Tâlharul de inimi de Kerrigan Byrn

Tâlharul de inimi, de Kerrigan Byrne-Iubiri de poveste-prezentare-Primul volum al seriei „Rebeli victorieni“

Editura Alma/Litera

 Sâmbătă-31.03.2018- la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea!

Seria Rebeli victorieni (Victorian Rebel)

1. Tâlharul de inimi (The Highwayman-2015), 2. O țintă seducătoare (The Hunter-2016) 3. Demonul scoțian (The Highlander-2016) 4. Ducele barbar (The Duke-2017) 5. Un mariaj neconvenţionalThe Scot Beds His Wife (2017)  6. Three Ways to Start a Scandal (2017) 7. The Duke With the Dragon Tattoo (2018)

  Dorian Blackwell, Inimă Neagră din Ben More, este un ticălos fără suflet și fără milă. Cu inima și trupul marcate de cicatrice, Dorian este unul dintre cei mai bogați și mai influenți bărbați din Londra, dispus să lupte până la ultima suflare pentru a obține ceea ce-și dorește – iar fermecătoarea și inocenta văduvă Farah Leigh Mackenzie se află în fruntea listei lui de dorințe. Acesta este motivul pentru care Dorian o răpește și o duce în sanctuarul lui din Highlands…

   Însă Farah nu este marioneta nimănui. Și, mai presus de toate, are un secret teribil, ce îi poate pune viața în pericol. Cum singura ei salvare de oamenii care o vor moartă este să accepte protecția ticălosului scoțian, Dorian îi propune un târg: căsătoria. Astfel, el o protejează, iar ea îi oferă posibilitatea să se folosească de secretul ei pentru a se răzbuna. Însă nici prin cap nu i-ar fi trecut lui Inimă Neagră din Ben More ca frumoasa Farah i-ar putea pune o condiție scandaloasă, ce amenință să descătușeze dorința înfierbântată ce-i mistuie pe amândoi.

   Sa fie, oare, de vină faptul că această femeie pe care el a luat-o captivă este singura în măsură să ajungă la inima lui cea neagră, pe care o crezuse de mult împietrită?

„– Sper că te-ai bucurat de acel sărut, doamnă Mackenzie. Dorian Blackwell își linse degetul și stinse flacăra lumânării, învăluindu-i din nou în întuneric. 
– Pentru că o să fie ultimul.”

„Buzele lui se întredeschiseră deasupra alor ei. Răsuflarea lui îi mângâia buzele. Farah vedea în ochii lui cât de mult își dorea să o sărute. Doar că, pe lângă dorință, vedea îndoială. Panică. Nevoie. Iar ea făcu atunci gestul de care el avea nevoie. Întinse ușor gâtul, acoperind astfel infinitezimala distanță dintre buzele lor, și-și lipi gura de a lui într-un sărut cast. Buzele lui erau calde și tari. Și nemișcate.” 

„– Pot să-ți ofer protecție. Pot să-ți ofer răzbunare. Te-am ajutat deja să îți recapeți numele și averea care ți se cuvin. Dar nu-ți pot oferi inima mea, pentru că nu pot oferi ceva ce nu am. 
Cu inima sângerând pentru el, Farah uită de mândrie și de forță interioară și se prăbuși în genunchi în fața lui, cu mâinile împreunate ca la rugăciune. Era gata să îi pună totul pe tavă. Inima. Sufletul. Viața însăși. Era sufletul ei pereche, întors din morți. Ar fi ucis-o să îl piardă din nou.”

Romanul TÂLHARUL DE INIMI de Kerrigan Byrne, o nouă autoare intrată în colecția ALMA, primul volum al seriei „Rebeli victorieni.” Disponibil la chioșcuri alături de ziarul Libertatea.

Sursa: Cărţi Romantice

Colecţia Iubiri de poveste

,,If you’re anything like me, the best night is one spent in a book with a brawny Highlander, a mysterious Londoner, or a hot-headed Irish lass.  My books span the spectrum of fiction from sweeping historical, to paranormal, to suspense”-Kerrigan ByrnKerrigan Byrn

,,Kerrigan’s often been heard complaining that she was born to the wrong century. Flowing skirts, coiffed hair, horse drawn carriages, and historic political intrigue – is way more her speed. Only, everyone who knows her doubts she’d make it without her laptop, Pandora Radio, Indian food and – most importantly – the beloved coffee maker/espresso machine”-fantasticfiction

Tâlharul de inimi de Kerrigan Byrn

 

12 COMMENTS

  1. Aveam nevoie de o astfel de carte. Diferita, profunda, romantica si plina de emotii. Trecutul personajelor, lupta asidua pentru supravietuire si in final..regasirea, transmit atat de multe lucruri. Da, am citit-o cu entuziasm, ma bucur ca am mers pe instinct.

    Multumesc Anais pentru recomandare

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.