Seria Cvartetul mireselor - Nora Roberts - Editura Litera

Seria Cvartetul mireselor – Nora Roberts

  Seria Cvartetul mireselor – prietenie, emoții și povești de dragoste de neuitat. Îndrăzniți să descoperiți o serie frumoasă, plină de personaje care vă vor cuceri pas cu pas. 

  Nora Roberts, unul dintre cei mai bine vânduți autori în topul New York Times, ne oferă o poveste despre dragoste, prietenie și familie și despre acele momente unice care transformă o relație oarecare în marea iubire. 

1. Vision in White – Vis în alb – Editura Litera

Vision in White - Vis în alb - Editura Litera - Seria Cvartetul mireselor - Nora Roberts

  Parker, Emma, Laurel și Mac sunt prietene din copilărie. După ani întregi în care au improvizat nunți magnifice în curtea din spatele casei, ele lucrează în propria lor companie specializată în organizarea de nunți din Connecticut.

    În primul roman al seriei Cvartetul mireselor, Nora Roberts aduce în prim-plan povestea lui Mackensie Elliot. Deși implicată într-o afacere care presupune o dragoste că-n povești, Mac nu are deloc încredere în conceptul „au trăit fericiți până la adânci bătrâneți“, părinții ei fiind dovada vie că dragostea nu durează la nesfârșit.

   Întâlnirea cu un profesor de engleză fidel și mult prea previzibil, cu ochelari și pantaloni de tweed și cu un ciudat simț al umorului, îi va schimba viața exact când se așteaptă mai puțin. Cu ajutorul celor trei prietene ale sale, Mac va învăța cum să își creeze propriile momente de fericire.

   2. Bed of Roses – Parfumul iubirii – Editura Litera

Bed of Roses - Parfumul iubirii - Editura Litera - Cvartetul mireselor - Nora Roberts

   Aparent, viața amoroasă a Emmei este de-a dreptul înfloritoare. Cu un corp de invidiat și înflăcărată din fire, ea aduce o pată de culoare în orice încăpere, asemenea aranjamentelor florale pe care le realizează. Bărbații roiesc în jurul ei, dar Emma este o romantică incurabilă și tânjește după o dragoste ca-n povești, care să dureze până la adânci bătrâneți. Numai că bărbatul de care se simte atrasă nu e deloc genul romantic. Jack este un tip drăguț, însă provine dintr-o familie destrămată, iar escapadele frecvente ale tatălui său l-au făcut reticent la tot ce înseamnă relație de durată.

    Dacă vor să ajungă la un numitor comun, cei doi vor fi nevoiți să aibă încredere în povestea lor – și în propriile inimi…

3. Savor the Moment – Trăiește clipa – Editura Litera

Savor the Moment - Trăiește clipa - Editura Litera

     Laurel McBane este pasionată de arta culinară și creează cele mai extravagante și mai strălucitoare torturi și deserturi, tușa finală a unei nunți perfecte, așa cum sunt cele organizate de cele patru prietene pentru clienții lor.

   Cât despre dragoste, crede în ea doar în teorie, căci este mult prea modestă ca să-și închipuie că poate avea parte de ea. Mai ales că este atrasă de tipul de bărbat puternic și inteligent, exact așa cum este Delaney Brown, fratele lui Parker, de care Laurel este îndrăgostită în secret încă din copilărie. Del este atât de protector și de drăguț, încât ea nu crede că ar putea să depășească vreodată granița prieteniei. Dar, când o clipă de pasiune dezlănțuită o aduce în brațele lui, într-un sărut pătimaș, Laurel va trebui să-și învingă temerile din propria minte și să transforme clipa în eternitate.

4. Happy ever After – Fericiți pentru totdeauna – Editura Litera

Fericiți pentru totdeauna - Seria Cvartetul mireselor - Nora Roberts

  În primul roman al seriei Cvartetul mireselor, Nora Roberts aduce în prim-plan povestea lui Mackensie Elliot.

   Deși implicată într-o afacere care presupune o dragoste ca-n povești, Mac nu are deloc încredere în conceptul „au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”, părinții ei fiind dovada vie că dragostea nu durează la nesfârșit. Întâlnirea cu un profesor de engleză fidel și mult prea previzibil, cu ochelari și pantaloni de tweed și cu un ciudat simț al umorului, îi va schimba viața exact când se așteaptă mai puțin. Cu ajutorul celor trei prietene ale sale, Mac va învăța cum să își creeze propriile momente de fericire.

Verifică disponibilitatea cărţilor apărute în Colecţia Cărţi Romantice / Editura Litera / Lira în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Citiți și

Seria Hanul Amintirilor 

Seria Familia regală din Cordina

Seria Frații MacKade

5 COMMENTS

  1. Iubesc cartile scrise de Nora Roberts. Pe acestea inca nu le-am citit. Sper sa le achizitionez curand. 🙂

  2. Am tot setul de 4 carti din serie. A apărut la începutul colecției Lira și mi au rămas la suflet. Minunate carti, le păstrez cu drag sa le recitesc peste ani.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.