Colecția Cărți Romantice septembrie 2021- Lira/Litera

Colecția Cărți Romantice septembrie 2021- Lira/Litera

Romanele care vor fi publicate în Colecţia Cărţi Romantice în luna septembrie 2021.

Cărţile colecţiei Cărţi Romantice apar în fiecare vineri, la punctele de difuzare a presei, fără revistă

1.  NOUĂ REGULI DE NESOCOTIT de Sarah MacLean – 03.09.2021.

Primul volum al seriei „Numerele iubirii”.
  Lady Calpurnia Hartwell ajunsă la 28 de ani și considerată fată bătrână, decide că a venit timpul să încalce toate regulile de cuviință ale înaltei societăți și să-și trăiască viața din plin. Partenerul dispus s-o ajute este Gabriel St. John, marchizul de Ralston – fermecător și cu o reputație de cuceritor. Oare libertinii se pot îndrăgosti?

2. NOI ÎNCEPUTURI ÎN VIRGIN RIVER de Robyn Carr – 10.09.2021

Primul volum din seria „Virgin River”, un serial de succes pe Netflix.
  Când Melinda Monroe, rămasă văduvă de curând, vede un anunț prin care în orășelul Virgin River se caută o asistentă medicală, crede că e locul perfect pentru a scăpa de durere. Dar speranțele ei sunt distruse, iar Mel decide să părăsească orașul în dimineața următoare. Însă un copilaș abandonat pe o verandă îi schimbă planurile, iar fostul marinar Jack Sheridan le cimentează…

3.DANSEAZĂ CU MINE de Susan Elizabeth Phillips – 17.09.2021

  Un roman despre puterea vindecătoare a iubirii. Moașa văduvă Tess Hartsong pleacă spre Runaway Mountain, unde speră să găsească alinarea de care are nevoie pentru a se vindeca. Dar aici îl întâlnește pe Ian North, un om dificil, cu suflet torturat – care o face pe Tess să se întrebe dacă s-a pierdut pe ea însăși… sau și-a găsit viitorul?

6. DUCESA NOPȚII de Eloisa James – 24.09.2021

Al treilea volum al seriei „Ducese disperate”, după MAGIA NOPȚII, apărut pe 6 august.
  Harriet, ducesa de Berrow, s-a săturat de titlul ei și de responsabilitățile care îi revin și vrea să participe la o seară scandaloasă în care să-și poată dezlănțui cele mai sălbatice dorințe. Dar ca să evite un scanda trebuie să se deghizeze… Lord Strange este șocat să descopere că o femeie frumoasă își riscă reputația în faimoasa lui aventură. Oare o poate ademeni să rămână… pentru totdeauna?

Colecția Cărți Romantice mai 2021

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedialibrărie.net şi cărtureşti

Sursa Cărți Romantice

Sursa foto Pinterest

Colecția Cărți Romantice septembrie 2021- Lira/Litera

4 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.