îngerul sălbatic are nevoie de un înger păzitor, dar primeşte un demon

iubire periculoasa 1

Iubire periculoasă. Volumul I-Obsesie, de Georgiana Sandu

Editura: Tritonic

Colecţie: Tritonic Junior

Număr pagini: 523

An apariţie: 2016

Lumea lui Kath se sfărâmă atunci când părinţii ei divorţează, durerea îi rupe aripile, lăsând-o să cadă în cele mai întunecate capcane ale existenţei. începe să se drogheze, punându-şi viaţa în pericol… Atunci când tatăl ei o mută forţat în Seattle, aduce şi mai multă durere în sufletul distrus al fiicei sale. O nouă familie apare din umbră… îngerul sălbatic are nevoie de un înger păzitor, dar primeşte un demon. Harris reprezintă tot ceea ce o femeie poate iubi nebuneşte şi tot ceea ce o poate ucide. Cu un trecut tenebros şi prea multe secrete în prezent, devine un protector ce nu îi păzeşte trupul şi sufletul frumoasei Katherine, ci le devorează în cel mai pasional mod cu putinţă, iar iubirea lui o aduce mai aproape de moarte decât a fost vreodată.
„Iubire Periculoasă – Dangerous Love” a cunoscut succesul pe o platforma online, în 2013.
A fost prima carte din România ce a atins pragul de un milion de vizitatori şi a devenit repede un fenomen printre creaţiile româneşti. încă ocupă primul loc, alături de a două carte din serie.

Sursa foto şi text: Editura Tritonic

8 COMMENTS

  1. Serios???? Chiar nu stiam 🙂 Dar ma bucur pentru autoare . Asta inseamna ca va fi o carte minunata din multe puncte de vedere 🙂 .
    Bravo ei 🙂

  2. În opinia mea, Kath este întruchiparea cea mai specifică majorității publicului adolescentin. Eu nu mă regăsesc în povestea ei, dar cel mai trist lucru este că alții de vârsta mea se oglindesc perfect cu tânara eroina. Îmi sună chiar bine. Cu siguranță voi ,,devora ” aceasta carte!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.