Ispitește-mă cu diamante de Jane Feather

Ispitește-mă cu diamante, de Jane Feather – Colecția Iubiri de poveste

Ispitește-mă cu diamante

Autor: Jane Feather

Colecția Iubiri de poveste octombrie 2020

Editura Alma/Litera

Ispitește-mă cu diamante de Jane Feather historical romance.

Luni – 26.10.2020 – la toate punctele de difuzare a presei

  Diana Sommerville pare să aibă tot ce și-ar putea dori: un chip răpitor, o minte strălucită și o avere semnificativă ca urmare a faptului că familia ei deține o mină de diamante. Dar când fratele își găsește sfârșitul pe câmpul de luptă și îi lasă partea lui de moștenire celui mai bun prieten al său, Diana se trezește prinsă într-o situație incredibilă: este nevoită să împartă nu doar averea, ci și casa în care stă cu bărbatul pe care cândva l-a iubit nebunește ‒ dar pe care acum îl disprețuiește. Mai rău chiar, fostul logodnic necredincios și-a stabilit acolo reședința chiar înainte de sosirea ei din străinătate.

  Rupert Lacey nu și-a imaginat că Diana avea să accepte tulburătoarea veste fără să riposteze. Dar nu s-a așteptat nici ca lupta lor să înceapă imediat ce ea a trecut pragul casei. Cei doi au de înfruntat o mare provocare: să se ignore reciproc, ignorând totodată întrebările rămase fără răspuns, care nu le-au dat pace. Însă singurul lucru care nu poate fi negat este pasiunea care încă arde între ei. Dar, cu o femeie ca Diana, trebuie să fie la mijloc o neînțelegere de proporții și o dezvăluire șocantă pentru a readuce la lumină o dragoste care, în realitate, nu s-a stins niciodată cu adevărat.

  Jane Feather Veți citi întreaga poveste în romanul ISPITEȘTE-MĂ CU DIAMANTE de Jane Feather, o nouă autoare și primul volum al seriei Giuvaiere londoneze. De luni, 26 octombrie la toate punctele de difuzare a presei!

Colecția Iubiri de poveste octombrie 2020

Colecția Iubiri de poveste septembrie 2020

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Așteptăm cu nerăbdare să citim cartea alături de voi.

#literaturapetocuri #romance #historicalromance

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.