Grupul Editorial Corint la Bookfest 2015
Surprize editoriale, cărți în premieră și multe reduceri!

Editurile Corint, Leda și Corint Junior vă așteaptă în perioada 20-24 mai în Pavilionul C1 din complexul expozițional Romexpo. Bestselleruri care îți taie respirația, din colecţiile Corint Istorie, Fantasy Leda, 100% Iubire, Clasici ai Literaturii Universale sau cărți practice – toate pot fi achiziționate cu o reducere de minimum 25% sau la prețuri speciale de la 3 la 25 lei! În plus, vă sunt propuse o serie de evenimente: lansări, concursuri, momente pentru copii.

Evenimente și lansări la standul Corint

Rusia explodeazaIsisCorint Istorie are două lansări la Bookfest 2015. Sâmbătă, de la ora 18.00, Emil Costantinescu, Marius Oprea și Liviu Tofan vă provoacă la o discuție despre cartea Rusia explodează. Planul secret pentru resuscitarea KGB-ului de Iuri Felştinski şi Aleksandr Litvinenko, iar duminică, de la ora 14.00, are loc lansarea volumului ISIS. Califatul terorii de Loretta Napoleoni în prezența lui Răzvan Mihai Ungureanu, Luca Niculescu și Bedros Horasangian.
Marina Almășan și invitații ei pregătesc lansarea cărții EU,… JAPONEZĂ! Jurnal de călătorie la Tokyo care va avea loc sâmbătă, de la ora 13.00.
Copiii vor fi și ei invitați la standul Grupului Editorial Corint pentru două momente speciale: vineri, 22 mai, de la ora 10.00 are loc Confruntarea finală. Lecturi de vacanță din seria Generala, iar duminică la aceeași oră este organizată o lansare a cărții Roboții din familia mea de celebrul James Patterson. Nu vă așteptați la o lansare obișnuită! Cei prezenți vor asista la o demonstrație de robotică organizată de Centrul de Creație Tehnică pentru Tineret și vor putea căștiga unul dintre microroboții de la Smarttoys.
Toate evenimentele vor avea loc la standul Grupului Editorial Corint, Pavilion C1, Romexpo, București. Accesul la Bookfest și la toate evenimentele din cadrul acestuia este gratuit.

Culoare și stil la standul Grupului Editorial CorintTaramul viselor

Editura Corint publică în premieră Tărîmul viselor, o aventură în culori cu animale și mii de flori, ilustrată de Millie Marotta. Purtat de valul unei noi tendințe –cea a cărților de colorat pentru adulți – volumul ilustrat de Millie se înalță deasupra celorlalte titluri de gen prin calitatea ilustrațiilor și spiritul galez ce răzbate de dincolo de linia fină, atenția pentru detalii și modul unic prin care autoarea redă forța brută a sălbăticiunilor folosind delicate forme florale.
Acum cărțile de colorat concepute special pentru adulți, ideale ca formă de terapie împotriva stresului, sunt pe primele locuri în clasamente de vânzări din toată lumea. Iar una dintre cele mai vândute cărți de gen (bestseller Amazon și Sunday Mail) este Tărâmul viselor.
Pe tot parcursul târgului, vizitatorii sunt invitați Pe aripile imaginației, în Tărâmul viselor, să dea culoare universului imaginat de Millie Marotta.Istorie cu blazon

Cea mai nouă colecție a Editurii Corint, Istorie cu blazon, iniţiată şi coordonată de Filip-Lucian Iorga, va avea la Bookfest încă două volume! La cărțile pline de savoarea vremurilor de altădată, Iașii de odinioară de Rudolf Suțu și Lumea era toată a mea. Amintirile unei prințese de Ana-Maria Callimachi, se adaugă ultimele două apariții: De pe Valea Motrului. Poveşti cu boieri, panduri şi mirese codane de Sarmiza Cretzianu și Carol al II-lea al României. Regele trădat de Lilly Marcou.
Istoria cu blazon este istoria elitelor autentice. Este povestea unei lumi care a strălucit prin stil, inteligenţă, bun-gust şi subtilitatea conversaţiei de salon. Este istoria unor oameni care au fost binecuvântaţi nu numai cu avere şi ranguri, ci şi cu patriotism, spirit de sacrificiu şi simţul datoriei.
Studii istorice, jurnale, memorii, monografii, evocări, literatură „cu ştaif”, reeditări sau mărturii inedite ne vor ajuta să recuperăm istoria dramatică şi plină de farmec a vechilor elite româneşti sau de pe alte meleaguri.
Organizatorii au pregătit o surpriză: în fiecare zi a târgului, vizitatorii pot intra în atmosfera de epocă, la standul Grupului Editorial Corint, lăsându-se furaţi de lectură într-un fotoliu fermecat.

