O nouă speranță de Sandra Brown

O nouă speranță, de Sandra Brown – Colecția Cărți Romantice iulie 2020

O nouă speranță

Sandra Brown

Editura Lira/Litera

Colecția Cărți roamantice iulie 2020

Recenzii/serii/prezentări cărți Sandra Brown

  O nouă speranță de Sandra Brown romance.

Cartea apare vineri – 17.07.2020 – la toate punctele de difuzare a presei.

  Rămasă văduvă de tânără, Cyn McCall știe că poate conta oricând pe Worth Lansing, prietenul și partenerul de afaceri al regretatului ei soț. El o face întotdeauna să râdă și să uite de probleme, iar ea îl tachinează din pricina numeroaselor lui legături romantice, fiind convinsă că Worth nu este un bărbat care s poate dedica în întregime familiei.

   Când Worth o invită pe Cyn să petreacă împreună un weekend relaxant în Acapulco, nu se așteaptă să împartă aceeași cameră, lucru care îl face să o privească pe Cyn ca pe o femeie frumoasă și sexy, nu ca pe văduva celui mai bun prieten. Deși sunt prinși între sentimentul de vinovăție și dorința care îi copleșește, atracția dintre ei nu mai poate fi negată și ajung să trăiască o noapte plină de pasiune.

   Întorși la viața cotidiană, Cyn încearcă să se convingă pe sine că au dat frâu liber dorinței din pricina mediului romantic și exotic din Acapulco, totul fiind o întâmplare care nu se poate repeta. Dar Worth știe că între ei există ceva mai mult decât o prietenie sinceră și este gata să renunțe la aventurile de-o noapte – dacă astfel o poate face pe Cyn să aibă curajul să își deschidă inima în fața unei noi iubiri.

Cartea a mai apărut si cu titlul de Neașteptata iubire!

Colecția Cărți Romantice august 2020

Colecția Cărți roamantice iulie 2020

Colecția Cărți Romantice iunie 2020

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

 Cărţi Romantice

 

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.