Dincolo de toate… zâmbește!

    „Sunt două feluri de a-ți trăi viața… Unul – de a crede că nu există miracole. Altul – de a crede că totul este un miracol”, spunea celebrul om de știință, Albert Einstein. Astăzi, sunt convinsă că miracolele există… Unul din ele m-a ales pe mine. S-a lăsat lin, ca un fulg de nea, peste viața noastră agitată, șoptindu-ne parcă la ureche că viața e mai mult decât agitația de la birou, plata facturilor și stresul cotidian. Viața – mi-a șoptit micuțul miracol – e atunci când sufletul știe să-ți zâmbească… iar noi am zâmbit, la început cu un zâmbet temător, apoi amestecat cu lacrimi de bucurie… dar dincolo de toate, am zâmbit.

  Până nu demult, eram soție, librar și blogger. Ca într-o magie, toate spațiile albe din viața mea s-au colorat. Acum sunt mamă, soție, librar și blogger, de parcă aș fi rostit o incantație dintr-o carte magică… și iată, dorințele ascunse au prins viață.

   Foto arhiva personală

   Nici nu mai știu care a fost momentul în care Hotmama.ro a încetat să mai fie un simplu magazin online. Știți voi… în viața mamelor, nimic nu mai e simplu, de parcă cineva ar fi șters iremediabil acest cuvânt. În viața unei mame, un simplu cuvânt, un simplu gest pot declanșa adevărate avalanșe de emoții. Pentru prietenele mele pe care le-am întâlnit în timpul vizitelor la medicul obstetrician, viața e la fel de colorată ca și a mea. Toate au imprimate pe chip nerăbdarea, teama… dar pot să intuiesc că dincolo de aceste emoții, e un miracol și… un zâmbet.

   Confortul este o coordonată esențială în timpul sarcinii, iar pe Hotmama.ro, fiecare dintre noi a găsit hainele potrivite, astfel încât personalitatea să-i rămână intactă. Schimbările din timpul sarcinii pot destabiliza conceptul unei femei despre ea însăși. Pe Hotmama.ro am găsit texturi fine, prietenoase cu pielea, materiale de calitate care alcătuiesc acel ceva special… un puzzle al imaginii perfect asortabile unei femei care va da naștere unui miracol. Să fii însărcinată nu este o boală. Nu trebuie să renunți la activitățile care-ți fac plăcere și în niciun caz să te izolezi. Cei de la Hotmama.ro îți pun la dispoziție ținute elegante, pentru petreceri sau zile importante la serviciu.

   În calitate de blogger ambasador al acestui magazin, în calitate de mamă și prietenă, am realizat că Hotmama.ro nu mai era un magazin online. Devenise, insesizabil, un spațiu care-ți oferea, dincolo de haine, un soi de încredere și de siguranță, pentru care transportul era mereu gratuit.

   Am văzut, în timpul vizitelor mele la medic, multe femei însărcinate care nu se simțeau bine în noua ipostază… Se spune în popor că „haina nu face diferența”, însă atunci când ești însărcinată, haina de gravidă face, cu siguranță o mare diferență. Te poate face să te simți confortabil sau, dimpotrivă, poate să-ți inducă o stare de agitație de care nu aveți nevoie nici tu, nici miracolul care se dezvoltă în tine și care caută, neîncetat, armonia…

   Apoi, gândindu-mă la toate acestea, am realizat ce devenise Hotmama.ro pentru mine. Devenise armonie. Armonie și zâmbet. Sunt coordonatele care colorează iremediabil viața unei femei însărcinate și a unei tinere mame.

   În timpul sarcinii, sensibilitatea unei femei poate să atingă cote maxime, așadar, e nevoie de o perpetuă exprimare completă a ceea ce simte. Împreună cu câteva prietene, am organizat întâlniri unde femeile însărcinate au ocazia să discute liber, să participe la diverse concursuri prin care să-și dezvolte creativitatea, dar și să-și exprime emoțiile. Pentru inspirație maximă, în spațiile unde au loc întâlnirile, i-am avut ca invitați pe cei de la Radio Gold FM, dar și TVR2. S-au discutat subiecte de maxim interes pentru viitoarele mame, iar Hotmama.ro a avut ocazia să-și facă cunoscute articolele de îmbrăcăminte cu care vine în sprijinul viitoarelor mame. În plus, am descoperit că multe femei sunt interesate de haine de alăptare, așadar și acestea au nevoie de o promovare intensă. Aş apela şi la ajutorul bloggerilor de la ArenalT.net, Alina Gheorghe şi Pezevenchi.ro să organizăm o campanie publicitară în online cu titlu: ,,Dincolo de toate… zâmbește!”, adresată tuturor mămicilor şi viitoarelor mămici. Noi, Literatură pe tocuri suntem implicaţi într-o campanie activă-,,Bloggerii se unesc” şi împreună cu bloggerii membrii ai campaniei, dar şi cu cei menţionaţi mai sus putem dezvolta un parteneriat prolific (concursuri, guest post, share, postări pe paginile oficiale de facebook, Instagram, Twitter).

