Hopa…septembrie…şi noi la SuperBlog 2017

   În sfârşit…s-a dat startul înscrierilor în competiţia SuperBlog 2017, ediţia de toamnă, mai exact a 15-a ediţie a competiţiei de blogging creativ.

Nu participăm de multă vreme, am descoperit târziu SuperBlog, dar să ştiţi că dă dependenţă.

   Deşi pe parcursul competiţiei ai momente când spui că nu mai poţi şi nu vei mai participa, asta din cauza probelor cu termene limită, sau cine ştie ce chestii te nemulţumeşte, când se termină parcă mai vrei. Masochişti domle’ ce să mai… 🙂 Dar totul este atât de fain, încât orice ar fi fost pe parcurs şi orice ar fi pe viitor nu te poate ţine departe.

   Nu concurăm pentru câştig, ci pentru provocare, adrenalină, să ne punem creativitatea în mişcare, să vedem cât de originali putem fi şi cum sunt punctate articolele prezentate, poveştile noastre fanteziste sau reale. Nu vă imaginaţi cât consum de emoţii, energie, avem când aşteptăm notele pentru articol. Dar toate aceste lucruri fac parte din farmecul competiţiei.

  Şi aşa cum au scris organizatorii şi afirmăm şi noi cele scrise, competiţia aceasta te va face să fii un super blogger pentru că:

,,• SuperBlog te va solicita din plin, îţi va pune la încercare creativitatea şi perseverenţa;

• Te vei obişnui să publici constant conţinut atractiv pentru cititorii tăi, să scrii după un brief, să respecţi termene-limită – pe scurt, vei ieşi din zona de confort;

• Te vei întrece cu alţi bloggeri într-un context inedit;

• Vei cunoaşte oameni noi – bloggeri, marketeri;

• Te vei face remarcat(ă) de către branduri deschise la promovarea în blogosfera şi astfel vei putea dezvolta parteneriate;

• Vei câştiga premii;• Vei gusta din plin adrenalina competiţiei;

• La final ne vom cunoaşte şi offline, la Gala de premiere SuperBlog 2017.”

   Trebuie să te te înscrii dacă vrei să îţi testezi abilităţile, creativitatea, originalitatea, perseverenţa. Ce spuneţi? Intraţi în joc?

   Prima probă va fi pe data de 26 septembrie 2017, iar finalul pe 1 decembrie 2017 – pentru mai multe detalii accesaţi regulamentul competiţie

Aşa că…şi noi pe la SuperBlog 2017, să vedem ce va ieşi de data aceasta. Urmăriţi-ne poveştile, sperăm să vă placă creaţiile noastre.

19 COMMENTS

  1. Succes intregii echipe! Eu zic sa concurati si ca sa castigati pentru ca aveti nu doar potential, dar si inspiratie din belsug si sustinatori pe voturile carora puteti conta! Bafta multa! Eu va sustin!

  2. Mult succes și multă baftă! LPT va fi și de această dată unul din participanții fruntași!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.