„Te astept” de Jennifer L. Armetrout, semnata J.Lynn -Editura Epica

„Te astept” de Jennifer L. Armetrout, semnata J.Lynn -Editura Epica

Te aștept

La Editura Epica a aparut cartea „Te astept” de Jennifer L. Armetrout, semnata J.Lynn. Face parte din categoria EpicLove-Fictiune pentru tineri.

Scurta descriere:

„Unele lucruri merita sa le astepti

Sa plece la mii de kilometri departare de casa pentru a se inscrie la colegiu e singura cale prin care tanara de nouasprezece ani, Avery Morgansten, poate scapa de ceea ce i s-a intamplat, in urma cu cinci ani, la o petrecere de Halloween, care i-a schimbat pentru totdeauna viata. Tot ce trebuie sa faca e sa ajunga la timp la cursuri, sa se asigure ca bratara de la incheietura mainii stangi e la locul ei, sa nu atraga deloc atentia asupra propriei persoane si poate — da Doamne! — sa-si faca niste prieteni, pentru ca, fara indoiala, asta ar fi o schimbare bine-venita. Singurul lucru de care n-are nevoie si la care nu s-a gandit este sa-i trezeasca interesul singurului baiat care ar putea sa-i zdruncine fragilul viitor pe care si-l construieste pentru ea însasi

Unele lucruri merita încercate…

Cameron Hamilton —1,90 mde fizic pentru care poti sa lesini, completat cu o pereche de ochi socant de albastri. Si cu o remarcabila abilitate de a o face pe Avery sa-si doreasca lucruri despre care crezuse ca-i fusesera rapite irevocabil. Ea stie c-ar trebui sa stea departe de el, dar Cam e innebunitor de omniprezent, cu farmecul lui, cu tachinarile lui istete si cu pacatoasa aceea de gropita in obraz, atat de… sa-ti vina s-o mananci. Sa se incurce cu el e periculos, dar cand nu mai e cu putinta sa ignore tensiunea clocotitoare ce scoate scantei ori de cate ori sunt unul in preajma celuilalt, el face sa iasa la lumina o latura a ei despre care ea habar n-avea ca o are.

Unele lucruri n-ar trebui trecute sub tacere niciodata

Dar cand Avery incepe sa primeasca emailuri de amenintare si telefoane care o silesc sa-si infrunte un trecut pe care ea il voia îngropat, nu mai are de ales si trebuie sa admita ca exista cineva care nu-i ingaduie să uite de noaptea aceea cand totul s-a schimbat. Cand adevarul devastator va iesi la iveala, o sa mai scape ea şi de data asta intreaga, cu doar o cicatrice? Si va putea Cam sa fie acolo, s-o ajute sa iasa la liman, sau va fi tarat in adancuri odata cu ea?

Iar pentru unele lucruri merita sa lupti…”

Detalii complete gasiti la Editura Epica sau click aici

 

16 COMMENTS

  1. Cartea asta ,,Te astept”. o astept de mult. Este ceva pe gustul meu, sper sa nu ma dezamageasca. Se spune ca dupa Grey, si ,,E usor sa te iubesc” este cea mai buna carte si cea mai asteptata. Asa sper si eu.

  2. Am auzit de carte. Umbrele le-am citit cealalta inca nu. Nu stiu cand voi citi si aceasta carte, dar cred ca o voi face.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.