Personaj stilizat by Literatura pe tocuri Gabriel Emerson este genul de bărbat care stârnește furori oriunde s-ar afla. Îi plac băuturile tari, femeile frumoase și tocurile înalte

Infernul dincolo de aparente

Infernul dincolo de aparenţe, Gabriel Emerson – personaj cu stil

Infernul lui Gabriel de Sylvain Reynard

Personaj stilizat by Literatura pe tocuri

    Gabriel Emerson este genul de bărbat care stârnește furori oriunde s-ar afla. Îi plac băuturile tari, femeile frumoase și tocurile înalte. Preferă să poarte costum negru Armani pentru că îi conferă eleganță, o cămașă albă și cravată la care adaugă întotdeauna un ceas de calitate.

   Are ochii albaștri, privire pătrunzătoare și chiar dacă folosește ocazional ochelari de vedere știe cum să îi scoată în evidență, să seducă și să transforme vânătorul într-o victimă. Parfumul Guerlain L’Homme Ideal îi pune în valoare aerul misterios, masculin pentru că este creat special pentru bărbații pretențioși. Are o aromă exotică, senzuală și emană o doză consistentă de sex-appeal. Migdalele, rozmarinul şi cedrul trezesc simțurile la realitate și sunt puse în valoare de notele lemnoase.

       Este misterios și incitant, dar are un punct slab: Julia Michell. Ea este femeia care l-a făcut să își schimbe obiectivele și să îi cucerească gândurile. Inocentă, simplă și în același timp învăluită într-un aer mirific care îl înnebunește. Divinizează pământul pe care calcă și ar face tot ce îi stă în putință pentru a-i oferi o clipă de fericire.

       Julia îi cunoaște trecutul, dar știe că tocurile înalte sunt slăbiciunea lui. Vrea să îi descopere obiceiurile, să fie înconjurată de parfumul lui și poate așa va înțelege cum este Infernul. Știe că cizmele Gadino negre îi scot în evidență forma piciorului și Gabriel nu poate rezista ispitei. Vrea să le atingă, să simtă textura, să se bucure de fiecare clipă de agonie sau poate, de extaz. Doar el știe care îi sunt limitele.

„— Ce faci? îl întrebă, privindu-l nedumerită, cu ochii mari.
— Ţi-am admirat cizmele. Foarte mult. Şi atinse uşurel tocurile.
— Rachel m-a ajutat să le aleg. Are gusturi foarte bune, dar întotdeauna alege încălţăminte cu tocuri prea înalte.
El o privi cu un aer seducător.
Nu există tocuri prea înalte. Dar lasă-mă să te ajut să ți le scoţi.
La auzul vocii lui, răguşite şi pline de adorație, Juliei îi statu inima-n loc.
Mâinile lui rămaseră suspendate deasupra genunchilor ei, de unde se trăgea fermoarul.
— Îmi dai voie?
Încuviinţa, ținându-şi răsuflarea.
Cu veneraţie aproape, trase fermoarul şi-şi lasă degetele să-i alunece blând de-a lungul pulpei ei, până la gleznă, scoţându-i cizma. Repetă operațiunea şi la celălalt picior, lăsându-i cizmele lângă canapea. Apoi îi ridică piciorul stâng şi începu să i-l maseze uşor cu amândouă mâinile.”

Cercei soutache handmade by Alina Emandi
Ceas Daniel Klein Premium (emag.ro)-190,40 lei
Cizme Gadino negre (depurtat.ro)- 169 lei
Guerlain L’Homme Ideal (aoro.ro)-189 lei

Voi cum îl vedeți pe misteriosul Gabriel?

24 COMMENTS

 1. Din pacate nu am citit cartea 🙂 . Nu stiu cum este personajul sau cum sunt personajele. Dar inteleg ca ii place senzualitatea, erotismul, feminitatea naturala.

  • Mirela, daca vei avea ocazia, vei descoperi un prim volum scris foarte bine. Partea inedita este ca este punctul de vedere al unui autor. Gabriel este prezentat intr-un fel inedit, iar noi il apreciem si de fiecare data scriem cu placere despre el.

  • Catalina, eu am citit doar primele doua volume, iar la al treilea m-am oprit. Farmecul din Infern nu se compara cu restul. Cel putin asa l-am perceput.

 2. Mi se par extrem de interesante articolele din aceasta categorie. Inca o data, felicitari pentru ideea ingenioasa. locco_smiley_10

  • Anca-apreciem. Speram sa surprindem placut si pe viitor. Prin acest mod putem scoate in evidenta anumite aspecte, va aratam viziunea noastra si cunoastem personajele si altfel.

 3. n-am citit nici eu cartea dar din prezentarile voastre de pana acum cam asa mi-am imaginat si eu personajul.
  felicitari frumos articol! locco_smiley_10

  • Arci, tu ai citit alte carti care ne-au pus pe jar, dar poate asa te-am convins de atitudinea lui Gabriel. Este genul de barbat care sigur iti va fi pe plac: stilat, fascinant, impresivizibil 🙂 si special

 4. Acest articol mi-a amintit de Gabriel.Mi-a placut tare mult acest personaj. Spre rusinea mea, am citit doar primul volum. Cred ca trebuie sa ma mobilizez! Celelalte doua volume ma asteapta pe noptiera!
  P.S. Felicitari! Atat pentru idee, cat si pentru articol in sine. locco_smiley_10 locco_smiley_10

 5. Wow! Deja mi-l imaginam in timp ce citeam aceste randuri. Super! Articolul e minunat! La fel si ideea.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.