În vârtejul iubirii - Kat Martin - Editura Miron

În vârtejul iubirii – Kat Martin – Editura Miron – prezentare – În curănd

În vârtejul iubirii

Into the Whirlwind

Kat Martin

Editura Miron

BOSS, Inc. Series: 1. Into the Fury – Dragoste şi pericol, 2. Into the Whirlwind – În vârtejul iubirii, 3. Into the Firestorm

   În vârtejul iubirii – cărţi de dragoste

   Dirk Reynolds este un bodyguard încîntător, un bărbat puternic și fascinant, îndrăgostit de mașini puternice și motociclete de firmă. Lumea lui este cu totul răvășită cînd o cunoaște pe Megan, o roșcată frumoasă, mamă singură, care se îndrăgostește de el, dar care se teme să nu tulbure existența copilului ei de trei ani. Așa că rupe această relație.
Cînd fiul ei este răpit, Megan i se adresează singurului bărbat care știe că i-l va aduce pe Charlie acasă.
Pasiune romantică, erotism, dar și emoții dureroase, toate se regăsesc în vîrtejul unei iubiri înflăcărate.

Miron

Kathleen Kelly Martin (alias Kathy Lawrence, Kasey Mars)

   Kathleen Kelly s-a născut la data de 14 iulie 1947, în Valea Centrală din California, SUA. A obținut o diplomă în antropologie și a studiat, de asemenea, istoria la Universitatea din California din Santa Barbara. Ea a fost broker imobiliar când și-a întâlnit viitorul soț, Larry Jay Martin. La scurt timp după ce cei doi s-au cunoscut, Larry a rugat-o să-i citească un manuscris nepublicat al unui western istoric pe care îl scrisese. Kat s-a îndrăgostit atât de carte cât și de autor! După ce a făcut ceva editare pentru el, a decis să încerce să scrie şi ea. Publicată din 1988,  și-a semnat cărțile cu numele ei, Kat Martin, dar a folosit și două pseudonime: Kathy Lawrence pentru o carte în colaborare cu soțul ei Larry Jay Martin și Kasey Mars pentru primele ei povestiri contemporane.

   Scriitor bestselling din New York Times, printre numeroasele sale premii, a câștigat prestigiosul premiu RT Care Review Magazine Career Achievement Award. Până în prezent, Kat are peste 11 milioane de copii ale cărților sale tipărite. A fost publicată în șaptesprezece țări străine, printre care Anglia, Africa de Sud, Spania, Argentina, Germania, Italia, Grecia, Norvegia, Suedia, Rusia, Bulgaria, China și Coreea.

  În prezent, locuiește împreună cu soțul ei, scriitor și fotograf, în Missoula, Montana, Statele Unite ale Americii. Dar când nu scriu, se bucură de schi și de călătorii, în special în Europa.

 „Am fost mereu iubitoare de cărți, eram un cititor avid, cu tot felul de povești proprii care mi se rostogoleau în cap, iar scrierea lor părea un pas logic”. 

Aparţii cărţi
  

4 COMMENTS

  1. Îmi pare bine că la editura Miron își va face apariția o autoare nouă. Abia aștept să apară cartea.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.