Inlantuita in iubire - Johanna Lindsey - Colectia Iubiri de poveste

Înlănţuită în iubire de Johanna Lindsey

Înlănţuită în iubire

Seria Familia Malory / Malory Anderson

1 Love Only Once – Iubeşti doar o dată
2 Tender Rebel – Pasiune şi tandreţe
3 Gentle Rogue – Jocul seducției
4 Magic of You – Suflet vrăjit
5 Say You Love Me – Spune-mi ca ma iubesti
6 The Present – Jurnalul unei iubiri
7 A Loving Scoundrel – Un libertin îndrăgostit
8 Captive of My Desires – Înlănţuită de iubire
9 No Choice but Seduction – Seducţia
10 That Perfect Someone – Perechea perfecta
11 Stormy Persuasion – Pasiuni mistuitoare

12 Beautiful Tempest – Pasiune furtunoasă

Cotatie Godreads: 4.02

DETALII CARTE

După moartea mamei ei, Gabrielle Brooks, în vârstă de 18 ani, se hotărăşte să plece din Anglia, şi să navigheze spre insulele Caraibe, în căutarea tatălui său, pe care nu-l cunoscuse niciodată.

În timpul călătoriei către insule, este capturată de piraţi şi vândută nimănui altcuiva decât tatălui ei. Surpriza ei este mare, se aştepta ca tatăl ei să fie un distins căpitan de navă, nu un pirat.. Îşi va petrece trei ani alături de tatăl ei, ani minunaţi, în care învaţă să navigheze, se bucură de viaţa frumoasă din Caraibe, este alături de tatăl ei în căutarea de comori. Este bulversată atunci când, după 3 ani, tatăl ei decide ca ea să se întoarcă în Anglia şi să îşi găsească un soţ respectabil. Apelează la vechiul său prieten, James Malory pentru a-i ajuta fiica să pătrundă în societatea londoneză. El va rămâne învăluit în mister, va rămâne în umbră, şi evident acelaşi pirat pe care aristocraţia nu îl cunoaşte.

La Londra, Gabrielle va fi însoţită de Georgina, soţia lui James, şi de fratele acesteia, frumosul şi elegantul căpitan de nava Drew Anderson, ce se află în vizită.

A făcut Drew câteva mofturi, dar nu te pui cu James Malory, mai ales că acesta abia de-i suportă pe americanii de cumnaţi înfumuraţi.

Drew este atras de fermecătoarea Gabrielle, dar nu este interesat de căsătorie, fiind un mare iubitor de distracţii. Iubeşte femeile, are câte o iubită în fiecare port şi nu vrea să se implice în ceva cu virginala Gabrielle, deşi refuză să creadă că tânăra ar mai fi inocentă având în vedere că a trăit atâta vreme printre piraţi.

Şi totuşi, atracţia afuristă nu îl ocoleşte, este din ce în ce mai plin de dorinţă, dar raţiunea pune o barieră, în special când se gândeşte că poate fi vorba de o căsătorie. Singura soluţie să nu arate ceea ce simte şi nici să dea speranţe sau vreun semn către tânăra Gabrielle, este să fie indiferent faţă de ea.

Gabrielle la rândul ei simte chimie faţă de acest bărbat şi este furioasă pe lipsa lui de interes. Este hotărâtă să îl facă să îşi îndrepte privirile către ea, şi să-i capteze atenţia.

Chiar cu o noapte înainte de plecarea lui Drew din Anglia, izbucneşte sacandalul. Acesta, beat turtă, dezvăluie identitatea tatălui lui Gabrielle, în special faptul că acesta este pirat. Din acel moment şansele Gabriellei să îşi găsescă un soţ respectabil sunt egale cu zero.

Fiind o femeie de acţiune îşi propune să captureze nava infamului Drew, iar pe el să îl facă prizonier. Cu ajutorul oamenilor tatălui ei, piraţilor ei, preia comanda şi pleacă la vânătoare de … Drew. Îşi conduce oamenii cu o mâna de fier şi în scurt timp, Drew Anderson devine prizonierul ei. 

Dar, după cum bănuiţi, pasiunea deja existentă răbufneşte în timpul prizonieratului pe mare şi va fi destul de dificil să îţi dai seama cine este capturat şi cine este captiv.

Cartea Înlănţuită în iubire-Johanna Lindsey, apare în Colecţia Iubiri de poveste-Libertatea, în data de 10.10.2015

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

recenzii cărţi

14 COMMENTS

  1. CLAR O CUMPAR SI EU!AUZI SA RAPEASCA O EA PE EL 😀 VA FII CEVA FIERBINTE!!! locco_smiley_1 locco_smiley_4

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.