Geanta unei femei – un mister nedeslușit de către cercetători

Geanta unei femei – un mister nedeslușit de către cercetători

Geanta unei femei - un mister nedeslușit de către cercetători
Sursa: Canva.com

Geanta unei femei – un mister nedeslușit de către cercetători

   S-au făcut studii despre orice nimic, însă în geanta unei femei cercetătorilor le-a fost teamă să se uite. În general este imensă și fără fund. Aceasta își schimbă formatul în funcție de statutul femeii, dar și de gradul de implicare. Foarte multe persoane au probleme în alegerea genții potrivite, săptămâni în șir căutând cu disperare modelul perfect, și cum acesta nu există, se limitează la compromisuri. De îndată ce veți citi lista, veți înțelege de ce viața unei femei este atât de agitată și mai ales, de ce ea trebuie să mențină standardul ridicat. Dacă cineva nu știe ce conține această geantă, ei bine va afla la nevoie. 

Telefon

Poți uita capul, dar nu și telefonul, este vital. Dacă s-ar putea, ar fi bun și la gătit, dar încă se fac teste în laboratoare.

Portofel

Acesta este burdușit cu inevitabilele nimicuri: carte de identitate, card de cumpărături plus alte n carduri de fidelitate, mărunțiș pentru urgențe, chitanțe vechi și o poză de familie. Sigur conține o iconiță sau câteva cărți de vizită, primite și uitate.

Chei

Un obiect important ce trebuie păstrat în buzunar, sigur și la îndemână. În caz contrar, va trebui să escaladezi cu mâna printre toate celelalte obiecte din geantă. Atunci să vezi ce chin va fi dacă din greșeală ratezi colțul în care s-au rătăcit.

Șervețele nazale și umede

Să fii sigur, mereu trebuie stoc pentru ambele situații. Nu se știe când, important este să fii precaut.

Gel antibacterian

Un obiect indispensabil. Îl folosim atât de des încât se crapă pielea dacă uităm o singură aplicare.

Pix și Agendă

Cum să îți lipsească. Poate ai ceva urgent sau faci cumpărături. Acolo păstrezi numere de telefon (dacă pierzi agenda telefonică), îți amintești vreo sarcină de muncă, o notezi rapid. Te salvează, mai ales dacă ești de modă veche și nu te bazezi în totalitate pe aplicații cu to-do-list.

Accesorii: trusă de machiaj, perie păr, agrafe și elastic

Iarăși intrăm în categoria urgențe. În cazul în care se șterge rujul sau creionul dermatograf își pierde consistența oricând poți retușa înainte de o întâlnire neprogramată. Dacă părul flutură prea rău sau își pierde forma, oricând poate fi salvat cu câteva accesorii.

Ac de siguranță și/sau ac și ață

Poate îți lipsește acul și ața, dar acul de siguranță te va salva de la necaz.

Plasturi

Aproape orice mărime, ei se regăsesc în majoritatea genților. Dacă nu ai, atunci trebuie cumpărat.

Rezervă mască

Nu știu cum au alții, dar eu le găsesc peste tot, fiecare geacă are cel puțin o mască. Rezervele sunt iarăși la loc sigur, poate îmi cade în noroi una din ele sau cineva rămâne în pană.

Pastile și gume de mestecat

Ambele sunt bune în geanta unei femei. De obicei se mizează pe paracetamol și algocalmin, însă ele sunt doar de încălzire. Artileria grea urmează când încep durerile de cap spontane, fix atunci când nu ai pe stoc. Și ca să eviți, adaugi alte câteva soiuri pentru crizele de gradul 0.

Absorbante

Mereu la îndemână. Orice femeie poartă, nu se știe când ea sau prietenele sunt în necaz. Multe situații jenante au fost evitate atunci când te-ai felicitat pentru acest stoc de material.

Căști telefon

Sunt destui timpi morți în rutina zilnică, fie vorbești la telefon și mâinile sunt ocupate, fie asculți un podcast sau vreun audiobook în drum spre muncă, fie aștepți la o coadă interminabilă.

Umbrelă

Nu contează vremea, tu trebuie să ai umbrelă în geantă. Mărimea preferată este aceea minusculă care se rupe după câteva bătăi de vânt, însă este ideală pentru fiecare geantă.

Carte

Cum să te despărți de o carte atunci când acțiunea este incitantă? Așa că o cari oriunde, în speranța că vei avea timp de lectură, fie și 15 minute, tot merită să încerci.

Top 10 cărți citite în ultima parte a anului 2019

Sticla cu apă

După atâta greutate stocată în geantă, merită să te gândești la hidratare. Fără ea, geanta ta ar fi lipsită de farmec.

Opțional – o gustărică

Fie caserola cu de toate, fie un sandwich. Dacă te complici, adaugi un fruct și ceva dulce. În felul acesta știi de ce ai investit în rezistența unei genți.

Voi ce adăugați de obicei în geantă?

5 COMMENTS

    • Arci, nu conteaza inaltimea, ci conteaza istetimea. Ce s-ar face o femeie fara aceste lucruri indispensabile 🙂

  1. Exact! Si asa se rupe geanta mea rapid! Tin sa menționez și un pumn de medicamente și un termoscaner!

    • De acestea nu am nevoie, dar ai si tu dreptate, termoscaner este un must have in ziua de azi. Daca ne mai gandim putin, sigur adaugam si altceva.

  2. Multe de aici bifate, desi in ultimul timp am inceput sa las din ele la birou, ca sa nu le mai car.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.