Corint Junior și Felix te provoacă! Mărturisește și te premiem!

   Sâmbătă, 27 mai, de la ora 10, Editura Corint va lansa romanul grafic Felix, asta-i culmea! de autorul român Răzvan „Franco” Nițoi, la salonul internațional de carte Bookfest.

    Cu această ocazie, vrem să lansăm o provocare prietenilor Corint. Tu ai curajul să o accepți?

   Așteptăm un videoclip, de cel mult 60 de secunde, în care ne povestești o farsă pe care ai făcut-o sau pe care ai vrea să i-o faci unui prieten. La finalul „mărturisirii”, trebuie să pasezi provocarea altcuiva. Ne-am dori să vedem videoclipul pe Facebook, folosind următoarele hashtag-uri, prin care vom ține evidenţa participanților (#TimpulMărturisirii, #Felixteprovoacă și #nota4laPurtare).

   Pe 1 iunie, Editura Corint va alege 3 câștigători, care vor primi un volum din Felix, asta-i culmea! cu autograf personalizat + un pachet de 3 cărți (la alegere, din orice colecție de la Editura Corint).
„Înscrierile” se vor termina pe 31 mai.
    Timpul Mărturisirii a sosit!

    Felix, asta-i culmea! îl are în miezul poveştii pe un puşti deştept şi cu multă imaginaţie, care va închipui o succesiune de farse care de care mai amuzante şi trăsnite, alături de prietenii lui.  Romanul este conceput ca o serie de povești și întâmplări haioase, sută la sută bazate pe poante sau peripeții reale și constituie o confesiune umoristică, scrisă și desenată pentru copii, dar și pentru oamenii mari care încă se simt copii!
 

4 COMMENTS

  1. Mm, mă tentează să încerc, dar nu prea le am cu farsele! :)) Nici nu îmi amintesc vreuna haioasă!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.