Lansare de carte ,,Un glonţ pentru Julieta” de Tony Mott–Gaudeamus 2016

   Mi-am dorit foarte mult să o cunosc pe Tony Mott–Antoaneta Galeş şi am avut ocazia să particip la lansarea cărţii ei Un glonţ pentru Julieta continuarea romanului Julieta avea un pistol”, apărută anul trecut.

   Am cunoscut o persoană caldă, deschisă, emoţionată, exact aşa cum mi-am imaginat-o citindu-i blogul ”antrenor de fericire.ro”, dar bucuroasă că au venit mulţi cititori.

   M-a încântat şi întâlnirea cu Monica Ramirez, în sfârşit reală, care ne-a prezentat-o pe Tony Mott, dar ne-a făcut şi o mică prezentare a conceptului de roman Mystery&Thriller. Întâlnirea cu Monica, cu care am mai avut ocazia să discut doar virtual, a fost ca şi când am fi fost prietene de-o viaţă, care s-au reîntâlnit şi îşi reiau poveştile de unde le-au lăsat. Monica şi-a prezentat şi ultima carte lansată ”Recviem pentru un asasin” din seria “Alina Marinescu”.

   Tot aici am mai întâlnit câţiva autori pe care îi citesc cu drag: Anamaria Ionescu cu al ei “Zodiac”-volumul doi al seriei “Sergiu Manta”; Bogdan Hrib care şi-a lansat ultimul volum al seriei cu Stelian Munteanu-“Patimile doamnei ministru”. Am avut ocazia să-i cunosc pe Teodora Matei, Lucia Verona, Michael Haulică şi Dănuţ Ungureanu, autori cu care am interacţionat doar în mediul virtual.

Mult succes în continuare tuturor.arci-si-tony

***Arcidalia Ghenof(Arci)***Sunt o mamă şi o bunică împlinită, pe primul loc fiind întotdeauna familia. Îmi place muzica de calitate, îmi plac călătoriile (din păcate acum doar virtual), îmi place să-mi fac prieteni cu aceleaşi preocupări ca şi mine. Dar marea mea pasiune (aproape un drog) sunt cărţile, citesc orice gen, dar preferatele mele rămân thrillerele. Lecturile m-au ajutat întotdeauna să evadez din cotidian şi să trec peste toate greutăţile. Şi aşa, ca să închei un cerc, în adolescenţă am colaborat la o revistă, acum la un site care simt eu că mă reprezintă, chiar dacă de mult timp nu mai pot purta tocuri. Mă bucur să fac parte din echipa voastră! (mai întineresc şi eu puţin)

10 COMMENTS

  1. Ma bucur ca te-ai întâlnit cu atâtea autoare bune!te invidiez,iar la autori le doresc mult succes si multe cărți scrise!

  2. Ma bucur ca te-ai întâlnit cu atâtea autoare bune!te invidiez,iar la autori le doresc mult succes si multe cărți scrise!

  3. Cred ca Tritonic a avut o initiativa excelenta in a promova genul si romancierii autohtoni ai genului. Cu scriitoare atat de talentate, putem urma modelul scandinav prin care s-a reusit impunerea romanului politist nordic, nu numai in plan national ci si international.

  4. Ma bucur pentru tine, Arci pentru ca ai avut ocazia de a participa la un asemenea eveniment. 🙂

  5. Ma bucur pentru tine, Arci, ca ai reusit sa iti intalnesti cativa dintre autorii indragiti. Sunt sigura ca a fost o zi de neuitat! :*

  6. Ma bucur pentru tine Arci! Mi-ar fi placut sa fiu si eu prezenta la Gaudeamus. Asta e, din pacate 🙁 . Poate la anul

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.