Official Blogger la Webstock

În octombrie suntem la Webstock

    Fiecare ediție Webstock are importanța ei, însă pe 5 octombrie 2018 se va sărbători cea de-a 10 ediție. Va fi o zi plină de evenimente dedicate bloggerilor, o conferință despre social media organizată offline. Dacă în primele ediții aveam emoții, acum ne putem considera veterane, suntem la cea de-a patra confirmare de bloggeri acreditați și putem participa gratuit la conferința și Gala Webstock Awards.

    În fiecare an se pregătesc surprize atent selectate, încât este imposibil să nu te simți răsfățat. Acesta este unul din acele momente când ne simțim speciale. Pentru cei care nu știu ce ar putea să le rezerve o astfel de conferință, trebuie să știți că puteți avea parte de:

  În prima parte- motivare. Cei care vin să vorbească sunt oameni care au realizat ceva frumos în mediul online. Evoluția lor poate fi un impuls pentru cei care au gânduri mărețe. Pot afla câteva ,,trucuri”, strategii.

   În cea de-a doua parte sunt sugestii. În funcție de temele rezervate, bloggerii se împart în funcție de zona de interes. De obicei întâlnirile sunt interactive și practice. Ultima dată am învățat despre importanța unei fotografii, cât de importantă poate fi aplicația instagram și care este momentul cheie în care să o lansezi. Aceste mici trucuri se pot regăsi în anumite articole, dar la astfel de conferințe poți discuta.

  Gala de premiere. Proiectele cu impact, bloggerii care s-au remarcat în timpul anului sunt propuși, votați și la gală sunt nominalizați câștigătorii. Acel premiu înseamnă nu doar un mic răsfăț, ci o apreciere a muncii depuse.

  Dacă aveți timp liber pe 5 octombrie 2018 și puteți ajunge la JW Marriott Grand Hotel-Bucureşti, solicitați o invitație gratuită de blogger acreditat la evenimentul Webstock pe site-ul oficial. Dacă aveți proiecte ce merită remarcate, vă reamintim că sunt deschise înscrierile la Webstock Awards.

   Fiecare ediție Webstock ne aduce un plus de energie, ne motivează, ne impulsionează și în măsura în care putem, ne străduim să aplicăm o mică parte din sfaturile primite inclusiv în cadrul proiectului Literatură pe tocuri. Doar testând ne putem da seama dacă este benefic sau dacă place audienței noastre. Una este un site de fashion, parenting, culinar- și la polul opus suntem noi, promoterii literaturii. Ne străduim de fiecare dată să aducem un suflu nou, să menținem interesul, să aducem zâmbete.

    Ne dorim să descoperim la această ediție un amalgam de aspecte noi, să reflecte cei 10 ani de conferințe online, să ne întâlnim cu alți bloggeri din mediul virtual și să acumulăm noi amintiri.Timpul limitat ne forțează să restrângem aria evenimentelor la care participăm în timpul anului, însă întotdeauna ne păstrăm loc în agendă pentru această conferință. 

     Dacă intenționați să ieșiți din zona de confort și doriți să vedeți cum este lumea în afara monitorului, departe de trafic și editări de materiale, urmăriți cu interes postările de pe webstock.ro și solicitați o invitație. În cazul în care sunteți curioși să aflați cine participă, urmăriți evenimentul de pe facebook sau hashtagul #webstockro.

Impresii de la conferința #Webstockro 2017

Mili şi Iasmy!

 

 

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.