Soția engleză de Lauren Willig

Soția engleză, de Lauren Willig – Colecția Iubiri de poveste noiembrie 2020

Soția engleză de Lauren Willig

Colecția Iubiri de poveste noiembrie 2020

Editura Alma/Litera

Luni – 23.11.2020 – la toate punctele de difuzare a presei

   Annabelle și Bayard Van Duyvil par să trăiască o viață de vis în New York: el este descendentul unei vechi familii olandeze, ea a crescut într-un conac în Anglia; au avut parte de o poveste de dragoste furtunoasă în Londra, iar el a recreat casa familiei ei pe malul fluviului Hudson și a numit-o Illyria.

  Este adevărat că există zvonuri că Annabelle are o aventură cu un arhitect, însă zvonurile sunt doar zvonuri, iar oamenii vor bârfi întotdeauna.

  Dar când Bayard este găsit mort în noaptea balului „A douăsprezecea noapte“, iar Annabelle dispare, ziarele se dezlănțuie. Pentru a descoperi adevărul, Janie, sora lui Bay, formează o alianță neașteptată cu un reporter, fiind convinsă că lucrurile nu stau deloc așa cum par la prima vedere. Și așa și este. Însă cu cât află mai multe despre fratele ei și soția lui, cu atât misterul pare să se adâncească, iar secretele de familie par tot mai numeroase…

  Veți citi întreaga poveste în romanul SOȚIA ENGLEZĂ de Lauren Willig. De luni, 23 noiembrie la punctele de difuzare a presei din toată țara!

Așteptăm cu nerăbdare să citim cartea alături de voi.

Colecția Iubiri de poveste decembrie 2020

Colecția Iubiri de poveste noiembrie 2020

Colecția Iubiri de poveste octombrie 2020

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

cărți romantice

#literaturapetocuri #iubiridepoveste #lovebooks

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.