Listă cărţi erotice V

Listă cărţi erotice V

Listă cărţi erotice V | Carti bune de citit | Literaturapetocuri.ro

Listă cărţi erotice V

1.Exotica: şapte zile de Kama Sutra, nouă nopţi de poveşti arabe, de Eden Bradley

Bun venit în Exotica!

   Cărţi erotice V : Locul tainic al senzualităţii şi ispitelor, unde vă puteţi lăsa în voia celor mai ascunse fantezii. Păşiţi înăuntru-şi dezbrăcaţi-vă la intrare de toate inhibiţiile… Poftiţi aici, unde nimic nu este oprit. Pasiunea ajunge la rang de lege când visurile nebănuite se descătuşează... Editura Nemira

2. Regele Havanei, de  Pedro Juan Gutiérrez

Havana lui Fidel Castro, o lume refugiată animalic într-o sexualitate debordantă

   Martor al accidentului căruia îi cad victime mama, bunica şi fratele său, Rey ajunge să fie internat într-o şcoală de corecţie. Puştiul fuge din recluziune şi devine unul dintre zecile de mii de vagabonzi ce colcăie pe străzile capitalei cubaneze. Învaţă să cerşească, să fure, să mintă, să înşele, să bea, să se drogheze, să se bată, dar mai cu seamă să-şi valorifice uriaşa potenţă sexuală. Homofob declarat, Rey, metamorfozat într-un amant regal, cucereşte inima şi epiderma mai tuturor femeilor cu care intră în relaţie. De unde şi porecla pompoasă de El Rey de La Habana, Regele Havanei: un rege al sexului dezlănţuit, un monarh al plăcerii orgasmice, un «cap încoronat» al scenei erotice. Unul dintre numeroşii regişori ai amantlâcului stradal, căci Havana, sub Castro, supravieţuieşte fie din activităţi securistice, fie din contrabandă cu rom, trabucuri şi, mai ales, sex. Lipsit de identitate socială, Rey are ca unică marcă individuală neobositu-i falus. La 17 ani, Regele Havanei nu ştie decât să vândă plăcere şi să fie întreţinut de numeroasele şi vremelnicele sale iubite.
O carte concepută în stilul realismului magic, dar cu o estetică din care magia este repudiată, iar realismul supraevaluat. Un Gutiérrez de zile mari, sufocat de tristeţe şi condamnat să ne farmece prin fascinaţia pentru abisul decăderii omeneşti.

«Aceasta este singura carte pe care am scris-o în transă, fără să ştiu ce avea să se întâmple două rânduri mai jos. Lucru ciudat! Am încercat de multe ori să-mi salvez personajul, pe Rey dar era tot mai evident că el nu şi-o dorea. Ultimele zile scriam fără să mă pot opri din plânsPedro Juan Gutiérrez-Editura Trei

3.Miros de roşcată amară şi alte povestiri scandaloase, de Dan Alexe

   Rar mi-a fost dat, în ultima vreme, să citesc ceva mai viu şi mai vibrant, mai uman şi mai firesc, mai arzător, mai dramatic, mai curgător şi mai abrupt, mai vesel şi mai trist, mai suculent, mai poznaş, mai poetic, mai ameţitor. Şi rar am văzut, de când sunt editor de carte, un asemenea talent în (orgolioasă) desfăşurare.
Dan Alexe nu ţine neapărat să se aşeze în albia unui gust impus de critică, a unei tendinţe, a unei mode. Dă impresia că scrie ca să-şi facă sieşi o plăcere – şi cred că şi-o face. Îl interesează prea puţin dacă textele lui se vor solda cu o baie de elogii sau cu o răstignire. Dan Alexe scrie în temeiul unei înzestrări formidabile, al unei culturi aspirate pe toate canalele şi al unei pofte năvalnice, aproape carnale, de-a face literatură din orice. Îi place să aştearnă poveşti. Îi place la nebunie. Dar îl bănuiesc că-i place şi să ghicească reacţia cititorului.Stupoare, jubilaţie, ruşine, invidie, contrarietate, vertij, fericire, indignare, căinţă – toate acestea sunt forme de feedback la cele 33 de texte din Miros de roşcată amară. O singură reacţie lipseşte: indiferenţa.“ (Radu PARASCHIVESCU)-Editura Humanitas

