Seria Malory-Anderson de Johanna Lindsey

Seria Malory-Anderson, de Johanna Lindsey-Aventuri trăite pe mare sau pe uscat-pirați și lorzi pe picior de egalitate

  Seria Malory-Anderson a cucerit multe inimi. Aventuri trăite pe mare sau pe uscat, personaje încăpățânate, clipe pasionale și situații amuzante ce dau savoare prin intensitatea cu care se  trăiesc. Fiecare cuplu ascunde câte o poveste în care pirații și lorzii sunt pe picior de egalitate. Două familii care se reunesc într-o serie memorabilă.

   Johanna Lindsey este una dintre cele mai populare scriitoare de romane romantice, cu peste 60 de milioane de exemplare vândute. Cărțile ei au fost traduse în mai mult de 12 limbi și figurează întotdeauna pe lista de bestselleruri din New York Times.

   1. Iubeşti doar o dată (Love Only Once)-recenzie

    Când două firi pasionale se întâlnesc, nimic nu le poate ține departe…

   Zărindu-și iubita în fața casei altui bărbat, chipeșul crai Nicholas Eden nu poate rezista impulsului de moment și se hotărăște să o răpească, pentru a-i da o lecție binemeritată. Însă gestul necugetat se dovedește a fi o mare greșeală… căci descoperă că prada sa este o altă femeie – Regina Ashton, fermecătoarea nepoată a lui Lord Edward și Lady Charlotte Malory. Iar tânăra este hotărâtă să-l facă pe acest burlac convins să plătească pentru grava eroare… cu inima sa.

   Un seducător cu păr de aur, Nicholas ascunde un secret dureros în trecutul său. Iar acum, pentru că a compromis-o pe tânăra Reggie, femeia cu temperament vulcanic a jurat să-l ia de soț. Frumusețea ei nemaiîntâlnită îl subjugă pe Nicholas așa cum nici o femeie n-a mai reușit înainte – iar farmecul lui stârnește dorința plină de pasiune a lui Reggie. Dar asta nu poate duce decât la o înfruntare periculoasă… și, poate, la o iubire ce poate fi trăită doar o dată-n viață.

,,Reggie se uită la toate chipurile lor nepăsătoare. Nu avea de gând să cedeze.
-Atunci, nu voi merge la bal. Oricum nu voiam să merg de la bun început.
-Ah, asta nu. Marshall clătină sever din cap. Te cunosc prea bine, dragă verişoară. Imediat ce vom pleca de-acasă, te vei furişa şi te vei duce la unchiul Tony. Tata o să mă omoare.
-Am mai multă minte de-atât, Marshall, îl asigură ţâfnoasă. îi voi trimite alt mesaj iui Tony şi-l voi aştepta aici.
– Şi dacă nu vine? sublinie Marshall. Are lucruri mai bune de făcut decât să stea la cheremul tău. E foarte posibil nici să nu fie acasă. Nu. Vii cu noi şi gata…”

   2. Pasiune şi tandreţe  (Tender Rebel)-recenzie

   Uneori un bărbat care pare nepotrivit din toate punctele de vedere se poate dovedi alegerea perfectă

 La moartea bunicului său, Roslynn Chadwick, o fermecătoare scoțiană, a moștenit o avere impresionantă. Acum însă trebuie cu orice chip să se căsătorească, pentru a se proteja împotriva vânătorilor de zestre, așa că vine la Londra să găsească un soț potrivit.

  Anthony Malory este exact genul de bărbat chipeș de care a fost avertizată să se ferească, un burlac convins, celebru pentru cuceririle în rândul femeilor măritate din înalta societate. O privire aruncată lui Roslynn, și Anthony se hotărăște să o facă iubita lui… evident, după ce ea se mărită, așa că se oferă să-i fie sfătuitor în privința burlacilor eligibili. Curând însă Anthony începe să găsească tot felul de cusururi posibililor candidați, iar încercarea vărului lipsit de scrupule al lui Roslynn de a o răpi pentru a pune mâna pe averea ei îl determină pe Anthony să-și asume rolul de soț.

