Să iubești o păcătoasă de Sabrina Jeffries

Să iubești o păcătoasă, de Sabrina Jeffries – Colecția Iubiri de poveste iunie 2020

Să iubești o păcătoasă

Sabrina Jeffries – recenzii/prezentări cărți

When the Rogue Returns

Colecția Iubiri de poveste iunie 2020

Editura Alma/Litera

The Duke’s Men Series: Seria Oamenii ducelui: 1.What the Duke Desires – Ce își dorește un duce, 2.When the Rogue Returns – Să iubești o păcătoasă, 3.How the Scoundrel Seduces, 4. If the Viscount Falls

Luni – 15.06.2020 – la toate punctele de difuzare a presei.

  Volumul al doilea al seriei „Oamenii ducelui”, după CE ÎȘI DOREȘTE UN DUCE, apărut pe data de 25 mai.

  Ei s-au iubit, dar i-a despărțit un presupus furt de bijuterii. Zece ani mai târziu, soarta îi aduce din nou față în față. Acum trebuie să lase neîncrederea la o parte și să lupte pentru îndepărtarea dușmanului comun.

  Victor Cale nu și-a imaginat niciodată că mireasa lui dulce, timidă, Isabella, își va folosi talentele pentru a crea bijuterii rafinate. Dar nu neagă faptul că munca ei a fost folosită în furtul diamantelor regale olandeze – imediat după ce Isa a dispărut în noapte.

  Zece ani mai târziu, Victor este trimis la Edinburgh pentru a investiga misterioasa mireasă a baronului bogat … care se dovedește a fi Isa, ce se ascunde ca o văduvă atrăgătoare. Nu mai era fata blândă pe care a cunoscut-o. Isa afirmă cu îndrăzneală că Victor a abandonat-o, după ce a ajutat să fure diamantele regale!

  Împreună, adevărul trecutului își trezește pasiunea volatilă, care arde mai fierbinte ca niciodată. Dar, cu un deceniu de secrete între ei, Victor și Isa trebuie să aibă încredere reciprocă pentru a-i aduce pe adevărații hoți în justiție – fără a fi arse de ei înșiși.

Colecția Iubiri de poveste iulie 2020

Colecția Iubiri de poveste iunie 2020

Colecția Iubiri de poveste martie 2020

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Așteptăm cu nerăbdare să citim cartea alături de voi!

Cărţi Romantice

#iubiridepoveste #lovebooks #literaturapetocuri

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.