4. Mister O, de Lauren Blakely

  Spune-mi Mister O. Pentru că plăcerea TA este superputerea mea.
Treaba unui bărbat este să facă o femeie să înnebunească de plăcere, și n-ar trebui să iasă din dormitor până nu reușește. Eu asta livrez de fiecare dată. Cred că de aceea sunt un supererou al plăcerii, iar misiunea mea e să satisfac. Întotdeauna.
Însă am avut și eu un moment de rătăcire. Sora celui mai bun prieten mi-a cerut să o învăț tot ce știu despre seducție. Ce putea să meargă rău cu fata asta cu minte perversă, dispusă la tot felul de încercări?
Dar cu cât mai multe nopți petrecem în pat, cu atât îmi doresc să stau și zilele cu ea. Și pentru prima dată în viață mă gândesc nu la cum s-o fac să urle de plăcere în așternuturi, ci cum s-o țin în brațe cât mai multă vreme, să fie a mea cu totul.
Se pare că adevăratele aventuri ale lui Mister O tocmai au început...Editura Trei

5.Hotel Iris, de Yoko Ogawa

  Autoare a peste 20 de opere de ficţiune, recompensată cu importante premii literare, tradusă în peste 20 de ţări, scriitoarea Yoko Ogawa este o voce majoră din literatura japoneză actuală. Romanul Hotel Iris poate fi interpretat ca o replică stralucită la Lolita lui Nabokov.

   Ce au în comun un traducător taciturn, văduv de mai bine de 20 de ani, care trăieşte izolat pe o insulă, ăi o fata de 17 ani, frumoasă, ce îşi ajută mama să administreze hotelul familiei din orăşelul turistic de pe coastă? De ce se ascunde bărbatul departe de forfota litoralului? Există voci care spun că soţia traducătorului nu a murit de moarte buna. Oare eşarfa zdrenţuită şi cu pete de sânge descoperită de Mari în casa lui a fost arma crimei? Şi atunci, ce o atrage pe tânără la el? Pericolul – atât de ispititor pentru o adolescentă bruscată de o mama prea severă -, sau intuiţia unei afinităţi improbabile? În Hotel Iris, Yoko Ogawa construieşte cu mână sigură panopticul obsedant al fantasmelor violente care se nasc în mintea celor condamnaţi la singurătate.

6. Enigma, de Antoni Casas Ros

   Patru personaje îşi intersectează destinele într-o coregrafie savantă şi dureroasă în acest roman al jocurilor metaliterare: Zoe, o studentă la litere care vrea să devină scriitoare; Joaquim, profesor de literatură care, nemaisuportând finalul romanelor celebre, le caută prin librării şi le smulge ultimele pagini; Ricardo, poet şi asasin plătit, care le recită versuri viitoarelor sale victime; şi Naoki, o japoneză exilată în Spania, cu un trecut misterios.
“Sunt atins de un rău ciudat, pe care psihiatria încă nu l-a clasificat, un rău a cărui sursă o cunosc cu exactitate și care durează din adolescență, în pofida tuturor eforturilor de a scăpa de el. În fața tăcerii mirate a interlocutorilor mei, acestui rău i-am dat un nume. După multă gândire, negăsind ceva mai potrivit, i-am spus: sindromul Enigma.”
Casas Ros este unul dintre acei „realişti care comunică cu ceva mai vast decât ei înşişi”: literatura, fantasticul, infinitul plăcerii senzuale. Seducţia jocului de posibilităţi din Enigma este atât de puternică încât am putea să credem, alături de personajele romanului, într-o salvare prin literatură.
Le magazine littéraire-Editura Vellant