   Roslynn își dorește cu ardoare să aibă îndrăzneala să se predea unui astfel de bărbat irezistibil, să se poată îndrăgosti și să urmeze visul fermecat, însă este conștientă că încrederea în promisiunile acestui crai șiret îi poate frânge inima. Dar refuzul de a-și asculta inima o poate îndepărta de o dragoste nemaiîntâlnită, mai fierbinte decât orice flacără și mai prețioasă decât cea mai rară bijuterie.

Anglia, 1818
Ti-e frică, scumpo?
Roslynn Chadwick îşi întoarse privirea de la fereastra trăsurii şi de la peisajul pe lângă care treceau, la care se holbase în ultima oră, însă fără a-l vedea. Frică? Era singură pe lume acum, fără nici un tutore, fără niciun fel de rudă demnă de a fi menţionată.
Se îndrepta spre un viitor incert, lăsând în urmă tot ceea ce îi era familiar. Dacă-i era frică? Era îngrozită...”

  3. Jocul seducţiei (Gentle Rogue)-recenzie

  După ce descoperă că logodnicul pe care l-a așteptat ani întregi a trădat-o în cel mai mârșav mod, disperată, Georgina Anderson se hotărăște să se întoarcă cât mai curând acasă în America, pentru a-l da uitării și a-și lecui inima frântă. Așa că adoptă soluția nebunească de a se îmbarca la bordul navei Fecioara Anne deghizată în mus, fără să aibă nici cea mai vagă bănuială că va fi cu totul la dispoziția tiranicului căpitan al vasului, James Mallory.

   Oaia neagră a unei familii mândre și pline de firi furtunoase, chipeșul căpitan, fost pirat, a jurat cândva că nu există femeie care să-l poată prinde în mrejele căsniciei. Iar asta pentru că întreaga lui viață a fost un adevărat crai, poate cel mai renumit din Londra, fiind martor la superficialitatea femeilor măritate care abia așteptau să-și înșele soții neștiutori chiar cu… el însuși.

  Dar în largul mării, hotărârea aparent nestrămutată va fi slăbită de o pasiune mai fierbinte ca iadul și de frumusețea temperamentalei Georgina, a cărei dragoste pentru libertate și aventură se potrivește atât de bine cu ceea ce simte el însuși. Iar când două suflete-pereche se întâlnesc, nici un obstacol nu poate rezista în calea iubirii.

  4. Suflet vrăjit (The Magic of You)

   O încleștare între pasiune și rațiune, între îndrăzneală și înfrânare între conflicte din trecut și speranțe de viitor.

   Fire sălbatică și necugetată, Amy Malory a atins vârsta măritișului și a pus ochii pe cel mai nepotrivit bărbat care ar fi putut să-i devină soț – inflexibilul și cinicul căpitan american de corabie, care, la un moment dat în trecut, aproape l-a pus în ștreang pentru piraterie pe unchiul ei James.

   Warren Anderson este uluit de avansurile îndrăznețe pe care i le face fermecătoarea nepoată a acestui dușman neîmpăcat. De o sinceritate dezarmantă, Amy Malory se folosește de cele mai iscusite arme pe care le are – farmecul și umorul – pentru a-și croi drum către inima celui pe care îl dorește. Deși hotărât să nu-i cedeze, căci sufletul îi este împietrit de o iubire trădată în tinerețe, încet, încet sentimentele pentru neastâmpărata englezoaică încep să-l mistuie. Iar o inimă clocotind de pasiune îl imploră să se abandoneze unei iubiri care ar putea să ațâțe focul mocnit al unei vrajbe de familie, prefăcând-o într-o flacără devastatoare.

   Cât timp va putea rezista Warren seducătoarei Amy și farmecelor ei irezistibile, până ce gheața din inima lui se va topi?

,,-Se pare că n-am nici o ruşine în ceea ce te priveşte. Spatele lui se încorda auzind asta,aşa că ea adoptă rapid cel mai tachinator ton al ei.
-Acum n-o să te răzgândeşti şi-o să mă iei la tine la hotel,nu?
-Nu! Ea se strâmbă auzind răspunsul exploziv.
-La alt hotel?
-Amy!
-Glumesc,pentru numele lui Dumnezeu.Sincer,Warren,trebuie să facem ceva cu tine în legătură cu simţul umorului.El se întoarse rapid ca să spună tăios:
-Lasă simţul meu al umorului,simţul tău de proprietate este înfricoşător,iar eu cred că „afirmaţia” mea,cum o numeşti tu,a fost dovedită din plin.Nu poţi să fii aşa desfrânată şi să fii încă fecioară.
-De ce să nu pot? Sunt tânără,sunt sănătoasă,iar instinctele mele sunt foarte bune.Şi nu e vina mea,cap pătrat.Tu m-ai făcut să vreau să te devorez.
-Mai spune tu un cuvânt provocator…
-Da,da,ştiu,ai să-mi tragi o chelfăneala.Dacă nu eşti cu băgare de seamă,Warren,
încă mai pot să renunţ la tine.

