Luna porţilor deschise pentru golf!luna-portilor-deschise-pentru-golf

În luna august Lac de Verde Golf & Leisure Resort (Breaza, jud PH) desfăşoară o campanie de promovare a golfului ca un sport de socializare, de familie, oferind celor interesaţi lecţii gratuite de golf în cadrul evenimentului ” Luna porţilor deschise pentru golf”.
„Premisa conform căreia golful este un sport exclusivist şi scump trebuie dezarmată, deoarece în realitate-cel puţin în România- golful este un sport accesibil, elegant, strategic, echivalentul tenisului sau pescuitului ca şi costuri. În ţările dezvoltate golful este un sport foarte popular şi dorim să atingem aceste obiective şi în România.” Loredana Todea, PR & Events Manager

Un sport elegant, educativ, antrenant, strategic şi tehnic, golful generează relaxare psihică şi păstrează în acelaşi timp o formă fizică optimă, oferind diverse avantaje practicanţilor: mişcare, relaxare, oportunităţi de socializare, networking şi business, dar mai ales posibilitatea de a petrece momente plăcute în natură alături de prieteni şi familie.
În luna august Lac de Verde Golf & Leisure Resort doreşte să ofere atât celor interesaţi, cât şi celor mai sceptici, oportunitatea de a experimenta acest sport complex, oferind lecţii gratuite de golf (individuale şi/sau de grup- alături de prieteni şi familie-). De asemenea, membrii clubului de golf au posibilitatea de a juca alături de invitaţii lor, pentru care nu se vor percepe taxe de joc şi de teren. Tot în această lună, doritorii pot obţine cursuri de golf şi membershipuri la preţuri speciale, atent personalizate.

Deşi pentru unii poate părea un sport simplu şi neatrăgător, să duci mingea de la start (tee) la destinaţie (green), golful dezvoltă rapid dependenţă pentru oricine îşi face timp să încerce un swing.

„Premisa conform căreia golful este un sport exclusivist şi scump trebuie dezarmată, deoarece în realitate- cel puţin în România- golful este un sport accesibil, elegant, strategic, echivalentul tenisului sau pescuitului ca şi costuri. Golful este un sport foarte popular în ţările dezvoltate, fiind considerat un sport de socializare, practicat de persoane cu vârste foarte diferite, de la 6 la 80 de ani, şi chiar mai mult. Prin campaniile de promovare a golfului pe care le desfăşurăm dorim să comunicăm atuurile golfului şi să atragem cât mai mulţi practicanţi ai acestui sport”.

Despre Lac de Verde

Inaugurat în anul 2000, Lac de Verde Golf & Leisure Resort este primul teren privat de golf din România, proiectat conform standardelor şi întins pe o suprafaţă de 24 de ha.
Terenul de golf este unul natural subalpin, cu distanţe scurte, având 9 găuri şi un index de 58 par, fiind considerat un teren cu un grad ridicat de dificultate, respectiv 8/10.
Datorită acestor caracteristici terenul este agreat atât de jucătorii avansaţi, cât şi de începători, aceştia având la dispoziţie spaţii pentru training: două terenuri de putting, bunker pentru training, teren de pitching, chiping, green de antrenament, indoor golf şi driving range.
Pe lângă terenul de golf, resortul dispune de 33 de spaţii de cazare, restaurant, 2 săli de conferinţe, Grand Ballroom, activităţi de sport & leisure (piscină exterioară, paintball, tiroliană, tir cu arcul, lounge, spa).

comunicate de presa.ro

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.