O iubire neaşteptată, de Sonali Dev-Colecţia Cărţi Romantice

19.08.2016, apare cartea o Iubire Neaşteptată de Sonali Dev, în colecţia Cărţi Romantice. Cartea poate fi achiziţionată de la chişocurile de presă împreună cu revista Libertatea pentru Femei.
     Mili Rathod nu și-a mai văzut soțul de două decenii, adică de la vârsta de patru ani, când i-a fost promisă în cadrul unei ceremonii tradiționale.
Conștientă că Mili trebuie să devină o soție modernă, demnă de pilotul militar căruia îi este sortită, bunica ei i-a permis să părăsească India pentru a studia opt luni în America.

Samir Rathod, unul dintre cei mai celebri regizori de la Bollywood, a venit în Michigan ca să obțină divorțul fratelui său. Cu farmecul și reputația lui de cuceritor, n-ar trebui să-i fie deloc greu să convingă o fetișcană credulă de la țară să semneze actele. Descoperă însă că Mili nu e nici naivă, nici pusă pe făcut avere. Pe nesimțite, Samir ajunge să facă parte din viața lui Mili, dar pare să aibă de înfruntat o dilemă : cum poate să se îndrăgostească de o femeie care, teoretic, este cumnata lui?
Și cum să-i dezvăluie că este fratele pilotului militar pe care ea îl așteaptă de douăzeci de ani?
Sonali Dev și-a făcut debutul cu acest roman devenit instantaneu un bestseller, înscriindu-se în topul celor mai bune cărţi ale anului.

Sursa foto şi text: Cărţi Romantice

8 COMMENTS

  1. Abia astept cartea aceasta. Am deja zeci de carti necitite in biblioteca, dar cred ca aceasta este urmatoarea pe lista mea de citit, deoarece chiar sunt curioasa de povestea prezentata, si de stilul autoarei.

  2. Maine cum ma trezesc am si zburat catre chioscul de ziare. Am pus ochii pe carte chiar din momentul in care ne-ati prezentat cartile lunii acesteia din colectia CartiRomantice.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.