 5. Spune-mi că mă iubeşti (Say You Love Me)-recenzie

   O reputație nepătată sau dragostea adevărată? Alegerea nu a fost niciodată mai dificilă.

  Rămasă fără nici un venit – alături de familia sa care este pe cale să-și piardă căminul din pricina datoriilor – și într-o stare de disperare cruntă, Kelsey Langton își dă seama că doar lăsându-se vândută la o licitație poate salva viitorul surorii sale. Astfel, nobila mândră și deznădăjduită intră în renumita Casă a lui Eros, resemnându-se să devină jucăria favorită a unui lord înstărit și să fie la dispoziția lui cât timp acesta avea s-o dorească – iar Lord Derek Malory este bărbatul care oferă suma cea mai mare pentru a deveni unicul proprietar al farmecelor lui Kelsey.

    Un crai chipeș și un renumit burlac convins, Derek o atrage în curând pe senzuala și inocenta fecioară într-o lume de plăceri nebănuite și de rivalități primejdioase. și, fără ca vreunul din ei să-și fi propus, grația, inteligența și frumusețea ei îl ispitesc pe noul „stăpân” să renunțe la viața de huzur și pierzanie și să parieze tot ce are pe dragostea adevărată. Dar Kelsey știe că nu trebuie să dezvăluie niciodată secretul provenienței sale aristocratice, căci scandalul în care ar fi târâtă familia ei ar fi inimaginabil – și acest lucru este exact ceea ce ea și-a dorit să evite cu orice preț. Însă Kelsey știe că o asemenea dragoste nu apare decât o dată în viață…

,,Dorinţa carnală. Era sentimentul potrivit pe care un bărbat să-l aibă în privinţa amantei sale, aşa că trebui să admită că nu îl deranja. Poate că îl prefera pe Jeremy şi îşi dorea să fi rămas cu
el, dar în ceea ce îl privea pe Derek, reacţia ei fusese mai mult decât satisfăcătoare, înca gândindu-se la asta pe când se apropiau de sfarşitul mesei,
Derek remarcă, deşi mai mult pentru sine însuşi:
– Sunt tentat să închiriez o cameră aici, la naiba dacă nu sunt.
Dar presimt ca va dura mai multe ore să fac dragoste cu tine pentru prima data, Şi asta ar însemna sî ajungem prea târziu în Bridgewater ca să te instalăm… De ce roşeşti?
– Nu sunt obişnuita cu un astfel de limbaj.
El zâmbi, căci jocul ei continuu de-a inocenţa i se părea chiar amuzant. Era foarte curios sa ştie cum spera să continue cu prefăcatoria după ce aveau sa fie împreuna pentru prima oară.”

   6. Jurnalul unei iubiri (The Present)-recenzie

   Cel mai preţios dar pe care îl poţi face este iubirea necondiţionată…

 Numeroasa familie Malory se reunește cu ocazia sărbătorilor, însă tensiunile inerente din nonconformistul clan tind să strice atmosfera festivă. Însă când în salonul din Haverston apare pe neaşteptate un pachet frumos ambalat, curiozitatea tuturor este stârnită.
Cine l-a pus acolo? Şi cui îi este destinat?

  Misteriosul cadou se dovedeşte a fi un caiet vechi, dar de o valoare inestimabilă. Este jurnalul primului marchiz de Haverston şi al soţiei sale, fascinanta Anastasia, o țigancă de o frumusețe uimitoare.

   Familia Malory are astfel prilejul să afle lucruri necunoscute până atunci despre strămoşii lor – despre Anastasia, care dorea să îşi găsească sufletul-pereche într-un bărbat străin de obiceiurile neamului ei, pentru a se salva de căsătoria cu bruta căreia îi fusese promisă din copilărie. Şi despre Christopher Malory, superbul lord englez care, deşi era fermecat de superba necunoscută, nu ar fi aceptat niciodată să încheie o asemenea mezalianţă.

