Legământul dragostei de Hannah Howell-Cărţi Romantice-prezentare

Legământul dragostei, de Hannah Howell-Cărţi Romantice-prezentare

Vineri-04.05.2018- la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.

   Sir Diarmot MacEnroy decide să se căsătorească, întrucât copiii lui au nevoie de o mamă, iar lui îi trebuie o soție potrivită.
Astfel, ajunge în fața altarului alături de o mireasă blândă și tăcută, care, speră el, este prea timidă și retrasă pentru a-i frânge iarăși inima sau pentru a-i tulbura viața cu care era obișnuit.
Dar ceremonia religioasă este întreruptă de apariția unei femei frumoase, care afirmă cu îndrăzneală că este soția lui Sir Diarmot și mama copiilor lui gemeni. Însoțită și susținută de șapte frați mai mari, Ilsa Campbell MacEnroy își cere drepturile legale și refuză să lase ceremonia să continue.

  După ce a așteptat un an întreg întoarcerea bărbatului care a cucerit-o, apoi a plecat și nu a mai dat nici un semn de viață, Ilsa se hotărăște să-și găsească soțul de care este îndrăgostită nebunește. Devastată că el și-a ales altă mireasă și nu vrea să o recunoască drept soție, crede că totul este în zadar.
Dar, în clipa în care află că Diarmot și-a pierdut memoria după ce a fost atacat și lăsat aproape mort, Ilsa decide să recapete iubirea soțului ei. Însă cum poate recâștiga un bărbat care refuză să-și asculte îndemnul inimii?
Atingerea magică a unei femei îndrăgostite poate face minuni…

Sursa Cărţi Romantice

Hannah HowellBorn in New England, Hannah Howell’s maternal family has been in this country since 1630. Her father’s side of the family is half Nova Scotian and half English. It was on a trip to England to meet her relatives that Hannah met her husband-to-be. She bought him a drink in a pub and the rest is history. They have been married for more than 38 years and have two sons and several grandchildren. Her hobbies include caring for her five cats, gardening, crocheting, and playing the piano. 

Howells’ first book was published in 1988. After 10 years of writing western, English and Scottish historical romances, she has focused on developing the stories of the Scottish Murray clan and plans to write one every year.

She has also used the following pseudonyms: Anna Jennet, Sarah Dustin and Sandra Dustin-Goodreads

Recenzii/prezentari Colecţia Cărţi Romantice
Colecţia Cărţi Romantice-romanele publicate în luna mai 2018
Apariţii cărţi

Legământul dragostei de Hannah Howell-Cărţi Romantice-prezentare

Legământul dragostei de Hannah Howell-Cărţi Romantice-prezentare

6 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.