Furia de Bob Woodward - Editura Rao

Furia, de Bob Woodward – Editura Rao – prezentare

Precomandă – Furia

Editura RAO lansează în curând

Bob Woodward

Domeniu de editare: POLITICĂ

Număr de pagini: 520

„Eu scot furia din oameni la suprafaţă.“ Donald Trump

   În ultimii ani, numele președintelui american s-a aflat pe toate buzele. Pe toate meridianele, există persoane vrăjite de cuvintele și de acțiunile lui, în timp ce mulți alții sunt uluiți, chiar șocați. Dorința de a afla cât mai multe despre el crește pe zi ce trece, iar această carte este în măsură să o îndeplinească.

  Cele șaptesprezece interviuri luate președintelui Donald Trump sunt firul roșu pe care autorul îl urmează cu persuasiune și cu ajutorul căruia reușește dezvăluirea incredibilei și capricioasei personalități a celui mai controversat, probabil, președinte american de până acum. Aceasta este o performanță
greu de egalat. Niciun locatar de până acum al Casei Albe nu a acordat vreodată atât de multe interviuri unui singur autor.

  Fiecare pagină înseamnă un nou pas în descifrarea caracterului inconsecvent, nestatornic, uneori răzbunător al omului Donald Trump, care se autodefinește fals ironic: „Eu scot furia din oameni la suprafaţă. Scot furia la suprafaţă. Întotdeauna o fac. Nu știu dacă este un avantaj sau un dezavantaj, dar orice ar fi, o fac“.

  Această carte nu este un șir foarte lung de întrebări și răspunsuri, ci o lecție de istorie și, de ce nu, de viață.

  BOB WOODWARD s-a născut la 26 martie 1943, în Illinois. A absolvit
Universitatea Yale în 1965 și a activat cinci ani ca ofițer de comunicare în
marina SUA înainte de a-și începe cariera de jurnalist la Montgomery County
Sentinel (Maryland), unde a fost reporter timp de un an, după care s-a alăturat echipei de la The Washington Post, unde lucrează din 1971. Este autorul sau coautorul a 20 de cărți, toate fiind bestselleruri nonficțiune.

Editura Rao

Noutăți editoriale

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.