   Însă prejudecăţile şi convenţiile sociale nu pot reprezenta un obstacol în calea iubirii adevărate. Iar dragostea minunată care a înflorit în prag de sărbătoare cândva, la Haverston, îi va inspira pe urmașii din familia Malory, oferindu-le răspunsuri la dileme care păreau fără rezolvare și reamintindu-le că visurile devin realitate când îți asculți inima.

   7. Un libertin îndrăgostit (A Loving Scoundrel)

  Danny, o tânără crescută pe străzile Londrei și lipsită de orice amintire legată de adevărata ei familie, este alungată din banda de hoți din care face parte după ce îl ajută pe chipeșul Malory să fure niște giuvaeruri, moștenire de familie, pierdute de prietenul lui la cărți.

  Prin urmare, Danny se consideră îndreptățită să-i ceară lui Jeremy să-i ofere o slujbă în casa lui – un pas spre visul ei de respectabilitate și de a-și întemeia propria familie. Intrigat și fascinat de frumusețea și de sinceritatea ei, Jeremy este de acord să o angajeze drept cameristă, deși dorința lui neascunsă este ca ea să-i devină amantă.

  Deși, la rândul ei, Danny se simte foarte atrasă de noul ei stăpân, este foarte conștientă că diferențele dintre ei și dintre visurile lor sunt prea mari pentru a avea un viitor împreună. În plus, Jeremy este un adevărat crai, iar ideea de însurătoare este foarte îndepărtată de gândurile lui.

  Lucrurile se schimbă dintr-odată când Danny participă la un bal din înalta societate jucând rolul de iubită a lui Jeremy pentru a-l ajuta pe acesta să scape dintr-un potențial scandal. Mai mulți membri din lumea bună sunt surprinși să constate cât de familiară li se pare înfățișarea frumoasei tinere, și zvonurile încep să circule rapid privind adevărata ei identitate.

  Acum pericolul planează nu numai asupra viitorului lui Danny, ci și asupra vieții ei – căci secretele din trecut ies la iveală rând pe rând, mai amenințătoare ca niciodată. 

 8. Înlănţuită de iubire (Captive of My Desires)

 Gabrielle Brooks se hotărăşte să părăsească Anglia cu destinaţia Caraibe pentru a-și căuta tatăl înstrăinat. Odată ajunsă însă, are parte de o surpriză care îi va schimba cu totul viața: află că tatăl ei este pirat. După ce petrece trei ani minunați alături de el, căutând împreună comori, Gabrielle este luată prin surprindere de decizia  tatălui ei de a o trimite înapoi în Londra pentru a-și găsi un soț cum se cuvine.

   În acest scop, acesta apelează la vechiul lui prieten, James Malory, ca să o ajute pe tânără să-și facă debutul în societate. Gabrielle este însoțită la baluri și la petreceri de soția lui James, Georgina, și de fratele acesteia, Drew Andreson, un căpitan de vas american răvășitor și un crai amator de distracții. Când Drew o atrage pe Gabrielle într-un scandal care îi zădărnicește șansele de a-și mai găsi un soț respectabil, chiar în seara anterioară plecării lui din Londra, fiica de pirat jură să se răzbune și pune mâna pe Triton, corabia lui Drew, iar pe el îl ia prizonier.

 Dar, cum în timpul călătoriei pe mare pasiunea se dezlănţuie atotcuprinzătoare, devine dificil de spus cine este cu adevărat piratul și cine captivul.

  9. Seducţia (No Choice But Seduction)

   După moartea mamei sale, exuberanta Katey Tyler se hotărăște să părăsească micul cătun din Connecticut în care ducea o existență liniștită și monotonă, pornind într-o călătorie în Europa, în căutarea familiei pierdute și a aventurii. Nu își imaginează însă că totul se va transforma într-o odisee plină de pericole și de neprevăzut în momentul în care îl întâlnește pe căpitanul Boyd Anderson – iar viața ei se va schimba pentru totdeauna.

