Lansare „Cealaltă regină” de Allex Trușcă

   Duminică, 16 decembrie, ora 15. Deși vremea ne-a fost potrivnică, sala de la Omega House, București, a fost neîncăpătoare pentru cei veniți la lansarea romanului „Cealaltă regină”, continuarea fantasy-ului românesc, „Nebunul alb”, scris de Allex Trușcă.

Concomitent, a fost lansat și romanul SF „Colivia sufletelor”, al lui Boris Velimirovici.

  Pe Allex Trușcă am avut plăcerea să-l cunosc în urmă cu ceva timp, la alt eveniment de lansare, al scriitoarei Oana Arion (alias Cici). Allex deja publicase „Nebunul alb”, primul roman din această serie fantasy.

   Recitindu-mi recenzia din urmă cu mai bine de 2 ani, observ că încă de atunci, l-am „avertizat” să nu ne lase fără continuare. Așadar, m-am bucurat să fiu invitată la evenimentul de lansare a celui de-al doilea volum, „Cealaltă regină”, publicat la Editura Pavcon.

   Cinci actori ne-au încântat cu prestația lor, Allex ne-a primit ca o gazdă bună ce este, iar cele două book trailere sunt foarte reușite, pur și simplu, geniale!Lansare „Cealaltă regină”

   Cu această ocazie, m-am revăzut cu două cunoștințe, Iulia (care a vrut să-mi fure fularul și fesul cu Harry Potter! P.S.: Iulia, am și șosete cu Slytherin!) și Christinne Câmpean.

   Pot spune că abia aștept să citesc „Cealaltă regină”, iar cum aflu ce se mai întâmplă cu personajele, vă anunț și pe voi! Urmăriți Literatura pe tocuri, pentru că urmează recenzia, desigur!

   Mulțumesc pentru invitație, Allex, felicitări și succes pe mai departe! A, și abia aștept volumul de povestiri! Folclorul românesc în materie de supranatural și superstiții e foarte bogat și da, mai ales cel din Oltenia! Știu și eu câteva povești locale, uite aici .

„Pentru că nu am avut puterea să mă lupt cu demonii mei interiori, Profeția mi-a dat puterea să lupt cu demonii celorlalți oameni. Uneori e mai ușor așa. E mult mai simplu să alergi după demonii celorlalți, în timp ce fugi de monștrii tăi lăuntrici, decât să te întorci și să-i înfrunți.”

„Nimeni nu poate ști ce-ți aduce viitorul. Am fi foarte nefericiți dacă am ști asta. Am fi lipsiți de bucuria de a trăi dacă am ști că mâine am muri. Am fi lipsiți de dureri și de bucurii, dacă am ști cum s-ar termina fiecare alegere a noastră.”- Nebunul AlbLansare „Cealaltă regină” de Allex Trușcă

***Sorina Ciocârlan***Bună! Sunt Sorina și îmi plac cărțile bune. Pun suflet în tot ceea ce îmi place, iar printre pasiunile mele se numără cititul, scrisul, filmele, pisicile, dulciurile. Atunci când „mi se pune pata” pe ceva, indiferent că e carte, film sau opera întreagă a unui autor, sunt de neoprit: fac ce fac și aflu tot despre subiect, îl analizez și îl întorc pe toate părțile. Care sunt subiectele astea, care mă „obsedează”? Agatha Christie, Rodica Ojog-Brașoveanu, Harry Potter, mai nou, Cassandra Clare. Da, pentru că „obsesiile literare” se schimbă, când unele se epuizează, scad în intensitate și apar altele noi. Asta nu înseamnă că dispar de tot, rămân acolo și așteaptă să fie reactivate. Și când sunt reactivate, să te ții!...

8 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.