Măsoară timpul cu stil!

 „Când ai aceeași viteză cu el, nu observi când trece timpul.” – Vasile Ghica

    Ce este timpul? Un concept foarte complex și relativ; pentru fiecare dintre noi, timpul trece mai repede sau mai încet. În realitate, timpul este același și trece în același ritm, dar percepția noastră este diferită.

    Tocmai de aceea, strămoșii noștri au inventat ceasurile. Pentru a măsura Timpul.

    Mai întâi ceasurile de buzunar, apoi cele de mână… Acum nu ne mai putem imagina viața fără ele. În secolul nostru, totul se face în viteză. Mulți se ghidează după ceasul telefonului, însă ce se fac dacă bateria aparatului se termină sau Doamne ferește, îl pierd sau li se fură?

    O situație foarte întîlnită este examenul de la facultate: nu avem voie cu telefoane și este crucial să ne încadrăm în timp. E adevărat că ne mai țin profesorii supraveghetori la curent cu ora, însă orice intervenție exterioară ne face să ne pierdem concentrarea. Așa că un ceas de mână este esențial.

    Pe lângă funcția sa practică, ceasul îndeplinește și un rol estetic. Îl purtăm ca bijuterie, ca accesoriu ce ne completează ținuta. De asemenea, un ceas este cadoul perfect, iar dacă persoana este un colecționar împătimit (cum este cazul unei bune prietene), cu atât mai bine!

    Unde găsim ceasuri de damă?

   Când caut ceasuri de damă, cadou pentru o prietenă sau de ce nu, pentru mine, intru pe Accesoriul.ro, un site foarte chic, unde poți găsi butoni, brelocuri, papioane, ceasuri, toate aparținând unor brand-uri cunoscute pentru calitatea ireproșabilă: Michael Kors, Esprit, Guess, Puma, Wafer, Fossil, Emporio Armani, Original Ingersoll.

    De ce ceas de firmă?

  Ce preferați? Un ceas căruia trebuie să-i schimbați mereu bateriile, care rămâne în urmă sau se deteriorează ușor? Preferați ca de-a lungul timpului să cumpărați mai multe ceasuri ieftine (pentru că se strică, nu pentru că vă doriți mai multe) sau unul și bun?

   Este foarte important ca un ceas să aibă durată lungă de viață. Să nu i se termine repede bateria, să nu rămână în urmă, să nu i se rupă cureaua sau să i se spargă ecranul la șocuri mici, cu alte cuvinte, să reziste. Iar aceste firme produc ceasuri de damă și nu numai la înalte standarde de calitate. Ceasuri pe care le poți purta atât la ținute elegante, cât și casual sau de birou, la o petrecere sau la o simplă întâlnire cu prietenii.

   Măsoară timpul cu stil!

8 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.