  Când nepoata lui este răpită, neînfricatul Boyd este singurul care o poate găsi și este hotărât să-l facă pe răpitor să plătească pentru fapta sa necugetată. Ultimul lucru la care se așteaptă este să o găsească pe nepoata lui în compania frumoasei Katey Tyler, femeia care i-a fost de curând pasager pe corabie și care l-a făcut să se gândească pentru prima dată la însurătoare. Însă impetuozitatea lui îl determină să tragă cele mai greșite concluzii, declanșând astfel o serie de evenimente neașteptate.

  Katey nu-și dă seama că, din clipa în care a stârnit interesul temerarului Boyd Anderson, viitorul îi rezervă multe surprize, de la un secret tăinuit de mama ei, până la sacrificiile pe care le poate face un bărbat pentru a câștiga afecțiunea femeii care are toate motivele să îl disprețuiască – dar care nu poate rezista farmecului și iubirii lui pasionale.

– Atât de transparent am fost? întreba Boyd.
    Era de parcă nu se scurseseră încet două minute de tăcere, timp în care se priviseră fix, peste masă, fără să vadă sau să audă nimic altceva. Katey nu se așteptase ca el să-și facă apariția la Haverston. Când Judith și mama ei o ajunseseră din urmă și o conduseseră la domeniul strămoșesc, Roslynn îi pomenise că Anthony ar putea să vină și el, dacă nu va fi reținut în Kent, unde fratele lui, Edward, îl trimisese cu afaceri, dar nu pomenise nimic despre Boyd.
    Și acum, uite-l aici, apărut brusc în prag, cu părul ud, cu ochii căprui-închis privind-o năvalnic, lăsând-o fără suflare. Nu se așteptase să mai simtă vreodată explozia aceea palpitantă, freamătul acela pe care îl simțea la vederea lui, dar iată că le simțea iar și trebuia să le înăbușe imediat sau ea avea să fie cea care se va face de râs.
    Ploaia torențială o făcuse să-și amâne vizita la familia Millard. În schimb, petrecuse o după-amiază plăcută cu neamul Malory, care reușiseră să-i calmeze nervii din stomac, amuzând-o cu spiritele lor de glumă și conversația lejeră. Va fi mai bine să pornească dis-de-dimineață, și speră să scape peste noapte de senzația de groază care pusese iar stăpânire pe ea. Îi era atât de teamă că, dacă întâlnirea cu familia mamei sale ieșea prost, toate speranțele ei vor muri chiar acolo, și ea avea speranțe atât de mari că oamenii aceia ar putea să umple golul pe care i-l lăsase în inima moartea mamei sale. Dacă întâlnirea avea să meargă bine, pe de altă parte, va fi așa de încântată, că s-ar putea să-și amâne plecarea în Franța. Dar habar nu avea cum va decurge acea întâlnire până ce nu va avea loc.”

  10. Perechea perfectă (That Perfect Someone)

   Cu aproape un deceniu în urmă, Richard Allen a părăsit Anglia ca să scape de un tată abuziv şi tiranic, care dorea să-l însoare cu fiica unui comerciant bogat pentru a face rost astfel de o avere uriaşă. Hotărât să-și trăiască viața după bunul plac, Richard se îmbarcă însă pe o corabie și se stabilește în Caraibe, alăturându-se unei bande de vânători de comori sub identitatea lui Jean Paul, un francez seducător și lipsit de griji. Când se întoarce în secret în Anglia ca să rezolve o sarcină urgentă şi participă la un bal mascat, Richard face întâmplător cunoştinţă cu o femeie tulburătoare.

   Încântată că avocații ei au găsit în sfârșit o modalitate de a o elibera de contractul de căsătorie cu fiul contelui de Manford, încheiat pe când cei doi erau doar niște copii, Julia Miller, moștenitoarea unei mari averi, speră să-și găsească perechea perfectă la balul prietenei sale, Georgina. Fermecată de un francez mascat, care îi dă primul sărut tulburător din viața ei, Julia nu se poate abține să nu încerce să descopere identitatea acestui bărbat misterios – și face o descoperire șocantă. Acum, ca să scape de fantomele trecutului, Julia se vede nevoită să participe la o farsă riscantă alături un bărbat despre care nu ar fi crezut niciodată că poate fi perechea perfectă.

