Inima lui Devin MacKade de de Nora RobertsInima lui Devin MacKade de Nora Roberts-Colecţia Cărţi Romantice

Vineri 15.01.2016 apare cartea ,,Inima lui Devin MacKade”-Nora Roberts. Aceasta face parte din colecţia ,,Cărţi Romantice”‘ şi poate fi achiziţionată de la chioşcurile de ziare împreună cu revista Libertatea pentru femei.

Volumul trei din seria fraţilor MacKade (The MacKade Brothers)

,,Devin MacKade știe că menirea lui este să-i protejeze pe locuitorii orășelului Antietam, din Maryland, și face asta cu dăruire și cu pasiune.
Însă, de mai bine de doisprezece ani, inima și gândurile lui sunt la Cassie Dolan. Doisprezece ani în care o vede căsătorită cu bărbatul nepotrivit, un bărbat care a căzut în patima alcoolului, care consideră că bătaia e ruptă din rai și că are puteri depline asupra soției și asupra celor doi copii. Și, în tot acest timp, Devin încearcă să fie un bun prieten pentru Cassie, să fie un șerif exemplar pentru oraș și… să se convingă pe sine însuși că poate avea ‒ și iubi ‒ și alte femei.
Însă divorțul lui Cassie îl face pe Devin să-și dea seama că a așteptat mult prea mult și că răbdarea lui a ajuns la limită, așa că este hotărât să-și urmeze, într-un final, chemarea inimii.
Dar oare Cassie are curajul să facă și ea același lucru?”

Preţ revistă+carte romantica: 9.99 lei

Preţ revistă: 1.5 lei

Sursa: Cărţi Romantice

10 COMMENTS

  1. Imediat ma duc si eu la chiosc sa iau cartea. Sper ca in curand sa ma apuc si eu de aceasta serie.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.