Frumos si cu inima de gheata de Lisa Kleypas

Frumos şi cu inima de gheaţă, de Lisa Kleypas 

  Lisa Kleypas Frumos si cu inima de gheata romance.

La Editura Miron se află în curs de apariţie cartea Frumos şi cu inima de gheaţă de Lisa Kleypas.

    Devon Ravenel, cel mai fascinant și imoral libertin al Londrei, a moștenit de curînd titlul nobiliar de conte.
Însă noul său rang din înalta societate vine și cu responsabilități nedorite, precum și cu cîteva surprize. Domeniul lui este împovărat de datorii, iar cele trei surori inocente ale răposat- ului conte locuiesc în continuare în aceeași casă, împreună cu virtuoasa Kathleen, lady Trenear, o frumoasă văduvă tînără, deosebit de inteligentă, dar și foarte încăpățînată.
Între ea și Devon Ravenel începe un război al ambțiilor. Kathleen știe foarte bine că nu trebuie să aibă încredere într-un bărbat fără scrupule, care a cucerit și abandonat multe femei.
Va putea ea să-și păstreze inima intactă după întîlnirea fierbinte cu cel mai periculos și fermecător bărbat pe care l-a cunoscut vreodată?

Recenzia cărţii

  Lisa Kleypas este născută în anul 1964 în Texas S.U.A. În 1985 a fost aleasă Miss Massachusetts și a concurat pentru Miss America în 1986 în concursul Atlantic City. A început să scrie române de dragoste în timpul vacanțelor de vara din studenție. La 21 de ani a vândut primul sau român. În 1998 casă în care locuia din Texas, din cauza ploilor abundente din oraș, a fost inundată. Ea și familia ei au pierdut atunci totul rămânându-le doar hainele cu care erau îmbrăcăți. A luat-o de la capăt și a învins. Deși cunoscută pentru romanele de dragoste istorice, la începutul anilor 2006, Kleypas a făcut un anunț în care pentru o perioada v-a renunţa la a scrie acest gen pentru a aborda genul contemporan romantic. Dar are totuși de gând ca în viitor să mai revină asupra genului care a consacrat-o. Televiziune: 2012 Christmas With Holly, bazat pe romanul Christmas at Friday Harlor.
Locuiește în statul Washington împreună cu soțul și cei doi copii.

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libriselefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Lisa Kleypas Frumos si cu inima de gheata

14 COMMENTS

  1. Stau prost la capitolul Lisa, din pacate 🙁 . Prezentarea este foarte frumoasa. Sper sa remediez situatia cat de curand!

    • Catalina, daca iti place autoarea este si pacat sa o neglijezi. Nici eu nu i-am citit toate cartile, dar cateva imi sunt foarte dragi.

  2. Imi place cum scrie Lisa Kleypas. Dar tot stau prost : am citit cateva dintre cartile ei. O sa vadf daca ma incumet la aceasta 😉

    • Mirela, daca am citi toate cartile autorilor preferati practic am respira numai hartie si cerneala, insa avem timp sa recuperam si sa alternam.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.