Listă autori români - Editura All Allfa
Literaturapetocuri.ro Autori români

Listă autori români – Editura All-Allfa

1. Alex Cuc:

-Colţi-lungi. Uniunea triburilor

2. Lucian Zup:

-Fumatul interzis

3. Constantin Stoiciu:

-Viaţa e o plimbare cu pălăría pe cap;

-O natură fericită;

-Răfuieli

4. Codin Maticiuc:

-Consumatorul de suflete

5. Bujor Nedelcovici:

-Culoarea timpului;

-Jurnalul unui cântăreţ de jazz

6. Cornel George Popa:

-Salonul de masaj – recenzie

7. Silvian Florea:

-Premiul

8. Ada-Michaela Ciobanu:

-Aurul alchimistului

9. Vlad A. Popescu:

-Viaţa face toţi banii

10. Diana Sorescu:

-Diana cu vanilie-recenzie

11. Alex. Ştefănescu:

-Un scriitor, doi scriitori

12. Renata Carageani:

-Micul Chagali, NONO;

13. Paula Săcui:

-Nu mi-e frică!

14. Dan Chişu:

-Garsonieră din pădurea de macarale

15. Rene Duda:

-Ţinerea lui Anatol Bogdan

16. Alina Nedelea:

-Şoseaua Căţelu 42

17. Dan Bălănescu:

-Smintiţii

18. Dorin Cozan:

-Urâţii

19. Adrian Voicu:

-Nepovestitele trăiri ale templierilor români

20. Viorel Zaicu:

-Întoarcerea

21. Florian Lafani:

-Poker în infern

22. Cătălin Ţîrlea:

-Anotimpuri de trecere

  1. Ioana Drăgan:
-Mafalda/ Bibliotecile din oglindă

   Colți-Lungi. Uniunea triburilor – Alex Cuc Roman fantasy. Uniunea triburilor Într-o lume modernă, în care oamenii sunt tot mai înstrăinați unii de alții și, în același timp, de Natură, ultimele triburi băștinașe de pe Amazon lupta împotriva betoanelor ce amenință junglă. Colți-Lungi, căpetenia nemuritoare a celui mai mare trib, are chipul unui puștan de 19 ani, însă experiență unei vieți de 500 de ani. Este războinic, dar și înțelept; este legat de Amazon și de secretele sale magice, dar și absolvent al universităților Harvard și Sorbona. Are puteri ieșite din comun și o legătură deosebită cu zeitatea mărețului fluviu, Dha’ba’ta, dar este și un fan împătimit al trupei AC/DC. Sub conducerea să, triburile amazoniene se unesc și pornesc lupta împotriva a doi dușmani redutabili. Albii, în numele progresului, distrug fără ezitare întinderi imense de junglă, înlocuindu-le cu beton și fier, transformând băștinașii în mână de lucru ieftină și… nefericită. În același timp, zeitatea malefică ce sălășluiește în fluviu, Kurupuri, încearcă să profite de situație, pentru a pune stăpânire pe sufletele tuturor. Jurnalistă Sarah Reed sosește de la New York, în căutarea unui subiect demn de Premiul Pulitzer, și se vede prinsă în vârtejul războiului dintre junglă și oraș, dintre Colți-Lungi și invadatorii albi, dintre forță Naturii și lăcomia civilizației occidentale. Rolul ei va fi crucial, iar războiul… nu ia sfârșit după prima luptă!

   Consumatorul de suflete. „Am citit manuscrisul, la început pe o diagonală, apoi pe alta, şi din nou pe prima. Nu din comoditate sau lipsă de interes, ci de draci… Sunt, cumva, prea aproape de temă. Dar tema îmi place, este adânc integrata în epiderma modei care ne bântuie. Îmi place mintea ascuţită brici care încearcă să se elibereze tăind în stânga şi-n dreapta fără a măsura altfel decât cu privirea rece, îngheţată de atâta constienţă de sine.“ Florin Chilian

„Scriu mai mult pe Blackberry (asta fiind şi motivul pentru care rezist intrării iPhone-ului în viaţa mea). N-am crezut că rândurile mele vor vedea vreodată tiparul, dar am fost încurajat de câteva persoane dragi mie şi apoi de criticul literar Alex. Ştefanescu, după ce, cu un curaj nebunesc, i-am trimis manuscrisul. Satul de exploatarea vampirului de către americani, m-am hotărât să-l aduc în patria lui. Sunt convins că meleagurile noastre îi priesc mult mai mult decât cele hollywoodiene.“ – Codin Maticiuc

Editura All

4 COMMENTS

  1. Chiar zilele trecute ma uitam pe site-ul editurii, iar dintre cartile scrise de autori romani, mi-a atras atentia Dorin Cozan – „Uratii”. Cred ca o voi citi la un moment-dat, mi se pare interesanta descrierea cartii.

  2. Cartea Dianei Sorescu vreau sa o citesc de ceva timp dar nu am reusit sa o iau pana acum. Pe ceilalti autori nu ii stiu. Multumesc pentru lista .

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.