7. Amantul, de  Jodi Ellen Malpas-recenzie

   Ava O’Shea este designer de interior și are o carieră de succes. E frumoasă, elegantă, puţin aiurită… și habar n-are ce o aşteaptă la Conac, unde se duce pentru un nou proiect.
Acolo o întâmpină Jesse Ward, un tip extrem de arătos, destul de infatuat, indecent de bogat, un pic playboy, deosebit de atent și nemaipomenit de atrăgător pentru Ava.
Ea tocmai a ieşit dintr-o relaţie dezamăgitoare şi, deşi se luptă din răsputeri să nu cadă în mrejele fermecătorului Jesse, nu poate controla dorinţa pe care acesta i-o stârnește. Iar Jesse o doreşte la rândul lui şi e decis s-o aibă.-Editura Trei
„Nu ai cum să nu te îndrăgostești de personajele lui Jodi Ellen Malpas.” – ScandaliciousBookReviews.com
„Amantul e o aventură sexy, sălbatică, provocatoare. Toate răsturnările de situație îți dau fiori… De-abia aștept continuarea!” – TheBookListReviews.blogspot.com
Te captivează de la prima pagină. E plin de erotism, de pasiune și romantism… Te face să vrei mai mult.” – BookishTemptations.com

8. Femeia de hârtie, de Francoise Rey

   Niciodată o femeie nu a mers atât de departe în evocarea vieţii sale erotice. Femeia de hârtie este un roman libertin, o poveste a corpurilor, care se stinge în profunzimile inimii!

După o aventură toridă şi fulgerătoare, o femeie îi scrie iubitului ei. „Cu inima tandră şi cu pântecele pustiit“, ea răsfoieşte albumul amintirilor şi nebuniilor lor. Prin cuvintele adevărate ale impudorii, invită cititorul consternat să o urmeze într-o călătorie ritmată, până la capătul senzualităţii…

Iar despre partenerul ei nu cunoaştem nimic, doar două culori: galbenul ochilor şi verdele puloverului. Dar îi vom descoperi repede capriciile şi fantasmele, cărora ea se supune, lăsându-şi propriul trup să glăsuiască. Editura NEMIRA

9. Până la lăsarea serii, de Yoshiyuki Junnosuke

  Un bărbat în vârstă de 40 de ani, Sasa, şi o tânără de 22 de ani, Sugiko: doi amanţi care se întâlnesc prin cafenele, restaurante şi hoteluri clandestine. Rafinată şi complexă, relaţia lor erotică este marcată de o puternică interdicţie: vrând să-şi păstreze virginitatea, tânăra refuză penetrarea. Frustrat şi excitat în acelaşi timp, Sasa începe să o bănuiască pe Sugiko şi să caute tot felul de dovezi ale minciunii şi înşelătoriei. Ea se poartă ambiguu, devine din ce în ce mai enigmatică şi de neînţeles.
Un roman frumos şi crud deopotrivă, de un erotism sublim şi puternic, care evită însă cu măiestrie pornografia.Editura Trei

10. Ecouri din strada Scoția, de Samantha Young-recenzie

A terminat o cu băieții răi, dar el e atât de bun…
Shannon MacLeod a ales întotdeauna genul greşit de bărbat. După ce a trecut dintr-o relaţie toxică în alta, şi a jurat să stea departe de bărbaţi — mai ales de cei din soiul „băiat rău”.
Cole Walker este exact genul de tip pe care Shannon vrea să-l evite — superb, tatuat, fermecător şi arogant. Dar exteriorul lui dur ascunde un om bun, care-şi doreşte să-şi găsească aleasa. Cole este hotărât s-o scoată pe Shannon din singurătatea ei şi să-i cucerească inima.
Când Shannon îşi deschide sufletul în faţa lui Cole cel stabil şi devotat, pasiunea dintre ei se aprinde fulgerător. Trecutul ei însă o bântuie necontenit, iar temerile pe care le are ameninţă să-i despartă pe vecie.-Editura Trei

