Maestrul bucătar de Martin Suter

Maestrul bucătar, de Martin Suter

NOU în colecția Buzz Books!

Maestrul bucătar

Martin Suter

Editura: Litera

Data apariției: noiembrie 2016

Număr pagini: 256

   Maestrul bucătar de Martin Suter – Colecţia Buzz Books literatură universală.

   Criza financiară își face simțite efectele până și în lumea rarefiată a bucătăriei europene de lux, lăsându-i fără slujbă pe Maravan, un tânăr cu un talent excepțional de bucătar, și pe Andrea, o chelneriță extrem de atrăgătoare. După ce sunt dați afară de la Chez Huwyler, restaurantul elitist unde lucrează, cei doi hotărăsc să-și deschidă propria afacere, livrând meniuri romantice pentru cupluri. Dar nici măcar magia culinară nu poate lupta cu dificultățile pieței, și, curând, tinerii sunt siliți să pătrundă într-o lume dominată de lăcomie, crimă și sex și să lupte pentru propria supraviețuire.

Thriller și poveste de dragoste, cartea lui Martin Suter, plină de isprăvi culinare și de aventuri sexuale, conține la final 16 rețete care te fac să-ți lase gura apă.

Romanul Maestrul bucătar s-a vândut în peste 1 milion de exemplare și a fost tradus în 30 de limbi.

Sursa: Editura Litera

  O carte atipică, un subiect atipic, nu prea întâlnit în lumea noastră occidentală și care, totuși, există și reprezintă o problemă presantă. Suntem marcați de nenorocirile din jurul nostru, ne cutremurăm la atentatele din Paris sau Londra, ne speriem când auzim de un cutremur de prin Italia sau Grecia, însă nu ajung atât de ușor la noi vești despre atrocități din zone precum India, Sri Lanka, Etiopia. Literaturapetocuri.ro recenzie

Apariţii cărţi

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Maestrul bucătar de Martin Suter – Colecţia Buzz Books

6 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.