    Nu numai atât, în calitate de blogger ambasador al acestui magazin, intenționez să fac o promovare intensă în grupurile de mămici de pe rețelele de socializare, să organizez concursuri la care să participe viitoarele mămici, să culeg mărturii ale celor care au folosit și folosesc produse din cadrul acestui magazin și să le postez pe pagina oficială a magazinului… astfel încât mămicile și viitoarele mămici să afle cât de important este confortul și cât de tentantă este eleganța. În grupul pe care l-am creat pe Facebook, numit Burtici de mămici, oferim consultanță vestimentară, sprijin psihologic (prin colaborarea cu un psiholog, care răspunde întrebărilor), organizăm periodic concursuri cu premii-surpriză oferite de Hotmama.ro. Dar acestea deja sunt detalii, căci…

   Dincolo de toate aceste aspecte, când folosești produse de la Hotmama.ro, ai dobândit deja starea de bine, de armonie… atât de importantă pentru tine, ca viitoare mamă, dar mai ales pentru miracolul care te-a ales.

Și nu uita! Zâmbește… dincolo de toate, zâmbește! Se asortează la orice! Mai ales la un suflet de mamă!

Articol scris pentru competiţia SuperBlog 2017. Proba 27

sursa foto:Hotmama.ro

18 COMMENTS

 1. Superb articol si minunata initiativa! Numai o mama poate stii cat de utile sunt hainele de gravida, intr-o perioada din viata cand confortul e esential.

 2. Ce bine at fi fost daca exista un asemenea magazin si pe vremuri!Reusit si interesant articol.Felicitari!

 3. Eu stiu cat e de greu sa-ti gasesti haine cand esti insarcinata, de aceea voi recomanda Hormama tuturor prietenelor mele viitoare mame.

 4. Eu stiu de la mami ca i-a fost greu sa isi gasesca hainute. Atunci nu erau site-uri cu astfel de produse.Cred ca este o informatie utila pentru viitoarele mamici.

 5. As putea da o gramada de exemple despre cat e de greu pentru o gravida, si toate pornesc de la vestimentatie; haine incomode, stramte dau prea largi, care fac femeia sa para un munte etc. Pe hotmama.ro gasesti solutii la toate problemele. O gravida poate fi si sexy.

 6. Mie imi place ilustrarea articolului cu fotografiile in ie, acum de ziua nationala. 🙂 Stramosii ne invata cumva cum ar trebui sa arate niste haine confortabile si din ce vad aici, materialele din magazin au acelasi aspect de comoditate si placut la purtat. Si estetica pare deosebita, dar ma gandesc ca sa fie confortabile este chiar cel mai important pentru gravidute. 🙂

  • Într-adevăr, în mentalitatea strămoșilor noștri exista tendința de alegere a hainelor comode, care să nu te deranjeze și cu ajutorul cărora să fii tu însuți. Este lăudabilă inițiativa acestui magazin. Da, cred că o promovare mai intensă ar ajuta foarte multe femei să scape de cosmarul căutării hainelor potrivite.

 7. Stiu atat de multe femei care cautau disperate hainute pt burtica lor, insa eu voi merge la sigur.
  .de indata ce voi ajunge mamica cu burtica 🙂

 8. Aceste haine sunt binevenite pentru toate mămicile, din punctul meu de vedere. Cunosc pe cineva care, cu siguranță, ar vrea să cumpere câte ceva de la Hotmama. Burtica ei e deja vizibilă, iar desigur sarcina nu-i poate permite să renunțe la a-și păstra eleganța 😀

 9. Gataaaa 🙂 Știu ce cadou îi iau soției mele de Moș Nicolae și de Crăciun 😀

  Fără îndoială, Hotmama e un ajutor ideal pentru tătici, ca să le bucure pe mămici 😀

 10. Sora mea tocmai a aflat că va avea un bebeluș… și cum se apropie sărbătorile m-am gândit să-i cumpăr niște haine de pe hotmama… sau, mai degrabă, o voi lăsa pe ea să-și cumpere 🙂 (pe banii mei)

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.