Lupta de Jennifer L. Armentrout

Lupta, de Jennifer L. Armentrout (vol.3 din seria Titanii) – Editura Corint – În pregătire

Lupta de Jennifer L. Armentrout

vol.3 din seria Titanii

Traducere: Iulia Dromereschi

Editura Corint 

An apariție 2020

Număr pagini: 384

AU ALES CALEA SÂNGEROASĂ… MARELE RĂZBOI SE APROPIE!

  Lupta continuă, căci Titanii par mai hotărâți ca niciodată să stârnească haos în întreaga lume. Între timp, folosindu-le puterile și nimicindu-l pe Atlas, Seth a devenit Ucigașul de Zei. Cu toții se tem de el sau îi pun la îndoială intențiile. Toți, mai puțin Josie, femeia care ar putea fi singura lui șansă de izbăvire. Îndrăgostită până peste cap, tânăra ar fi în stare de orice pentru a dovedi că Seth este de partea binelui.

  Unicul mod prin care cei doi îndrăgostiți pot salva lumea este să înfrunte necunoscutul împreună. Va fi însă nevoie de mai mult decât de încredere și credință. Va fi nevoie de iubire necondiționată și de putere absolută.
La finalul acestei aventuri, viețile lor se vor schimba pentru totdeauna.
Sfârșitul vechii ere se apropie, iar viitorul bate la ușă.

  „Jennifer L. Armentrout este o scriitoare incredibilă. Inima încă mi se zbate în piept din pricina emoțiilor.ˮ Book Gossips

  „Cartea este plină de emoție, acțiune și (paradoxal, ținând cont de evenimentele care se petrec) delicious de amuzantă.ˮ amreading.com

Editura Corint

   JENNIFER L. ARMENTROUT este o autoare americană de romane din categoria young adult. Este o scriitoare foarte prolifică – potrivit declarațiilor sale, scrie vreme de minimum 8 ore zilnic.
Seria LUX, publicată în România de Editura Leda, este inclusă pe lista bestseller-urilor New York Times.

Citiți despre cărțile din Seria Lux de Jennifer L Armentrout – fantasy și adrenalină

   Seria Lux de Jennifer L Armentrout te încarcă cu energie pozitivă şi fără să vrei îndrăgeşti personajele puternice, situaţiile inedite, de-a dreptul electrizante şi momentele pline de umor. Din primele rânduri apar tachinările şi fiecare conversaţie devine interesantă. La prima vedere nu este nimic neobişnuit, însă când băiatul din vecini începe să îşi folosească puterile, adevărata lui origine iese la iveală. O serie incendiară, cu şi despre prezenţa extrateştrilor pe Pământ. O luptă continuă despre supravieţuire, sentimente, familie şi necunoscut.

Noutăți editoriale

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.