Julia trânti ușa cabinei ei și ochii i se umplură de lacrimi. Din nou, furia și durerea o sfâșiau. Incapabilă să-și controleze emoțiile puternice, se simți din nou o fetiță, neajutorată, slabă și veșnic incapabilă să câștige atunci când era vorba de el. Cum putea Richard să fie încă atât de obraznic după tot ce făcuse pentru el?
    Degeaba își ștergea ochii cu mâneca, lacrimile continuau să curgă. Lua un prosop de la lavoar să-și usuce fața când auzi ușile de pe hol deschizându-se și închizându-se. Privi în urmă și se uită la mânerul ușii, apoi se repezi dintr-odată s-o încuie – prea târziu. Ușa se deschise.
    – Trebuia să fii în ultima cabină pe care am verificat-o, spuse Richard în timp ce intră și închidea ușa în spatele lui.
    Nu-i ceru voie să intre în cabina. Caracteristic pentru el. Și părea mâhnit. Dar ea nu se putea gândi decât că trebuia să ascundă faptul că el o făcuse să plângă. Se întoarse cu spatele la el și își trecu prosopul peste ochi și obraji.
    – Plângeai? întreba el bănuitor.
    – Nu, nega ea repede. Mă spălam pe față când am auzit tot scandalul pe care îl făceai acolo și m-am gândit să încui ușa.
    Se întoarse cu fața. El nu rânjea neîncrezător, de fapt chiar roșise. Nu arată ca și acum ar fi suferit un chin teribil în timpul ultimei săptămâni. Părul lui lung și negru părea curat și era strâns îngrijit într-o coadă la spate. Purta o cămașă albă lejeră vârâtă în niște pantaloni negri, vârați la rândul lor în cizme până la genunchi. Cizmele erau roase, probabil că le purtase toată săptămâna, dar hainele erau curate. Vânătăile de pe față se vindecaseră, lăsându-l atât de al naibii de chipeș, încât se trezi privindu-l aproape hipnotizată, și chiar asta o înfurie.”

  11. Pasiuni mistuitoare (Stormy Persuasion)

   James Malory pornește spre America pentru a onora promisiunea făcută cumnaților săi: fiica lui și a Georginei, Jacqueline, își va face debutul în America. Judith și Jacqueline Malory nu sunt doar verișoare; sunt prietene de nedespărțit. Refuzând să rateze debutul lui Jacqueline din Connecticut, Judith își convinge părinții să-i amâne propriul debut din Londra cu câteva săptămâni, pentru a-și putea însoți verișoara. Oricum, nici una dintre fete nu intenționează să se îndrăgostească din primul sezon. Dar planurile lui Judith sunt date peste cap în clipa în care, la bordul corăbiei, se trezește față în față cu fantoma care i-a bântuit visele.

  Străin de neamul Malory, marinarul Nathan Tremayne este un contrabandist cu o misiune ascunsă. Nathan simte din prima clipă că Judith Malory îi va aduce necazuri. Cumva, frumoasa vicleană i-a aflat secretele – și încearcă să smulgă mai multe informații de la el. În vreme ce pasiunea dintre ei se înalță asemenea valurilor pe timp de furtună, Nathan este conștient că frumoasa aristocrată vrea doar să se amuze cu el. Însă o nenorocire ivită pe neașteptate îi va da ocazia lui Nathan nu doar să participe la o misiune de salvare alături de James Malory, dar și să lupte cu înflăcărare pentru a-și câștiga dreptul la inima lui Judith.

  12. Pasiune furtunoasă (Beautiful Tempest)

   Pentru prima oară de când se cunosc, James Malory și cumnații pe care nu-i prea are la inimă cad de acord asupra unui lucru: a venit vremea ca, împreună, să-l facă să plătească pe ticălosul care a răpit-o cu ceva timp în urmă pe Jacqueline „Jack“ Malory, iubita fiică a lui James, ducând-o în Caraibe.

   Faptul că ea a reușit să scape nevătămată nu-i poate împiedica însă pe acești bărbați intempestivi să caute să se răzbune. James a reușit să își dea seama cine a orchestrat totul, așa că pornește către Indiile de Vest pentru a le demonstra vinovaților ce înseamnă o răzbunare în stil Malory.

