AISHA de Marek HalterAisha de Marek Halter

Vineri, 12.02.2016, apare cartea Aisha de Marek Halter, volumul al treilea al seriei Iubirile Orientului. Aceasta face parte din colecţia “Cărţi Romantice” şi poate fi achiziţionată de la chioşcurile de ziare împreună cu revista Libertatea pentru Femei!

După Khadija, bogata văduvă care i-a dăruit lui Mahomed nu doar o afecțiune profundă, ci și mijloacele de a se impune în societatea închisă din Mecca, și Fatima, fiica plină de cutezanță și devotament, Aisha ocupă un loc de frunte atât în viața personală a lui Mahomed, cât și în istoria omenirii.
Inteligentă și înzestrată cu o memorie prodigioasă, fiica lui Abu Bakr a stat alături de soțul ei în cele mai importante bătălii și, mai mult, a consemnat revelațiile divine ale lui Mahomed și faptele lui, contribuind la dezvoltarea doctrinară a noii religii.
Înainte de orice însă, Aisha a fost îndrăgostită de Mohamed de când i-a devenit logodnică, la o vârstă fragedă, până când a părăsit această lume pentru a-și regăsi iubitul în paradis. O dragoste cu momente senine, accese de gelozie chinuitoare, o perfectă complicitate intelectuală și, mai ales, o tandrețe infinită.
Fresca istorică a lui Marek Halter, realizată cu talent și sensibilitate, oferă o perspectivă nouă asupra unei epoci tumultuoase, punând în evidență rolul jucat de niște femei extraordinare.

Preţ revistă + carte romantică: 9.99 lei

Preţ revistă: 1.5.lei

Sursa: Cărţi Romantice

Review overview
4
Coman Iasmina (Elis Iasmy) - Fondator site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Facebook-Literatura pe tocuri

10 COMMENTS

  1. si eu o iau,mi-au placut si celelalte 2 volume desi nu ma asteptam
    imi place autorul mi-a placut chiar de la prima carte-maria-pe care am citit-o scrisa de el

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.