Frumos şi cu inima de gheaţă de Lisa Kleypas

La Editura Miron se află în curs de apariţie cartea Frumos şi cu inima de gheaţă de Lisa Kleypas.

    Devon Ravenel, cel mai fascinant și imoral libertin al Londrei, a moștenit de curînd titlul nobiliar de conte.
Însă noul său rang din înalta societate vine și cu responsabilități nedorite, precum și cu cîteva surprize. Domeniul lui este împovărat de datorii, iar cele trei surori inocente ale răposat- ului conte locuiesc în continuare în aceeași casă, împreună cu virtuoasa Kathleen, lady Trenear, o frumoasă văduvă tînără, deosebit de inteligentă, dar și foarte încăpățînată.
Între ea și Devon Ravenel începe un război al ambțiilor. Kathleen știe foarte bine că nu trebuie să aibă încredere într-un bărbat fără scrupule, care a cucerit și abandonat multe femei.
Va putea ea să-și păstreze inima intactă după întîlnirea fierbinte cu cel mai periculos și fermecător bărbat pe care l-a cunoscut vreodată?

Editura Miron

14 COMMENTS

  1. Stau prost la capitolul Lisa, din pacate 🙁 . Prezentarea este foarte frumoasa. Sper sa remediez situatia cat de curand!

    • Catalina, daca iti place autoarea este si pacat sa o neglijezi. Nici eu nu i-am citit toate cartile, dar cateva imi sunt foarte dragi.

  2. Imi place cum scrie Lisa Kleypas. Dar tot stau prost : am citit cateva dintre cartile ei. O sa vadf daca ma incumet la aceasta 😉

    • Mirela, daca am citi toate cartile autorilor preferati practic am respira numai hartie si cerneala, insa avem timp sa recuperam si sa alternam.

Scrie un comentariu. Vorbeste cu mine!