În curând-Fata pe care ai lăsat-o în urmă de  Jojo Moyes-Editura Litera

În curând la Editura Litera: „Fata pe care ai lăsat-o în urmă” de autoarea bestseller-ului „Înainte să te cunosc” – Jojo Moyes!

Franța, 1916: Artistul Édouard Lefèvre pleacă pe front, lasând-o acasă pe tânăra sa soție, Sophie. Când micul orășel în care femeia s-a născut este ocupat de germani în plin război mondial, portretul lui Sophie pictat de Édouard îi atrage atenția noului Kommandant. În timp ce periculoasa obsesie a ofițerului devine din ce în ce mai puternică, Sophie va risca totul – familia, reputația, viața – în speranța de a-și revedea soțul. Aproape un secol mai târziu, portretul lui Sophie îi este dăruit lui Liv Halston de tânărul ei soț, cu puțin înainte de moartea lui fulgerătoare. O întâlnire întâmplătoare îi dezvăluie femeii adevărata valoare a picturii, declanșând în același timp o luptă încrâncenată care va pune în pericol prima iubire pe care a simțit-o după tragedia suferită, precum și speranțele viitoare la fericire.
„Fata pe care ai lăsat-o în urmă” este povestea captivantă a două femei despărțite de un secol, dar unite prin hotărârea lor de a lupta pentru ceea ce iubesc.

Sursa foto si text. Editura Litera

7 COMMENTS

  1. Din pacate nu am citit nimic de aceasta autoare, si mereu mi-am dorit. Acum mai apare inca o carte pe lista dorintelor mele. 🙂 Abia astept sa citesc mai multe despre ea. 😀

  2. Ce surpriza placuta! Am de recuperat si celelalte povesti ale autoarei. Inca nu le-am citit dar urmeaza in curand.

  3. Nu stiam ca este o reeditare sub alt nume 🙂 . Dar pare interesanta cartea. Si uite asa lista mea de dorinte creste 😉

  4. Am avut ocazia sa citesc aceasta carte, insa purta titlul de ,,Jerta iubirii”. Oricum, nu titlul este cel care conteaza. Povestea in sine este minunata. Lacrimogena, as putea proclama! locco_smiley_37

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.