Regasire de Raluca Butnariu-Editura Celestium

Regasire de Raluca ButnariuRegasire de Raluca Butnariu-Editura Celestium

Nota Editurii: Luna decembrie vine cu o mare surpriză pentru voi! Romanul de dragoste „Regăsire” a autoarei Raluca Butnariu. Spre marea noastră surpriză, această talentată scriitoare are deja mii de fani în mediul online, dar totuşi editurile nu au băgat-o în seama. Nu-i nimic! Pentru noi este preţioasă! Şi urmează prima ei carte. Staţi pe fază, luna decembrie înseamnă surprize numeroase din partea noastră!

Ne bucurăm nespus de mult că în sfârşit apare şi varianta tipărită. Sperăm să apară toate cărţile scrise de autoare, sunt minunate şi apreciate în special de iubitorii de historical romance, dar şi de cei care sunt fani al genului fantasy, asta pentru că Raluca Butnariu abordează şi acest gen: „Crepuscul” şi „Refugiul”.

După foarte multă vreme, timp în care cărţile autoarei au circulat în mediul virtual: scribd, pdf, şi în toată acesta perioadă numai cititorii au apreciat-o, iată că o editură vede acolo unde au văzut şi cei mai mulţi dintre noi. Stilul asemănător cu al lui Judith McNaught, personaje frumos conturate şi poveşti bine prezentate au reuşit în sfârşit să se facă remarcate.

Ştim că există în lucru şi o continuare a cărţii Refugiul, aceasta făcând parte dintr-o trilogie. Cea de-a doua  „Născuţi sub zodia tăcerii” după spusele autoarei se află în lucru, aşa că aşteptăm ca totul să fie un succes şi să putem citi de acesta dată în format tipărit cărţile.

Pe site-ul nostru veţi găsi câteva recenzii la cărţile scrise de Raluca Butnariu, inclusiv un interviu unde ne dezvăluie câte ceva despre viaţa ei: Gânduri bune

Recenzia la cartea „Regăsire” o puteţi citi aici

Succes şi multă inspiraţie pe viitor!

Felicitări Raluca Butnariu! Felicitări Editura Celestium!

P.S. pentru Editura Celestium: Ne-aţi face o mare bucurie pe viitor dacă aţi lua în calcul apariţia în format tipărit a cărţii: „Când dragostea ucide”,  aceasta fiind cea mai puţin accesibilă în rândul cititorilor. Mulţumim!

Ne place coperta! 🙂

Review overview
Coman Iasmina (Elis Iasmy) - Fondator site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Facebook-Literatura pe tocuri

4 COMMENTS

  1. O veste foarte buna! O asteptam cu nerabdare in format tiparit! Sa speram ca se vor tipari si celelalte carti ale autoarei, sunt absolut superbe toate!

  2. super veste,de cand astept sa citesc cartea si tiparita!sper sa apara toate cartile autoarei,sunt superbe!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.