Die Pflegerin (Îngrijitoarea) - Daniela Gumann

   Die Pflegerin (Îngrijitoarea), de Daniela Gumann

   Cartea „Die Pflegerin” în esenţa ei, am scris-o de la un capăt la altul având ca scop iniţial dovedirea că pentru a trăi o viață plină, pe toate planurile ai nevoie de maturizare mentală, emoțională, socială și spirituală. Fără o abordare echilibrată a acestor aspecte existențiale nu te poți dezvolta. De aceea este necesar să faci din tine cel mai bun prieten.

   Cititorule, cartea aceasta nu-ți oferă soluții, în schimb îți oferă exemple. Dincolo de filosofie de viață, convingeri sau experiențe, această carte are la bază viața unor oameni care au trecut, trec și vor trece prin aceleași situații ca și tine.

   Tema principală a cărţii „ Die Pflegerin” este nevoia de evadare din lumea aceasta şi găsirea unui tunel, de evadare de aici, spre altceva – din România spre altundeva, şi care este justificată într-un fel de motorul acesta al suferinţei umane. Oamenii pe care îi avem în jur ne formează şi ne definesc. Eu scriu aşa tocmai pentru că eu trăiesc în această carte. Deci, orice aruncare de monedă în sus, care cade pe stemă sau pe ban, de fapt, împarte lumea în două lumi posibile, în două lumi în care fiecare este virtuala celeilalte – mă refer la cei care pleacă din România și la cei care rămân acasă.

Apariţii cărţi

 

5 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.