11. Cimitirul, de Teleşpan

   Adrian Green este un homosexual român care se mută la Londra pentru că… e obosit. Deși nu prea mai are chef de muncă, își găsește, totuși, un job: administrator de cimitir. Pe măsură ce interacționează cu diverși clienți, vii sau morți, Adrian ne spune exact ce crede el despre religie, bani, sex sau moarte, concepte pe care le descrie cu o sinceritate crudă, foarte mult umor și sarcasm. Cimitirul Wormholt devine spațiul în care Green își dă seama că fericirea stă în acceptarea adevărului propriu, și nu în ochii celor din jur.Editura Herg Benet

12. Femei, de Charles Bukowski

  Protagonistul romanului Femei, Henry Chinaski (alter ego al autorului, prezent în mai multe cărţi ale sale), este un scriitor alcoolic, mare amator de femei, măcinat de gîndul ratării. Dincolo de obsesia pentru sex, băutură şi pariuri la curse şi de predilecţia pentru scenele de umor negru care răsar, alături de erotismul dezlănţuit, la fiecare pagină, se ghiceşte disperarea naratorului care-şi strigă singurătatea, nevoia de tandreţe şi compasiune.-Editura Polirom

13. Întâlnire periculoasă, de Meredith Wild

  Hotărâtă să lase în urmă un trecut dureros, Erica Hathaway învaţă de timpuriu să se descurce pe cont propriu. Imediat după absolvire, se trezeşte în faţa unei comisii de investitori care îi vor sprijini sau îi vor desfiinţa debutul în lumea afacerilor. Singurul lucru la care însă nu s-a gândit e că-l va întâlni pe hackerul miliardar Blake Landon.

Arogant şi fermecaător, Blake nu acceptă să fie refuzat. Hotărât s-o cucerească pe Erica, luptă să-i câştige încrederea şi s-o facă să renunţe la prudenţă, chiar dacă asta înseamnă să renunţe el însuşi la nevoia de a deţine controlul în orice situaţie.

„Pentru aceia care adoră Fifty Shades – această serie e minunata.” – Heroes and Heartbreakers

Seria Hacker e o călătorie în lumea tehnologiei, presărată cu secrete, minciuni şi vicii. Odată ce începi primul volum, vrei să le citeşti pe toate celelalte.” – Art, Books & Coffee

Editura Trei

14. Vanille, de Mari Akasaka

   Vanille spune povestea unor personaje care fac parte din generaţia „No future“. Vanille este o călătorie erotică în lumea senzaţiilor.

   Richard a rămas cu răsuflarea tăiată zărind partea stângă a trupului lui Vanille, de o frumuseţe nespusă, iradiind o lumină argintie puternică. A avut senzaţia că atunci o vedea pentru prima oară pe femeia pe care el o culesese de pe drumuri şi pe care el o botezase Vanille.”Editura Nemira

15. Kamasutra ca la carte, de Paul Jenner

   Vrei ca viața ta sexuală să fie mai incitantă? Vrei să înveți cât mai multe poziții sexuale? Kama Sutra ca la carte îți va arata nu numai pozițiile sexuale și tehnicile din străvechiul manual de sexualitate, dar și cum să îți exploatezi la maxim erotismul. Cartea pleacă de la principiile libertății și plăcerii erotice, acoperind o gamă largă de teme, de la mâncărurile afrodiziace, masaj erotic și până la modalități de a-ți decora dormitorul într-o manieră seducătoare. Indiferent de vârstă, educația și condiția ta fizică, citind această carte vei descoperi, cu siguranță, o nouă abordare a vieții de cuplu.-Editura: Niculescu

Cărţi – Recenzii Erotice

Verifică disponibilitatea titlurilor din listă cărți erotice V în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

Citeşte şi:

Listă cărţi erotice I

Listă cărţi erotice II

Listă cărţi erotice III

Listă cărţi erotice IV

Top 8 cărți erotice incitante

Top 5 cărți erotice care NU mi-au plăcut

7 COMMENTS

  1. Interesante titluri si descrieri!Am citit si eu cateva dintre ele!M-ai facut curioasa cu Mister O !

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.