Pasiuni mistuitoare de Johanna Lindsey-Colectia Iubiri de poveste

Pasiuni mistuitoare de Johanna Lindsey

Titlul original: Stormy Persuasion

Seria Familia Malory / Malory Anderson

1 Love Only Once – Iubeşti doar o dată
2 Tender Rebel – Pasiune şi tandreţe
3 Gentle Rogue – Jocul seducției
4 Magic of You – Suflet vrăjit
5 Say You Love Me – Spune-mi ca ma iubesti
6 The Present – Jurnalul unei iubiri
7 A Loving Scoundrel – Un libertin îndrăgostit
8 Captive of My Desires – Înlănţuită de iubire
9 No Choice but Seduction – Seducţia
10 That Perfect Someone – Perechea perfecta
11 Stormy Persuasion – Pasiuni mistuitoare

12 Beautiful Tempest – Pasiune furtunoasă

Cotaţie Goodreads: 4.08

   DETALII CARTE

James Malory vrea să  navigheze în America, în Connecticut mai exact pentru a onora o promisiune făcută cu multă vreme în urmă: Fiica sa să îsi petreacă ceva timp în compania familiei americane. Jaqueline (Jack), va avea prima ei ieşire din Anglia, deja de acum este o domnişoară ce se pregăteşte de debut.  Jack şi Judith Malory nu sunt numai verişoare, ele sunt inseparabile, au crescut împreună, legătura lor fiind una foarte strânsă. Din acest motiv, Judith îşi convinge părinţii să o lase să mai întârzie puţin debutul în societate şi să îşi însoţească verişoara în călătorie. Treaba cu debutul i se pare destul de neinteresantă având în vedere că nu intenţionează să se îndrăgostească chiar de la primul ei sezon. Mama ei Roslyn nu prea este de acord pentru că îşi doreşte ca fiica ei să îşi găsească un soţ eligibil englez, dar în final cedează rugăminţilor fiicei.

Judith este extaziată de plecare, dar în acelaşi timp puţin îngrijorată că va pierde legătura cu fantoma din vecini. De ceva vreme urmăreşte proprietatea vecină şi a observat că acolo se petrece ceva. Hotărâtă să descopere misterul înainte de plecare, se furişează noaptea, un obicei de care nu se poate dezvăţa, şi intră pe proprietatea vecină. Nu mică îi este mirarea când fantoma la care se gândea ea se dovedeşte a fi un bărbat în carne şi oase, cel mai probabil un traficant ce se ascunde. Această întâlnire va fi şi explozivă, asta pentru că Judith va avea parte de primul ei sărut. Pleacă cu gândul la bărbatul fantomă şi la sărutul aprins şi imaginaţi-vă surpriza ei când la bordul navei unchiului face cunoştinţă cu spectrul care i-a bântuit visele.

Nathan Tremayne este un contrabandist, pe urmele tatălui său decedat şi are probleme. Este prins şi acum lucrează cu autorităţile pentru a vâna o bandă de americani certaţi cu legea. El trebuie să ajungă în Connecticut.  Este şi foarte determinat să efectueze această misiune sub acoperire în America, pentru că ar putea obţine o graţiere. Nathan simte că frumoasa Judith Malory va fi o pacoste, şi prevede ceva necazuri.  Ea deţine un secret despre el şi oricând poate fi şantajat. Nathan ştie că această frumuseţe aristocratică pur şi simplu se distrează cu o canalie ca el, ştie că face toate astea să stea cu ochii pe el. Şi totuşi, există pasiuni mistuitoare ce izbucnesc în largul mării.

În urmă unor întâmplări în care Malory este legat, Nathan preia comanda şi va şti să iasă din situaţii grave.

Atunci când Jaqueline, fiica lui James este răpită şi nava The Maiden George vandalizată, iar James legat, Nathan este cel care „salvează” situaţia. Şi vom asista aici la un fel de reminscenţă a cărţii „Jocul seducției”, (vol. 3 ), care apropo mi-a plăcut cel mai mult din serie. Ce se întâmplă descoperiţi voi.

James şi Anthony Malory nu lipsesc nici din acest ultim volum, ei fiind după cum ştiţi sarea şi piperul întregii serii, în special James Malory pe care îl consider piesă centrală.

Ultimul volum? Oare? Nu se ştie, dar cert este că rămâne în suspans ce s-a întâmplat cu Jaqueline, fiica lui James Malory, fiică ce îi calcă pe urme tatălui. Se pare că autoarea  a stabilit scena pentru următoarea carte Malory cu răpirea şi reapariţia lui Jacqueline, dar şi ai inamicilor lui James Malory.

Să sperăm că acestă serie se continuă cu noi poveşti? Eu mi-aş dori!

Bine, mi-ar plăcea să se scrie şi poveştile fraţilor Anderson, la trei dintre ei există, dar oare nu sunt 5?  Şi povestea lui Edward, deşi pare eclipsat şi nimic interesant la prima vedere, eu cred că ar putea avea şi el o poveste demnă de un Malory, şi parcă are şi băieţi, nu?  Şi uite aşa ne întindem la cine ştie câte volume, dar nu mă deranjează pentru că îmi place şi nu vreau să mă despart aşa uşor de familia asta.

Cartea „Pasiuni mistuitoare” de Johanna Lindsey, colecţia „Iubiri de poveste„-Libertatea, apare în data de 06.02.2016.

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

recenzii cărţi

10 COMMENTS

    • Cu placere. Arci! Eu iti spun sincer, nu vreau sa se termine, pentru ca am prins drag de familia asta Malory, incat as citi la nesfarsit.:-) James Malory este si ramane preferatul meu 🙂 Ma gandesc, daca ar continua seria, si la 80 de ani tot asa de feroce este omul? 🙂

  1. […] 1 Love Only Once – Iubeşti doar o dată 2 Tender Rebel – Pasiune şi tandreţe 3 Gentle Rogue – Jocul seducției 4 Magic of You – Suflet vrăjit 5 Say You Love Me – Spune-mi ca ma iubesti 6 The Present – Jurnalul unei iubiri 7 A Loving Scoundrel – Un libertin îndrăgostit 8 Captive of My Desires – Înlănţuită de iubire 9 No Choice but Seduction – Seducţia 10 That Perfect Someone – Perechea perfecta 11 Stormy Persuasion – Pasiuni mistuitoare […]

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.