Talente ascunse, de Amanda Quick-Colecţia Cărţi Romantice-28.10.2016

   Vineri 28.10.2016, apare cartea Talente ascunse de Amanda Quick în Colecţia Cărţi Romantice. Poate fi achiziţionată de la chioşcurile de presă împreună cu revista Libertatea pentru Femei!

   Serenity Makepeace știe o mulțime de lucruri despre tofu și quinoa, însă n-are nici o idee despre gestionarea afacerilor.
Prin urmare, ca să vândă prin corespondență produsele realizate de locuitorii dintr-o comunitate hippie din statul Washington, are nevoie de ajutorul unui expert și apelează la cel mai bun din domeniu.
Caleb Ventress, un specialist de vârf în consultanța de business, este mult prea afectat de trecut și de relația dificilă cu rudele sale ca să accepte că are dreptul la fericire.
Colaborarea cu nonconformista Serenity, la început strict profesională, pare să se dezvolte într-o direcție nouă, tulburătoare. Va avea el tăria să renunțe la atitudinea rece și detașată pe care și-a cultivat-o ca să se lase în voia sentimentelor?
Evenimentele care se succed rapid – începând cu o tentativă
de șantaj și sfârșind cu un accident suspect – nu-i lasă prea mult timp pentru reflecție. Toate dilemele lui au însă un răspuns: Serenity.
Iar concluzia întregii aventuri îi ia pe amândoi prin surprindere: dragostea adevărată își poate face apariția în cele mai neașteptate împrejurări.

Sursa foto şi text: Cărţi Romantice

****Coman Iasmina (Iasmy/Elis Ntco fb)-Admin. site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Fb-Literatura pe tocuri**** Esenţele tari se ţin în sticluţe mici! Orientată spre prezent, dar şi viitor, cu picioarele pe pământ, dar şi idealistă. Optimistă până la extrem. Îmi place să dezvolt o idee prin intermediul discuţiilor, văd timpul ca pe o resursă finită şi iau în serios termenele limită. Pasionată de cărţi, muzică şi călătorii, ador stilul romance (contemporan, historical) thriller, istoric romanţat, YA, şi în general cărţile scrise bine. Mai nou, începe să îmi placă stilul fantasy, deşi nu am crezut că mă poate "prinde". Învăluită în mister, iubitoare de ciocolată cu piper. Îmi plac provocările! Şi aşa cum spune Octavian Paler: "Pasiunea n-are nevoie de motivări, ea nu cere neapărat să fie înţeleasă şi explicabilă, dimpotrivă, începe acolo unde nu mai e nimic de explicat, sfârşind abia când simte din nou nevoia de lămuriri." Vă aşteptăm alaturi de noi!

7 COMMENTS

  1. Off, ma tenteaza cartea dar va trebui sa spun pas 🙁 . Compromisuri, ce sa-i faci??!!! Astept o recenzie insa 🙂

  2. Clar colectia mea de carti romantice continuă! 🙂 locco_smiley_27 locco_smiley_37

Scrie un comentariu. Vorbeste cu mine!