Lola și băiatul de treabă din vecini Stephanie Perkins - Lola and the boy next door

Lola si baiatul de treaba din vecini de Stephanie Perkins

La Editura Epica a aparut cartea „Lola si baiatul de treaba din vecini” de Stephanie Perkins. Face parte din categoria Young Adult

Scurta descriere:

„Lola Nolan nu crede in moda… crede in deghizari.

Cu cat mai scumpa costumatia — mai stralucitoare, mai absurda, mai neobisnuita — cu atat mai bine. Dar chiar daca stilul Lolei este scandalos, ea e o fiica ascultatoare si-o prietena cu planuri mari de viitor. Totul e aproape perfect (inclusiv iubitul ei rocker sexy), pana in clipa in care spaima vietii ei devine realitate: gemenii Bell, Calliope si Cricket, se intorc in cartier. Cand Cricket — inventator talentat — paseste din umbra surorii lui gemene si revine in viata Lolei, ea trebuie in sfarsit sa faca pace cu sentimentele-i de o viata pentru vecinul de alaturi.

„O sa va indragostiti de Lola si baiatul de treaba din vecini. O sa va indragostiti nebuneste! Fiecare pagina e scanteietoare!”— SARAH MLYNOWVSKI,autoarea cartii Zece lucruri pe care le-am facut (si probabil n-ar fi trebuit)

Stephanie Perkins a lucrat intotdeauna cu cartile — mai intai ca librar, apoi ca bibliotecara, si acum ca romanciera. Intr-o recenzie recenta, Kirkus Reviews ii lauda romanul de debut, Anna si sarutul frantuzesc, declarand: „Dialog spumos, personaje inedite si o multime de interactiuni incitante… Fanii lui Sarah Dessen vor saluta incantati o alta autoare care combina cu eleganta dragostea si realismul.” Stephanie locuieste cu soţul ei, in muntii din Carolina de Nord, Statele Unite.

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libriselefant şi cărtureşti

6 COMMENTS

  1. Este interesanta si tentanta cartea. La cat de multe au aparut, nu stiu cum vom face fata. Toate te atrag.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.