Mireasă pentru scoțian de Vanessa Kelly-prezentare

Mireasă pentru scoțian, de Vanessa Kelly-prezentare

Colecția Iubiri de poveste

Editura Alma/Litera

Volumul 3- seria Mirese necuviincioase

   Fiică nelegitimă a prințului regent, Victoria Knight este nevoită să își câștige cum poate respectabilitatea. Familia mamei o iubește, dar nelegitimitatea ei este o rușine și va fi tot timpul catalogată ca o femeie uşoară, așa cum se presupune că ar fi fost și mama ei, o barmaniță din Brighton.

   Luptă să între la Şcoala pentru tinerele doamne și câștigă un post de guvernantă/profesor. Are diverse jobb-uri și de la toți primește recomandări foarte bune. Deși plasarea pentru jobb-uri este organizată de școală se lasă influențată de fratele ei vitreg Aden și ajunge într-un loc unde va avea necazuri, ajungând să fie nevoită să părăsească Londra și să țină ascuns secretul.

   Cere ajutor unor prieteni pe care-i cunoscuse tot prin intermediul jobbu-lui ei și aceștia îi recomandă să meargă în Scoția, asta pentru că cineva avea nevoie de o guvernantă. Până se stinge scandalul și până se lămuresc lucrurile, acceptă să plece departe de Anglia.

   Victoria este o guvernantă cotată foarte bine, o persoană demnă, liniștită, are un efect calmat asupra persoanelor cu care lucrează, nimic nu o poate speria, și se gândește că acest contract este binevenit în momentele pline de neliniște din viața ei.

   Dar, când ajunge în Highlands- Scoția este îngrozită de ceea ce găsește, și primul impuls este să o ia la fugă.

   A fost chemată să fie profesor de bune maniere pentru frățiorii contelui de Amprior. Numai că, ajunsă acolo, găsește o casă plină de frați imaturi, neînfricați, obraznici, neastâmpăraţi, un bunic suferind,  răutăcios, ţâfnos care provoacă cele mai malefice probleme. Și să îi pună capac,  frații contelui nu sunt chiar niște copii- au vârste între 15 și 25 de ani şi sunt şapte. Cum să educe o bandă de sălbatici?

   Când aceștia află că fratele lor aduce pe cineva să îi învețe să interacționeze în societate și să-i pună la punct sunt îngroziți și se hotărăsc să îi facă atât primirea, dar și perioada scurtă în care va sta, un calvar.

   Cât despre contele de Amprior-este frumos, dur, înfricoșător, convingător, o mare mare problemă pentru Victoria care ascunde un secret întunecat.

   Nicholas Kendrick, conte de Amprior are nevoie de un profesor adecvat pentru a-și transforma frații. Bine, are nevoie și de o soție sensibilă, dar asta-i partea a doua. La prima vedere pare că domnişoara Knight se potrivește și are toate calităţile necesare pentru a fi un bun profesor. Dar descoperă că Victoria este cu mult mai mult decât femeia care se ascunde sub  fațada aceea austeră. Acesta Victoria adevărată este femeia pe care Nick și-o dorește cu disperare. Va folosi toate mijloacele să o seducă, să rămână și să obțină ceea ce își dorește.

Prin ce va trece Victoria în casa plină de sălbatici, la ce va fi supusă  și ce se întâmplă?

Descoperiți în cartea Mireasă pentru un scoțian, de Vanessa Kelly, colecția Iubiri de poveste, ce apare în data de 27.01.2018, la chioșcurile de presă împreună cu ziarul Libertatea.

Colecţia Iubiri de poveste

11 COMMENTS

  1. Ma bate gandul sa citesc si eu cartea. Oare are relevanta faptul ca pe primele doua le-am ratat? Sper sa nu aiba legatura intre ele, altfel am stricat tot rostul planului meu. 🙂
    Doar stiti ca scotienii sunt preferatii mei.

  2. Primele doua volume m-au amuzat copios, asa ca abia astept sa invat … scotianul Multumesc pentru amanunte, Iasmy! Mi-a placut ce ai povestit. Clar o sa imi placa cartea !

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.