Noutăți la Bookfest 2015

Editura Corint:
Rusia explodează. Planul secret pentru resuscitarea KGB-ului de Iuri Felştinski şi Aleksandr Litvinenko
ISIS. Califatul terorii de Loretta Napoleoni
Carol al II-lea al României. Regele trădat de Lilly Marcou
De pe Valea Motrului. Poveşti cu boieri, panduri şi mirese codane de Sarmiza Cretzianu
Moscova, 1941. Sfârşitul Blitzkrieg-ului de Rodric Braithwaite
Dezastrul de la Cernobîl. Mărturii ale supravieţuitorilor de Svetlana Aleksievici
Masacrul din Darfur. Singur împotriva răului
Contele de Monte-Cristo (vol. 1 & 2) de Alexandre Dumas
Amintiri din Casa morților de Dostoievski
O pagina de dragoste de Émile Zola
Ben-Hur. O poveste despre Hristos de Lew Wallace
Dama de pica si alte proze de Aleksandr Sergheevici Puşkin
Litera stacojie de Nathaniel Hawthorne
Millie Marotta ilustrează Tărâmul viselor. O aventură în culori cu animale și mii de flori – carte de colorat pentru adulți

Editura Leda:
Four. O antologie DIVERGENT de Veronica Roth
Onix (cartea a doua din seria LUX) de Jennifer L. Armentrout
Anna în veşmânt de sânge (vol I din seria Anna în Veşmânt de Sânge) de Kendare Blake
Geometria iubirii de Jessica Levine

Corint Junior:
Roboții din familia mea de James Patterson
Seria Isteț de mic – Pregătirea preșcolarului
Atlas ilustrat pentru copii
Colecția Baby Looney Tunes

EVENIMENTELE GRUPULUI EDITORIAL CORINT LA TÂRGUL DE CARTE BOOKFEST 2015

Zi

Interval orar

Spaţiu

Tip eveniment

Nume eveniment

Invitaţi

22.05.2015 (vineri)

10.00 – 12.00

Stand propriu

Eveniment/ Concurs

Confruntarea finală

Lecturi de vacanţă din seria GENERALA

Elevi şi profesori ai şcolilor din Bucureşti şi Ilfov

23.05.2015 (sâmbătă)

13:00-14:00

Stand propriu

Lansare în prezenţa autoarei

Lansarea cărţii

EU,… JAPONEZĂ! Jurnal de călătorie la Tokyo de Marina Almăşan

Alex. ŞTEFĂNESCU, critic literar
Ion CRISTOIU, jurnalist
Mihai TATULICI, jurnalist
Mădălin VOICU, muzician
Cristian BRANCU, jurnalist
Gheorghe TURDA,
cântăreț de muzică populară

23.05.2015 (sâmbătă)

18:00 – 19:00

Stand propriu

Lansare

Lansarea cărţii:

Rusia explodează. Planul secret pentru resuscitarea KGB-ului de Iuri Felştinski şi Aleksandr Litvinenko

Emil CONSTANTINESCU

Marius OPREA

Liviu TOFAN

24.05.2015 (duminică)

10:00 – 12:00

Stand propriu

Eveniment/ Concurs

Lansarea cărţii:

Roboţii din familia mea de James Patterson

Centrul de Creaţie Tehnică pentru Tineret

Elevi şi profesori ai şcolilor din Bucureşti şi Ilfov

24.05.2015 (duminică)

14:00 – 15:00

Stand propriu

Lansare

Lansarea cărţii:

ISIS. Califatul terorii de Loretta Napoleoni

Răzvan Mihai UNGUREANU, politician

Luca NICULESCU, jurnalist

Bedros HORASANGIAN, scriitor

Grupul Editorial Corint reuneşte sub o singură siglă editurile Corint, Corint Books, Corint Junior, Corint Educaţional şi Corint Logistic. De peste 20 de ani, grupul de edituri CORINT oferă cititorilor un portofoliu generos de lucrări: manuale şcolare, auxiliare şcolare, dicţionare, atlase şi tratate, lucrări de referinţă din diverse domenii: istorie, medicină, geografie etc. şi carte pentru copii şi young adult. Grupul Editorial Corint este un reper major al industriei de carte din România, o permanenţă a excelenţei şi inovaţiei şi preferatul a milioane de cititori de toate vârstele. Premiile obţinute la târgurile de profil din ţară şi din străinătate, de-a lungul anilor, reprezintă o recunoaştere a calităţii editoriale.

 Editura Corint

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.