Prințesa roșie de Amelie Wen Zhao - Editura Epica

Prințesa roșie, de Amelie Wen Zhao – Editura Epica – în curând

Un șarlatan cu un trecut învăluit în mister.

Un imperiu cuprins de haos.

A venit vremea să alegi de partea cui ești.

  În Imperiul Chirilian, Analogii sunt detestați. Harurile lor îi ajută să controleze lumea din jur, iar asta îi face să pară nefirești și primejdioși. Prințesa Anastasia Mihailova are un secret: Analogul ei îi permite să controleze sângele celorlalți. Această putere e un blestem care a osândit-o să trăiască în captivitate, ascunsă dincolo de zidurile palatului regal.

  Lumea Anastasiei se năruie când tatăl ei, împăratul, este ucis. Bănuită de acest omor, fata e silită să fugă pentru a scăpa cu viață. Dacă dorește să-și recapete reputația, trebuie să-l găsească pe adevăratul asasin.

Însă, dincolo de fastul și opulența oferite de căminul ei, Imperiul Chirilian nu seamănă cu ceea ce și-a închipuit prințesa. Țara e plină de corupție, iar în taină se pune la cale un complot întunecat, care pune în pericol echilibrul lumii, așa cum o cunoaște fata.

 Un singur om e îndeajuns de abil și de viclean pentru a o ajuta să dejoace complotul: Ramson Vorbădulce. Deși este un șarlatan călit în lumea fărădelegilor chiriliene, s-ar putea ca Ramson să-și găsească nașul în curajoasa Anastasia. Fără să știe, tânărul intră într-un joc foarte riscant, în care prințesa s-ar putea dovedi cea mai primejdioasă piesă.

Editura Epica

Noutăți editoriale

Prințesa roșie de Amelie Wen Zhao – Editura Epica

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.