Cum să devii ducesă de Sabrina Jeffries

Cum să devii ducesă, de Sabrina Jeffries – Colecția Iubiri de poveste februarie 2020

Cum să devii ducesă

Sabrina Jeffries recenzii cărți

Colecția Iubiri de poveste februarie 2020

Alma-Litera

  Cum să devii ducesă de Sabrina Jeffries love books.

Sâmbătă – 01.02.2020 – la toate punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea.

Primul volum al seriei „Dinastia ducilor“.

O femeie independentă și directă, un duce chipeș greu de cucerit și o doză de mister…

     Copilaria nefericita si petrecuta departe de familie i-a impietrit inima ducelui de Greycourt si i-a adus reputatia nemeritata de libertin imoral si bogat, preocupat doar sa-si extinda ducatul. Convins ca nu poate iubi si nici nu poate fi iubit, Grey nu este interesat sa-si gaseasca o sotie, indiferent cat de incantatoare ar fi femeia care ii iese in cale. Insa cand mama lui ramane iar vaduva, Grey o cunoaste pe incantatoarea si neconventionala Beatrice Wolfe, cea care se ocupa de funeraliile tatalui sau vitreg, si este surprins sa descopere cate lucruri au in comun. Beatrice nu mai crede in sinceritatea si in romantismul barbatilor, iar scandalosul duce de Greycourt nu este cel mai potrivit sa-i schimbe aceasta convingere. Totusi, cand Grey este de acord sa isi ajute mama in cel mai recent proiect – pregatirea si instruirea lui Beatrice pentru debutul in societatea londoneza –, ea reuseste sa vada dincolo de raceala si de aroganta un barbat bland, cu inima ranita. Insa cand Grey incearca sa afle secretele intunecate ale fratelui ei, Beatrice va fi nevoita sa aleaga intre loialitatea fata de familie si dragostea pe care nu credea ca o va mai gasi vreodata.

„Romanul de debut al seriei are putin din toate: o femeie independenta si directa, un duce chipes greu de cucerit si o doza de mister, Sabrina Jeffries continua sa ne impresioneze.“ – Publishers Weekly

Sabrina Jeffries este autoarea a peste 40 de romane, vandute in aproape 10 milioane de exemplare si traduse in 20 de limbi.

„Sărutul lui era ușor, ezitant, de parcă aștepta ca ea să-l respingă.
Dar nu putu face asta. Oh, Cerule, felul în care gura lui o acoperea pe a ei, gustând și degustând de parcă voia să-și dea seama cât de moi erau buzele ei, îi oferea o senzaţie ameţitoare, diferită de oricare alta!
Și cine ar fi putut să știe că un sărut pe care îl dorea putea fi
așa de ameţitor? Că mirosind parfumul lui aromat avea să-i tresară inima? Că simţindu-i mâna alunecându-i pe ceafă pentru a o ţine nemișcată nu doar că o alarma, ci trezea în ea o nevoie sălbatică de mai mult?

Dacă el continua să-i vorbească astfel, ea avea să se topească precum untul. Ducele ar fi putut seduce și o sfântă, iar ea nu era o sfântă, ci doar o femeie prinsă în niște
circumstanţe dincolo de controlul ei, cu un bărbat care o făcea să-i tremure genunchii. […]
Dansatul cu el era hipnotizator. Fiecare prindere de mână când se uneau era o agonie plăcută, fiece zâmbet misterios era o invitaţie la desfrâu. Abia putea respira, iar inima îi bătea puternic.

Cu valuri de foame asaltându-l, el ridică o mână și o coborî pe cealaltă ca să-i poată cuprinde capul și să o sărute mai profund, mai temeinic. Avea gust de portocale și mirosea a apă de trandafiri – un amestec îmbătător, surprinzător de feminin pentru o femeie despre care se zicea că era băieţoasă. Se prăbuși spre adâncimi periculoase de bunăvoie.”

Colecția Iubiri de poveste februarie 2020

Colecţia Iubiri de poveste ianuarie 2020

Colecţia Iubiri de poveste decembrie 2019

Colecţia Iubiri de poveste noiembrie 2019

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Romanele din acestă serie ne vor prilejui clipe de lectură agreabile!

Foto Cărţi Romantice

#iubiridepoveste

#lovebooks

#literaturapetocuri

 

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.