006)
Cotaţie Goodreads: 3.65

DETALII CARTE

Un historical romance-paranormal!
Această carte „Descântec de dragoste„, este primul volum dintr-o serie, dar şi unicul. Ce va urma depinde probabil de autoare.

Unul dintre ofiţerii cei mai respectaţi a lui Wellington, Jack Langdon, lord Frayne, ia în serios onoarea familiei. El ascunde, de asemenea, un secret ruşinos: talentul pentru vrăjitorie şi blestemul care s-a abătut asupra familiei sale. Învaţă în timp să dispreţuiască magia şi să îşi suprime talentul.
Abigail Barton, fiica baronului Barton, are un talent care l-a dezvoltat în timp datorită tatălui ei. Este vindecătoare, mulţi spun vrăjitoare, la fel ca părintele ei, o categorie temută şi dispreţuită de societate. Şi-a luat de mult gândul de la o căsătorie convenabilă sau dragoste adevărată, şi se dedică puterilor ei. Şi totuşi, în adâncul sufletului, vrea un bărbat să-i fie alături, dar în special îşi doreşte un copil.

Atunci când Jack suferă un accident şi este rănit grav, fiind la un pas de moarte, prietenii lui îi cer ajutorul baronului Barton. Îl duce la uşa acestuia mai mult mort decât viu, toţi fiind conştienţi că nu mai are mult de trăit, şi singura soluţie este să apeleze la un vindecător. Dar în locul baronului, plecat cu treburi la Londra, cea care îi oferă ajutorul de salvare este fiica acestuia, Abby. A fost pregătită bine de tatăl ei şi era la fel de competentă ca şi el. Vraja ei puternică este un mare risc şi cere un preţ: căsătoria. Deşi nu este foarte convinsă că va avea efect, pentru scurt timp va fi o femeie căsătorită.
Surprinzător, lordul Frayne, supravieţuieşte datorită vrajilor ei, şi nu trece mult până simte şi o atracţie irezistibilă faţă de noua lui soţie. Deşi, aceasta după ce îşi revine îl dezleagă de obligaţie, el este hotărât să rămână căsătorit cu ea. Se trezeşte în el atât dorinţa pentru această femeie calmă, sinceră şi sensibilă, dar şi abilităţile lui magice revin în forţă şi nu le mai poate nega, cu toate că dispreţuia din suflet acest talent.

Abby este şi ea atrasă de sensibilitatea, bunătatea, dar şi de bărbatul în sine care este soţul ei, deşi ştie că are un dezgust profund pentru ceea ce ea practică. Din această cauza, în mintea ei ia o decizie majoră. Are numele lui Jack, va avea şi copilul lui pe care l-a dorit dintotdeauna, dar este hotărâtă să trăiască fără el, astfel încât Jack să îşi poată păstra reputaţia, şi ea să se bucure de darurile primite, fără să afecteze pe nimeni. Ştie că, societatea nu vede cu ochi buni pe cineva cu astfel de abilităţi. Este conştientă că poate provoca un rău imens.
Niciunul nu se aşteaptă în schimb, ca pasiunile profunde ţinute ascunse să iasă la iveală, deoarece fiecare îşi contesta puterile şi dorinţele profunde pentru o iubire care i-ar putea costă viaţa, sau ar putea să le aducă fericirea.
Cum va decurge povestea lor plină de magie, mister, blesteme, descântece, pasiune, negare, vom afla din cartea „Descântec de dragoste- The Marriage Spell„.

Cartea Descântec de dragoste de Mary Jo Putney, apare în colecţia „Cărţi Romantice” împreună cu revista Libertatea pentru femei, în data de 29.05.2015

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libriselefant 

Autor: Iasmy

10 COMMENTS

  1. Pare foarte interesanta. O sa o iau, cu siguranta. Mie imi place mult Mary Jo Putney, iar cartea asta are un subiect diferit de celelalte carti historical-romance ale ei.

  2. Multumesc pentru prezentare ,Iasmy! Desi am ramas foarte in urma cu Putney, cred ca pe aceasta o voi citi chiar vineri.

  3. Multumesc Iasmy! Mi-e dor de Mary Jo Putney. Desi am trei carti superbe pe care vreau sa le citesc daca s-ar putea pe toate trei odata cred ca imi fac timp si pentru aceasta.

  4. O recenzie de nota 10 multumesc elis cartea de vineri e pe lista de cumparaturi. 😀 locco_smiley_10

  5. Multumesc pentru prezentare Iasmy, sigur voi lua cartea!
    Povestea descrisa ma va incanta, cu siguranta!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.