   Interesată mai degrabă de răzbunare decât de găsirea unui soț în timpul primului ei sezon londonez, Jack este furioasă că tatăl ei a lăsat-o acasă, așa că pune la cale propriul plan. 

  Curând, un necunoscut o face să cadă, împreună cu fratele ei Jeremy, chiar în capcana pe care ei i-o pregătiseră misteriosului răpitor. Cei doi frați sfârșesc pe corabia lui Damon Reeves, iarăși în drum spre Caraibe. În timp ce Jack reia înfruntarea de voințe cu chipeșul ei temnicer, își dă seama că nu are de-a face cu un simplu pirat, ci cu un nobil hotărât să-și regleze conturile cu cel care pe vremuri era cunoscut drept căpitanul Hawk – nimeni altul decât James Malory. 

   Dar în această cursă a răzbunărilor, victimă ar putea cădea chiar Jack, prinsă fără scăpare în pasiunea furtunoasă care se naște între ea și Damon.  

El nu zise nimic, nici măcar nu încercă să o facă să se răzgândească în privinţa uciderii sale, dar ea îi simţi mâna pe ceafa ei, trăgându-i încet capul înspre al lui. Apăsă și mai tare lama pe gâtul lui, cu un gest ameninţător, dar el nu se opri până când gurile lor se atinseră. Era aproape magic felul în care fusese oprită. Iar de data aceasta nu era vorba despre un sărut scurt. Buzele lui se mișcară peste ale ei încet, însă cu atâta pasiune, încât ea se simţi atrasă tot mai mult într-o intimitate pe care nu o mai împărtășise cu nimeni.”[/quote_box_center]

[quote_box_center]„Sunt o pacoste, așadar. Dar știu că dragostea îi poate face pe oameni să acţioneze prostește și să ignore raţiunea, așa că nu intenţionez să las să mi se întâmple așa ceva, pentru că dragostea nu va conta deloc dacă bărbatul nu este un bun amant, dacă nu este distractiv atât în pat, cât și în afara lui și dacă ajunge să fi e un puritan care vrea să facă dragoste îmbrăcat. Dormitorul este o parte importantă a unei căsnicii, și refuz să mă mulţumesc doar cu jumătate din bunătăţi.

Goodreads Seria Malory Anderson Family

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libriselefant, cartepedia şi cărtureşti

Recenzii/prezentări cărţi Johanna Lindsey

Serii cărţi

Seria Malory-Anderson de Johanna Lindsey-Aventuri trăite pe mare sau pe uscatSeria Malory-Anderson de Johanna Lindsey-Aventuri trăite pe mare sau pe uscat

24 COMMENTS

 1. Da. Am auzit numai cuvinte de lauda la adresa acestei serii, dar am amanat lectura…
  Articolul de mai sus ma ispiteste mult. Parca imi sopteste : „Dar citeste odata cartile. Ce mai stai pe ganduri!”
  Multumesc pentru recomandare!
  P.S. Sunt convinsa ca ati depus destul de multa efort sa scrieti acest migalos articol, asa ca nu pot decat sa va felicit! :*

  • Multumim, Alina! Asteptam sa te pui pe treaba, adica sa citesti seria 🙂 Da, este migala la un astfel de articol, mai ales ca sunt si multe volume in serie. Dar am facut-o cu placere avand in vedere ca este o serie draga noua.

 2. O serie plină de aventură, dragoste, pe care ți-e imposibil s-o lași din mână 🙂

 3. De când îmi doresc să citesc și eu aceasta serie! O am acasă (adunată cu greu) dar o tot amân.

 4. […] Seria Malory-Anderson Family: 1. Iubeşti doar o dată(Love Only Once-1985), 2. Pasiune şi tandreţe(Tender Rebel-1985), 3. Jocul seducţiei (Gentle Rogue-1990) 4. Suflet vrăjit (The Magic Of You-1993), 5. Spune-mi că mă iubeşti (Say You Love Me-1996), 6. Jurnalul unei iubiri (The Present-1998) 7. Un libertin îndrăgostit (A Loving Scoundrel-2004), 8. Înlănţuită în iubire (Captive Of My Desires-2006), 9.Seducţie (No Choice But Seduction-2008), 10. Perechea perfectă (That Perfect Someone-2010), 11. Pasiuni mistuitoare (Stormy Persuasion-2014) […]

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.